Skocz do zawartości

Czy pan odezwie sie w weekend?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

3 kielichów, królowa mieczy, 5 buław

Hmm, 3 kielichów to dobra zabawa, świetowanie .Będziemy toczyć jakieś spory, rozmawiac...

Gość Euterpe
Napisano

mnie 3 kielichów nie pokazała kontaktu ze strony pana, jak już to Ty pewnie się odezwiesz albo się zdystansujesz i zaczniesz walczyć sama z sobą

Napisano

MOŻE "po pijaku"... Ale ja jakoś nie liczę na odzew, Pan chyba będzie zajęty zabawą.

Prędzej Ty się odezwiesz / będziesz się zastanawiała nad kontaktem. Ale Pan chyba dopiero po weekendzie odpisze i da znać. A Ciebie to troszkę zdenerwuje )ta 5 buław to może sugerować).

Gość pideha
Napisano

Nie sądzę; p

Wydaje mi się ze pan jest zbyt zabawowy, otwarty na nowe możliwości, może tez jest inna pani? Hm

W tej królowej widać Twoj gniew, złość, chwilowe oddalenie, kłótnie, takie zdesperowanie. Chyba tu sie pojawia taka huśtawka emocjonalną między Wami, widze niestabilne uczucia

• Maestro
Napisano

Odezwie się:) Ja w 5 buław zawsze mam ruch..

Napisano (edytowane)

3 kielichów dobra karta we wróżbie, jeśli człowiek na czeka na wiadomość, ale...coś Ci popsuje nastój.

I tu mam dwie wersje: albo nie spodoba Ci się coś w tym kontakcie, nie wiem.. zachowanie pana może...niemiła wiadomość albo faktycznie prędzej Ty się odezwiesz.

Edytowane przez Davisa
Napisano

Wyszłaś w QMieczy - tak Cię On widzi - ciekawe... - pomyśl o tym dlaczego??..

- ktoś z otoczenia jego może wpływać na niego, aby "mimo wszystko" starał się o Twoje względy.

On pragnie tego/3 puch/, choć Twój racjonalizm może odebrać motywację starań/5 buł/.

- czy się odezwie w weekend?

-

- na spontanie może/5 buł/ - ale jeśli tak będzie - to nie bądź oschłą osą/Q Mieczy/!!!

Gość SooYoung
Napisano

Dla mnie karty niekontaktowe.

5 buław to ruch ale inni mówią że to oddalenie, a powód Królowa mieczy - czy to Ty, masz mu coś za złe, jest dystans i on to wyczuwa

Z drugiej strony karty mogły tez pokazać Twoje myślenie o nim, jako o człowieku nieodpowiedzialnym, który zajmuje się zabawą i miłym spędzaniem czasu a Ty tu czekasz, dlatego jeśli zależy Ci na kontakcie, a on się odezwie to nie zgaś go ostrym słowem.

Napisano

Hmm, 3 kielichów to dobra zabawa, świetowanie .Będziemy toczyć jakieś spory, rozmawiac...

Jak dla mnie to Ty byś Bardzo chciała aby się odezwał, karty jednak nie sugerują Jego odezwu..

Gość Daffne
Napisano

może się odezwać po weekendzie jeśli Ty wytrzymasz z czekaniem. PO kartach mam wrażenie, że możesz nie wytrzymać czekania i odezwać się sama dość nagle pod wpływem emocji (5 buław). Aczkolwiek może być też tak , że to on pierwszy wykona krok ale późńej niż zakładasz.

Napisano

Pan odezwał się dzisiaj, rozmawialiśmy długo, wyjaśnialiśmy sobie różne sprawy.Ale tez rozczarował mnie pewną wiadomością-nie spodziewałam się tego po nim.Niby rozmowa zakończyła się w pozytywnym klimacie, ale ja mam mieszane uczucia.Faktycznie tak jak by odzew z jego strony był pod wpływem czyjegoś nacisku-na zasadzie " tak wypada-wyjść z tego z twarzą-należą się tej kobiecie wyjaśnienia "

Napisano
3 kielichów dobra karta we wróżbie, jeśli człowiek na czeka na wiadomość, ale...coś Ci popsuje nastój.

I tu mam dwie wersje: albo nie spodoba Ci się coś w tym kontakcie, nie wiem.. zachowanie pana może...niemiła wiadomość albo faktycznie prędzej Ty się odezwiesz.

Faktycznie, pan odezwał sie, ale nie była, to do końca dobra wiadomość.Rozczarował mnie!

Napisano
Rozczarował mnie!

