Skocz do zawartości

Dwie imprezy - dwa rozkłady :) (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Weryfikację napiszę 8 czerwca :)

Jak będę się bawić na koncercie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda

3 denary mogły pokazać, że spotkam osoby, które już znam z uczelni czy pracy, zagadamy do siebie kilka słów i pójdę w swoją stronę (9 pucharów)

w 9 pucharach też widać, że będę mieć imprezowy nastrój :)

as denarów z 4 buławami skojarzyły mi się z wzięciem taksówki do domu

gwiazda z podsumy mogła pokazać, że ta imprezka odbędzie się daleko od domu (co jest prawdą!), a może też, że w czasie zabawy poczuję oderwanie od rzeczywistości :buja_w_oblokach:

Jak będę się bawić na koncercie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość

Tak ogólnie to myślę, że dobrze przy jednoczesnym nie traceniu głowy;

możliwe, że się coś wydarzy niespodziewanego (koło fortuny), ktoś do mnie podejdzie z jakąś propozycją, a ja potraktuję tą osobę chłodno (królowa mieczy + giermek pucharów), może zakręci się dwóch panów (giermek i rycerz obok siebie), w słońcu jednak widzę pogodny, a nawet dziecinny nastrój, więc cokolwiek stanie się na początku, pod koniec będzie znacznie lepiej :)

sprawiedliwość to też podejmowanie decyzji przy jednoczesny kierowaniu się głową, może dostanę jakaś info (giermek i rycerz) i będę musiała coś z tym zrobić...

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Odpowiedź jest taka! W ogólne się nie bawić :D trzeba przysiąść do książek!

Napisano

Jak będę się bawić na zabawie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda

Widać skrupulatnie się do niej przygotowujesz i zależy Ci na tej imprezie. Zabawa będzie fajna ale stonowana. Bez szaleństwa, pijaństwa. Taka kulturka. W domu będzie ta impreza? Bo 4 buławy by mi sugerowały pomieszczenie.

Jak będę się bawić na zabawie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość

Tutaj początkowo coś może nie wypalić, możesz być zła ale ktoś ze znajomych bądź nowo poznanych zmieni atmosferę i się rozchmurzysz :) impreza zakończy się dla Ciebie dobrym humorem. Nie będzie to aż tak dobra zabawa jak byś tego chciała / jak myślałaś ale impreza też na plus :)

Napisano

Wybacz, że to napiszę Euterpe, ale tak czytam i się zastanawiam. To jakieś ważne wydarzenie w twoim życiu? Po co kłaść karty na coś takiego? Co ma być, to będzie... Kiedyś gdzieś przeczytałam w jakimś "BHP tarota", żeby nie zadawać tarotowi głupich pytań. Uważam, że to trochę głupie pytanie... Ale co kto woli.

Napisano
Wybacz, że to napiszę Euterpe, ale tak czytam i się zastanawiam. To jakieś ważne wydarzenie w twoim życiu? Po co kłaść karty na coś takiego? Co ma być, to będzie... Kiedyś gdzieś przeczytałam w jakimś "BHP tarota", żeby nie zadawać tarotowi głupich pytań. Uważam, że to trochę głupie pytanie... Ale co kto woli.

Moonka, to głównie ćwiczenia, na których wszyscy się uczymy:-) Nie trzeba od razu zadawać śmiertelnie poważnych pytań...:-)

Nie takie "głupie" pytania już tu padały...:lol:

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

do Tridy: obie imprezki (a właściwie oba koncerty) na świeżym powietrzu; będzie tam dużo ludzi i nie jest powiedziane na 100%, że spotkam tam znajomych, ale nie wykluczam też takiej możliwości:) Na razie wybieram się sama, ale jeszcze nad tym pomyślę... No i zależy wszystko od pogody, bo jak będzie padać, to nici z wyjazdów

Dziękuję :bukiet:

edit: zmieniłam w pytaniach z "zabawie" na "koncercie"

edit2: masz rację Trida, przygotowuję się do tego pierwszego koncertu bardzo i zależy mi na mim :) To mój ulubiony zespół i nie chcę stracić takiej okazji :D Jest on też znacznie dalej niż ten w mieście B, więc plan powrotny też musiałam dobrze opracować i mam już dwie opcje zależne od tego, o której godzinie się to skończy :)

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Ja zaczynałam pracę z Tarotem od codziennej karty - też niby głupie i nic poważnego ale trzeba kiedyś w końcu wychwycić znaczenie kart a to jeden z lepszych wg mnie sposobów o ile nie najlepszy. nazywa się - praktyka ;)

Eu to trzymam kciuki za pogodę i wyjazdy :D

Napisano
Ja zaczynałam pracę z Tarotem od codziennej karty - też niby głupie i nic poważnego ale trzeba kiedyś w końcu wychwycić znaczenie kart a to jeden z lepszych wg mnie sposobów o ile nie najlepszy. nazywa się - praktyka ;)

O tym sposobie słyszałam również i wcale nie uważam, że jest głupi. Praktyka, to prawda. Po prostu chodziło mi o te pytania zadane przez Euterpe, nic więcej. Davisa mi objaśniła sens tego :-)

W każdym razie, udanych koncertów życzę.

