Gość Euterpe Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) Weryfikację napiszę 8 czerwca Jak będę się bawić na koncercie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda 3 denary mogły pokazać, że spotkam osoby, które już znam z uczelni czy pracy, zagadamy do siebie kilka słów i pójdę w swoją stronę (9 pucharów) w 9 pucharach też widać, że będę mieć imprezowy nastrój as denarów z 4 buławami skojarzyły mi się z wzięciem taksówki do domu gwiazda z podsumy mogła pokazać, że ta imprezka odbędzie się daleko od domu (co jest prawdą!), a może też, że w czasie zabawy poczuję oderwanie od rzeczywistości Jak będę się bawić na koncercie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość Tak ogólnie to myślę, że dobrze przy jednoczesnym nie traceniu głowy; możliwe, że się coś wydarzy niespodziewanego (koło fortuny), ktoś do mnie podejdzie z jakąś propozycją, a ja potraktuję tą osobę chłodno (królowa mieczy + giermek pucharów), może zakręci się dwóch panów (giermek i rycerz obok siebie), w słońcu jednak widzę pogodny, a nawet dziecinny nastrój, więc cokolwiek stanie się na początku, pod koniec będzie znacznie lepiej sprawiedliwość to też podejmowanie decyzji przy jednoczesny kierowaniu się głową, może dostanę jakaś info (giermek i rycerz) i będę musiała coś z tym zrobić... Edytowane 27 Maja 2014 przez Euterpe Cytuj
Makryz Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Odpowiedź jest taka! W ogólne się nie bawić trzeba przysiąść do książek! Cytuj
Trida Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Jak będę się bawić na zabawie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda Widać skrupulatnie się do niej przygotowujesz i zależy Ci na tej imprezie. Zabawa będzie fajna ale stonowana. Bez szaleństwa, pijaństwa. Taka kulturka. W domu będzie ta impreza? Bo 4 buławy by mi sugerowały pomieszczenie. Jak będę się bawić na zabawie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość Tutaj początkowo coś może nie wypalić, możesz być zła ale ktoś ze znajomych bądź nowo poznanych zmieni atmosferę i się rozchmurzysz impreza zakończy się dla Ciebie dobrym humorem. Nie będzie to aż tak dobra zabawa jak byś tego chciała / jak myślałaś ale impreza też na plus Cytuj
Moon girl Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Wybacz, że to napiszę Euterpe, ale tak czytam i się zastanawiam. To jakieś ważne wydarzenie w twoim życiu? Po co kłaść karty na coś takiego? Co ma być, to będzie... Kiedyś gdzieś przeczytałam w jakimś "BHP tarota", żeby nie zadawać tarotowi głupich pytań. Uważam, że to trochę głupie pytanie... Ale co kto woli. Cytuj
Davisa Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Wybacz, że to napiszę Euterpe, ale tak czytam i się zastanawiam. To jakieś ważne wydarzenie w twoim życiu? Po co kłaść karty na coś takiego? Co ma być, to będzie... Kiedyś gdzieś przeczytałam w jakimś "BHP tarota", żeby nie zadawać tarotowi głupich pytań. Uważam, że to trochę głupie pytanie... Ale co kto woli. Moonka, to głównie ćwiczenia, na których wszyscy się uczymy:-) Nie trzeba od razu zadawać śmiertelnie poważnych pytań...:-) Nie takie "głupie" pytania już tu padały... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) do Tridy: obie imprezki (a właściwie oba koncerty) na świeżym powietrzu; będzie tam dużo ludzi i nie jest powiedziane na 100%, że spotkam tam znajomych, ale nie wykluczam też takiej możliwości:) Na razie wybieram się sama, ale jeszcze nad tym pomyślę... No i zależy wszystko od pogody, bo jak będzie padać, to nici z wyjazdów Dziękuję edit: zmieniłam w pytaniach z "zabawie" na "koncercie" edit2: masz rację Trida, przygotowuję się do tego pierwszego koncertu bardzo i zależy mi na mim To mój ulubiony zespół i nie chcę stracić takiej okazji Jest on też znacznie dalej niż ten w mieście B, więc plan powrotny też musiałam dobrze opracować i mam już dwie opcje zależne od tego, o której godzinie się to skończy Edytowane 27 Maja 2014 przez Euterpe Cytuj
Trida Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Wybacz, że to napiszę Euterpe, ale tak czytam i się zastanawiam. To jakieś ważne wydarzenie w twoim życiu? Po co kłaść karty na coś takiego? Co ma być, to będzie... Kiedyś gdzieś przeczytałam w jakimś "BHP tarota", żeby nie zadawać tarotowi głupich pytań. Uważam, że to trochę głupie pytanie... Ale co kto woli. Ja zaczynałam pracę z Tarotem od codziennej karty - też niby głupie i nic poważnego ale trzeba kiedyś w końcu wychwycić znaczenie kart a to jeden z lepszych wg mnie sposobów o ile nie najlepszy. nazywa się - praktyka Eu to trzymam kciuki za pogodę i wyjazdy Cytuj