Nie przejmuj się. Lepiej podejdź do tego tak: wyobraź sobie, jak mogłabyś się poczuć za kilka miesięcy, będąc już tam, w Szwecji? I co wówczas znaczyłoby dla Ciebie takie zachowanie pana a co znaczy teraz, przed zmianami? Teraz jesteś wolna, masz większą swobodę ruchu i do wyboru różne kierunki działania - możesz zrobić z tym, co tylko zechcesz i nikomu nic do tego:-)

• Lubię to! 1
Napisano
Nie przejmuj się. Lepiej podejdź do tego tak: wyobraź sobie, jak mogłabyś się poczuć za kilka miesięcy, będąc już tam, w Szwecji? I co wówczas znaczyłoby dla Ciebie takie zachowanie pana a co znaczy teraz, przed zmianami? Teraz jesteś wolna, masz większą swobodę ruchu i do wyboru różne kierunki działania - możesz zrobić z tym, co tylko zechcesz i nikomu nic do tego:-)

Dzięki, bardzo dobrze skojarzyłaś, pan odwołał bilety na termin który ustaliliśmy-pod wpływem naszej kłótni, bo myślał, ze ta relacja pewnie sie skończyla!.

Ale stwierdził, że czy przylecę tydzień później czy 2, to przecież nie ma znaczenia?

Pewnie dla niego.

Bo ja teraz zastanawiam się, czy w ogóle chce do niego lecieć.

Napisano

Może za szybko to wszystko się dzieje? Skoro już teraz dochodzi do spięć, to faktycznie dobre będzie przemyślenie wszystkiego raz jeszcze...

(...) pan odwołał bilety na termin który ustaliliśmy-pod wpływem naszej kłótni, bo myślał, ze ta relacja pewnie sie skończyla!.

Ale stwierdził, że czy przylecę tydzień później czy 2, to przecież nie ma znaczenia?

Pewnie dla niego.

W tym co napisałaś masz ważną informację na temat postawy pana w stosunku do Ciebie i Waszej relacji - bardzo emocjonalnie reaguje i zbyt łatwo przychodzi mu wycofywanie się z wcześniej podjętych (wspólnie!) decyzji, które dla Ciebie oznaczają ogromne życiowe zmiany. Moim zdaniem, Wasz związek jest niestabilny, ale to Ty wiesz, jak jest naprawdę, z czego rezygnujesz obecnie i czy zostawiasz sobie otwartą furtkę "w razie czego".

Napisano

Pamiętam inny rozkład na tego pana z VII mieczy. Ironicznie zażartowałam, że nie taka straszna jak ją namalowali. Zweryfikowałaś wprawdzie wstępnie, ale ja dalej w nią "nie wierzę". Co więcej, po tym co w tym wątku napisałaś, myślę, że ona zaczyna się manifestować w Waszej relacji. Beatrycze, bądź ostrożna. Uwzględnij sugestie Davisy, bo to mądra kobita jest;). Życzę Ci mądrych wyborów :*

• Lubię to! 1
Napisano
Może za szybko to wszystko się dzieje? Skoro już teraz dochodzi do spięć, to faktycznie dobre będzie przemyślenie wszystkiego raz jeszcze...

W tym co napisałaś masz ważną informację na temat postawy pana w stosunku do Ciebie i Waszej relacji - bardzo emocjonalnie reaguje i zbyt łatwo przychodzi mu wycofywanie się z wcześniej podjętych (wspólnie!) decyzji, które dla Ciebie oznaczają ogromne życiowe zmiany. Moim zdaniem, Wasz związek jest niestabilny, ale to Ty wiesz, jak jest naprawdę, z czego rezygnujesz obecnie i czy zostawiasz sobie otwartą furtkę "w razie czego"

To fakt, masz racje.Zaczynam zastanawiać się nad tym wszystkim poważnie.Widzę jego nieszczerość.Dlaczego mnie okłamał, że anulował bilety Wiem ,ze tego nie zrobił[sPRAWDZILAM TO] tylko nie chce abym przyleciała w tym terminie.Nie mówi tez o następnym ewentualnym...

Powiedział tez , że jedzie do kolegi do Niemiec aby odreagować, zmienic klimat [w tym terminie w którym ja miałam przyleciec] czyli wybrał weekend z rzekomym kolega a nie mną

Napisano

No abstra***ąc od tych kart to czuć ściemą na maksa. Nie wychodziłabym na Twoim miejscu pierwsza teraz z propozycją ewentualnego przyjazdu... Na mój gust to on jeszcze nie wie, kiedy to będzie możliwe, musi najpierw znać plany "kolegi"...

• Lubię to! 1
Napisano
No abstra***ąc od tych kart to czuć ściemą na maksa. Nie wychodziłabym na Twoim miejscu pierwsza teraz z propozycją ewentualnego przyjazdu... Na mój gust to on jeszcze nie wie, kiedy to będzie możliwe, musi najpierw znać plany "kolegi"...

Podpisuję sie pod tym , pan działa na dwa fronty.Chce zobaczyć gdzie i z kim mu wyjdzie

Poza tym, jesli facet jest zakochany, to dąży do tego aby jak najszybciej byc ze swoja ukochana a nie spędzać weekendy z "kolegą"