Gość Daffne
Napisano

Jak będę się bawić na koncercie w mieście A?

3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda

ten koncert będzie super, nie wiem czy masz miejsce stojące, w każdym razie widać, że z przyjemnością będziesz obserwować z tłumu koncert, który bardzo CI się spodoba. Po nim najprawdopodobniej zapragniesz następnego aczkolwiek niekoniecznie ten samej grupy czy zespołu :)

Jak będę się bawić na koncercie w mieście B?

X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość

a tutaj nie do końca możesz być z zadowolona, może koncert okaże się rozczarowujący bo początkowo, ale później powinno się rozkręcić. Zastanawiam się co znaczy to słońce w tym przypadku... może oznaczać dobry finisz zespołu, wokalistki, ale także Twoje pozytywne nastawienie, że inny koncert zrekompensuje Ci ten który nie do końca CI się podobał :myśli:

• 2 tygodnie później...
Gość Euterpe
Napisano
Widać skrupulatnie się do niej przygotowujesz i zależy Ci na tej imprezie. Zabawa będzie fajna ale stonowana. Bez szaleństwa, pijaństwa. Taka kulturka. W domu będzie ta impreza? Bo 4 buławy by mi sugerowały pomieszczenie.

Tutaj początkowo coś może nie wypalić, możesz być zła ale ktoś ze znajomych bądź nowo poznanych zmieni atmosferę i się rozchmurzysz :) impreza zakończy się dla Ciebie dobrym humorem. Nie będzie to aż tak dobra zabawa jak byś tego chciała / jak myślałaś ale impreza też na plus :)

Jak będę się bawić na koncercie w mieście A?

3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda

ten koncert będzie super, nie wiem czy masz miejsce stojące, w każdym razie widać, że z przyjemnością będziesz obserwować z tłumu koncert, który bardzo CI się spodoba. Po nim najprawdopodobniej zapragniesz następnego aczkolwiek niekoniecznie ten samej grupy czy zespołu :)

Jak będę się bawić na koncercie w mieście B?

X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość

a tutaj nie do końca możesz być z zadowolona, może koncert okaże się rozczarowujący bo początkowo, ale później powinno się rozkręcić. Zastanawiam się co znaczy to słońce w tym przypadku... może oznaczać dobry finisz zespołu, wokalistki, ale także Twoje pozytywne nastawienie, że inny koncert zrekompensuje Ci ten który nie do końca CI się podobał :myśli:

Weryfikację napiszę 8 czerwca :)

Jak będę się bawić na koncercie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda

3 denary mogły pokazać, że spotkam osoby, które już znam z uczelni czy pracy, zagadamy do siebie kilka słów i pójdę w swoją stronę (9 pucharów)

w 9 pucharach też widać, że będę mieć imprezowy nastrój :)

as denarów z 4 buławami skojarzyły mi się z wzięciem taksówki do domu

gwiazda z podsumy mogła pokazać, że ta imprezka odbędzie się daleko od domu (co jest prawdą!), a może też, że w czasie zabawy poczuję oderwanie od rzeczywistości :buja_w_oblokach:

Jak będę się bawić na koncercie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość

Tak ogólnie to myślę, że dobrze przy jednoczesnym nie traceniu głowy;

możliwe, że się coś wydarzy niespodziewanego (koło fortuny), ktoś do mnie podejdzie z jakąś propozycją, a ja potraktuję tą osobę chłodno (królowa mieczy + giermek pucharów), może zakręci się dwóch panów (giermek i rycerz obok siebie), w słońcu jednak widzę pogodny, a nawet dziecinny nastrój, więc cokolwiek stanie się na początku, pod koniec będzie znacznie lepiej :)

sprawiedliwość to też podejmowanie decyzji przy jednoczesny kierowaniu się głową, może dostanę jakaś info (giermek i rycerz) i będę musiała coś z tym zrobić...

na pierwszym koncercie miałam miejsca siedzące

na drugi przyszłam znacznie później niż bym chciała, a to dlatego, że wcześniej musiałam latać za ważnymi dla mnie sprawunkami do załatwienia, więc pod koniec dnia byłam zmęczona prawie na maxa

dziękuję bardzo :bukiet:

Gość Euterpe
Napisano

w ogólnym bilansie tak, zwłaszcza tą pierwszą :)

na drugą przyjechałam już zbyt zmęczona, aby mieć siły skakać, ale tłum i piosenki potrafiły wciągnąć w lepszy nastrój :)

Napisano

Nooooo to super :) najważniejsze, że pozytywnie Cię to wszystko nastroiło :D