Skocz do zawartości

jAKIE działania podejmie pan w moim kierunku-jeśli chodzi o nasze zerwane relacje?

madzia30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie działania podejmie pan w moim kierunku w najbliższym czasie -jeśli chodzi o nasze zerwane relacje?

cesarzowa

8 kielichów

5 mieczy

Wykorzysta jakieś manipulacje abyśmy wrócili do siebie, bo jestem jego cesarzową....?

Napisano

Obarczy Cię rozpadem związku i nie omieszka przy tym wyrzucić swoje negatywne emocje w bardzo nie eleganckim stylu.

Napisano

ja tu widzę,że jesteś dla Pana ważna...ale 8 kielichów to separacja, samotność, zahamowany jakiś rozwój...Pan musi się wysilić by coś zrobić i ruszyć, ta karta zachęca do działania, i to Karta Brama! 5 mieczy to chwilowy chaos, wskazuje na sprawy do załatwienia, rozpoczęcie czegoś nowego...

więc Pan zanim cokolwiek zrobi musi pomyśleć...musisz być cierpliwa.

• Lubię to! 1
Gość pideha
Napisano

Panu bardzo sie podobasz, ma duży pociąg seksualny do Ciebie ale...zbyt często podnosisz mu ciśnienie. Teraz dalas mu tak w kość ze pan jest zdezorientowany, rozdarty wewnętrznie. Szarpie sie sam ze sobą: odejść czy jednak zostać, bo ciągle jest to samo. 8 kielichow symbolizuje takie rozstania i powroty i tak jest u Was. Pan ma autentycznie dosyć i jest Tobą rozczarowany; p czuje sie skrzywdzony przez Ciebie. Podchodził do Twojego tematu juz kilkakrotnie ale widzi ze ciągle nie wychodzi, ze ciągle jest to samo. Wierzysz mu dziurę w brzuchu. Wydaje mi sie ze ta 5 mieczy to ostrzeżenie dla Ciebie: jeśli czegos nie zmienisz, nie ustąpiła to pana stracisz.

Potwierdzam to co napisałam wczesniej, ze wszystko zależy od Ciebie. Mysle ze to Ty powinnas teraz zadziałać i na to chyba czeka ten pan. Jak będziesz zwlekać, bedxie za późno

Napisano

Nie dasz mu odpocząć ani nabrać dystansu do sprawy, jeśli cały czas będziesz trzymać go energetycznie na smyczy i stawiać milion pytań inaczej sformułowanych oto samo. Na własne życzenie sprawiasz, że on się nie odzywa i podtrzymuje swoje rozdrażnienie - jak ma zatęsknić, skoro bez przerwy jesteś do niego przyklejona?

Z tych kart wynika to samo, co z poprzednich.

Napisano
Nie dasz mu odpocząć ani nabrać dystansu do sprawy, jeśli cały czas będziesz trzymać go energetycznie na smyczy i stawiać milion pytań inaczej sformułowanych oto samo. Na własne życzenie sprawiasz, że on się nie odzywa i podtrzymuje swoje rozdrażnienie - jak ma zatęsknić, skoro bez przerwy jesteś do niego przyklejona?

Z tych kart wynika to samo, co z poprzednich.

Sorki, masz rację.kończę ten wątek.Pozostawiam to czasowi i losowi

Dzięki.

Napisano
Jakie działania podejmie pan w moim kierunku w najbliższym czasie -jeśli chodzi o nasze zerwane relacje?

cesarzowa

8 kielichów

5 mieczy

On chce odpocząć wg mnie... Męczysz go i to widać.

Na chwilę obecną żadnych działań nie widać.

Napisano

Pan nie podejmie zadnych dzialan. Smutno mu, ale jest mu lepiej. Cos psulo wasza relacje i pan nie bedzie chcial do niej wracac

Gość Euterpe
Napisano

też nie widzę żadnych działań

Cesarzowa nie wypada mi na kontakt - osoba na tej karcie siedzi sobie wygodnie i nie zamierza się nigdzie ruszać, to do niej się przychodzi, nie odwrotnie

8 pucharów to dla mnie karta powrotu, ale ze względu na to, że są to puchary, może to oznaczać, że zaczniesz o tym panu znowu myśleć, ale ruchu nie widać; no i puchary to kobieca energia, nie męska

5 mieczy, może i jakiś kontakt będzie, zażegnacie spór, ale niewykluczone, że może się to odbyć na poziomie podświadomości, niekoniecznie w realu