Moon girl Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Ja zaczynałam pracę z Tarotem od codziennej karty - też niby głupie i nic poważnego ale trzeba kiedyś w końcu wychwycić znaczenie kart a to jeden z lepszych wg mnie sposobów o ile nie najlepszy. nazywa się - praktyka O tym sposobie słyszałam również i wcale nie uważam, że jest głupi. Praktyka, to prawda. Po prostu chodziło mi o te pytania zadane przez Euterpe, nic więcej. Davisa mi objaśniła sens tego :-) W każdym razie, udanych koncertów życzę. Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Jak będę się bawić na koncercie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda ten koncert będzie super, nie wiem czy masz miejsce stojące, w każdym razie widać, że z przyjemnością będziesz obserwować z tłumu koncert, który bardzo CI się spodoba. Po nim najprawdopodobniej zapragniesz następnego aczkolwiek niekoniecznie ten samej grupy czy zespołu Jak będę się bawić na koncercie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość a tutaj nie do końca możesz być z zadowolona, może koncert okaże się rozczarowujący bo początkowo, ale później powinno się rozkręcić. Zastanawiam się co znaczy to słońce w tym przypadku... może oznaczać dobry finisz zespołu, wokalistki, ale także Twoje pozytywne nastawienie, że inny koncert zrekompensuje Ci ten który nie do końca CI się podobał :myśli: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Widać skrupulatnie się do niej przygotowujesz i zależy Ci na tej imprezie. Zabawa będzie fajna ale stonowana. Bez szaleństwa, pijaństwa. Taka kulturka. W domu będzie ta impreza? Bo 4 buławy by mi sugerowały pomieszczenie. Tutaj początkowo coś może nie wypalić, możesz być zła ale ktoś ze znajomych bądź nowo poznanych zmieni atmosferę i się rozchmurzysz impreza zakończy się dla Ciebie dobrym humorem. Nie będzie to aż tak dobra zabawa jak byś tego chciała / jak myślałaś ale impreza też na plus Jak będę się bawić na koncercie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda ten koncert będzie super, nie wiem czy masz miejsce stojące, w każdym razie widać, że z przyjemnością będziesz obserwować z tłumu koncert, który bardzo CI się spodoba. Po nim najprawdopodobniej zapragniesz następnego aczkolwiek niekoniecznie ten samej grupy czy zespołu Jak będę się bawić na koncercie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość a tutaj nie do końca możesz być z zadowolona, może koncert okaże się rozczarowujący bo początkowo, ale później powinno się rozkręcić. Zastanawiam się co znaczy to słońce w tym przypadku... może oznaczać dobry finisz zespołu, wokalistki, ale także Twoje pozytywne nastawienie, że inny koncert zrekompensuje Ci ten który nie do końca CI się podobał :myśli: Weryfikację napiszę 8 czerwca Jak będę się bawić na koncercie w mieście A? 3 denary, 9 pucharów, As denarów, 4 buławy -> HB XVII Gwiazda 3 denary mogły pokazać, że spotkam osoby, które już znam z uczelni czy pracy, zagadamy do siebie kilka słów i pójdę w swoją stronę (9 pucharów) w 9 pucharach też widać, że będę mieć imprezowy nastrój as denarów z 4 buławami skojarzyły mi się z wzięciem taksówki do domu gwiazda z podsumy mogła pokazać, że ta imprezka odbędzie się daleko od domu (co jest prawdą!), a może też, że w czasie zabawy poczuję oderwanie od rzeczywistości Jak będę się bawić na koncercie w mieście B? X Koło fortuny, Królowa mieczy, Giermek pucharów, Rycerz pucharów, XIX Słońce -> HB XI Sprawiedliwość Tak ogólnie to myślę, że dobrze przy jednoczesnym nie traceniu głowy; możliwe, że się coś wydarzy niespodziewanego (koło fortuny), ktoś do mnie podejdzie z jakąś propozycją, a ja potraktuję tą osobę chłodno (królowa mieczy + giermek pucharów), może zakręci się dwóch panów (giermek i rycerz obok siebie), w słońcu jednak widzę pogodny, a nawet dziecinny nastrój, więc cokolwiek stanie się na początku, pod koniec będzie znacznie lepiej sprawiedliwość to też podejmowanie decyzji przy jednoczesny kierowaniu się głową, może dostanę jakaś info (giermek i rycerz) i będę musiała coś z tym zrobić... na pierwszym koncercie miałam miejsca siedzące na drugi przyszłam znacznie później niż bym chciała, a to dlatego, że wcześniej musiałam latać za ważnymi dla mnie sprawunkami do załatwienia, więc pod koniec dnia byłam zmęczona prawie na maxa dziękuję bardzo Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 w ogólnym bilansie tak, zwłaszcza tą pierwszą na drugą przyjechałam już zbyt zmęczona, aby mieć siły skakać, ale tłum i piosenki potrafiły wciągnąć w lepszy nastrój Cytuj
Trida Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Nooooo to super najważniejsze, że pozytywnie Cię to wszystko nastroiło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi