Makryz Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Skrypt na gojenie ran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 (edited) Moim zdaniem to na tyle poważna sprawa, że nie mieszała bym do tego run. Może ktoś Ci doradzić jakieś runy, ale jeśli chodzi o gojenie ran to ważne jest wzmocnienie układu immunologicznego i według mnie zastosowanie run może w późniejszym czasie spowodować jego rozregulowanie. Odradzam też sięganie po tak popularną w tych przypadkach runę Isa, która jednak przy długotrwałym "trzymaniu" doprowadza do niekorzystnych zmian w tkankach. Pozostałabym przy tym co zalecił Ci chirurg, czy lekarz prowadzący. Może wypowie się też Seid, który ma doświadczenie w temacie Runy a zdrowie. Edited May 28, 2014 by SooYoung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seid Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Może wypowie się też Seid, który ma doświadczenie w temacie Runy a zdrowie. Doświadczenie mam, ale raczej negatywne - widziałem skutki źle dobranych skryptów, więc na amputację palców mógłbym to i owo polecić Na leczenie ran już trochę gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts