madzia30 Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Jakie działania podejmie pan w moim kierunku w najbliższym czasie -jeśli chodzi o nasze zerwane relacje? cesarzowa 8 kielichów 5 mieczy Wykorzysta jakieś manipulacje abyśmy wrócili do siebie, bo jestem jego cesarzową....? Cytuj
zakretka23 Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Obarczy Cię rozpadem związku i nie omieszka przy tym wyrzucić swoje negatywne emocje w bardzo nie eleganckim stylu. Cytuj
ankara74 Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 ja tu widzę,że jesteś dla Pana ważna...ale 8 kielichów to separacja, samotność, zahamowany jakiś rozwój...Pan musi się wysilić by coś zrobić i ruszyć, ta karta zachęca do działania, i to Karta Brama! 5 mieczy to chwilowy chaos, wskazuje na sprawy do załatwienia, rozpoczęcie czegoś nowego... więc Pan zanim cokolwiek zrobi musi pomyśleć...musisz być cierpliwa. 1 Cytuj
Gość pideha Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Panu bardzo sie podobasz, ma duży pociąg seksualny do Ciebie ale...zbyt często podnosisz mu ciśnienie. Teraz dalas mu tak w kość ze pan jest zdezorientowany, rozdarty wewnętrznie. Szarpie sie sam ze sobą: odejść czy jednak zostać, bo ciągle jest to samo. 8 kielichow symbolizuje takie rozstania i powroty i tak jest u Was. Pan ma autentycznie dosyć i jest Tobą rozczarowany; p czuje sie skrzywdzony przez Ciebie. Podchodził do Twojego tematu juz kilkakrotnie ale widzi ze ciągle nie wychodzi, ze ciągle jest to samo. Wierzysz mu dziurę w brzuchu. Wydaje mi sie ze ta 5 mieczy to ostrzeżenie dla Ciebie: jeśli czegos nie zmienisz, nie ustąpiła to pana stracisz. Potwierdzam to co napisałam wczesniej, ze wszystko zależy od Ciebie. Mysle ze to Ty powinnas teraz zadziałać i na to chyba czeka ten pan. Jak będziesz zwlekać, bedxie za późno Cytuj
Czarownica Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Nie dasz mu odpocząć ani nabrać dystansu do sprawy, jeśli cały czas będziesz trzymać go energetycznie na smyczy i stawiać milion pytań inaczej sformułowanych oto samo. Na własne życzenie sprawiasz, że on się nie odzywa i podtrzymuje swoje rozdrażnienie - jak ma zatęsknić, skoro bez przerwy jesteś do niego przyklejona? Z tych kart wynika to samo, co z poprzednich. Cytuj
madzia30 Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 Nie dasz mu odpocząć ani nabrać dystansu do sprawy, jeśli cały czas będziesz trzymać go energetycznie na smyczy i stawiać milion pytań inaczej sformułowanych oto samo. Na własne życzenie sprawiasz, że on się nie odzywa i podtrzymuje swoje rozdrażnienie - jak ma zatęsknić, skoro bez przerwy jesteś do niego przyklejona? Z tych kart wynika to samo, co z poprzednich. Sorki, masz rację.kończę ten wątek.Pozostawiam to czasowi i losowi Dzięki. Cytuj
Trida Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Jakie działania podejmie pan w moim kierunku w najbliższym czasie -jeśli chodzi o nasze zerwane relacje?cesarzowa 8 kielichów 5 mieczy On chce odpocząć wg mnie... Męczysz go i to widać. Na chwilę obecną żadnych działań nie widać. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Pan nie podejmie zadnych dzialan. Smutno mu, ale jest mu lepiej. Cos psulo wasza relacje i pan nie bedzie chcial do niej wracac Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 też nie widzę żadnych działań Cesarzowa nie wypada mi na kontakt - osoba na tej karcie siedzi sobie wygodnie i nie zamierza się nigdzie ruszać, to do niej się przychodzi, nie odwrotnie 8 pucharów to dla mnie karta powrotu, ale ze względu na to, że są to puchary, może to oznaczać, że zaczniesz o tym panu znowu myśleć, ale ruchu nie widać; no i puchary to kobieca energia, nie męska 5 mieczy, może i jakiś kontakt będzie, zażegnacie spór, ale niewykluczone, że może się to odbyć na poziomie podświadomości, niekoniecznie w realu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi