Skocz do zawartości

sen o dziewczynie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam (jestem nowy na tym forum), bardzo Was proszę, spróbójcie mi zinterpretować ten sen, juz wyczytywalem się w sennikach, lecz nic sensownego mi nie wychodziło.

Oto mój sen:

śniło mi się, że byłem gdzieś na polu pełnym zielonej trawy w pobliżu były jeziora, i widziałem dziewczynę o blond włosach, (w której byłem rok temu zakochany)

powiedziała mi ze mam za nią iść, przechodziliśmy przez jakieś bagna ale podłoże było twarde(troche błoto) i można było przejść. Potem gdzieś mi ona zniknęła i ujrzałem 2 dziewczyny zaskakująco podobne do niej ale przeczuwałem ze to nie ona, pytałem sie o wiek mowiły ze maja 15 i 17 lat (ona ma 19lat). Przekonywała mnie każda z nich ze jest ona tą dawną dziewczyną w której się zakochałem, do której są tylko podobne (tez blond wlosy - niczym bliźniaki), nie uwierzylem im. Potem zaczęłem szukać ukochanej, długo biegłem i jej szukałem, a tamte dwie podobne dziewczyny biegły koło mnie. W końcu Znalazłem się w hangarze, stały tam duże proste szafy, wszedlem do jednej z ich i znalazłem tam w końcu moją dawną ukochaną, objąłem ją , przytuliłem, pocałowałem z tęsknotą i radością że ją w końcu odnalazłem, ona też była radosna i okazywala to te same uczucia. A potem wskazała na te 2 dziewczyny strasznie podobne do niej, co za mną biegły, a teraz stały obok nas i powiedziała z uśmiechem: "a jednak rozpoznałeś mnie, pamiętałeś mnie, nie dałeś się tym 2 dziewczynom zmylić".

Był to najpiękniejszy sen jaki w życiu miałem. Przytulałem dziewczynę,w której rok temu sie zakochałem. Dodam,że nigdy nie maiłem dziewczyny, a mam 19 lat, a z nią rok temu nie udało się nic. ( ta dziewczyna chodzi do tej samej szkoły co ja)

Bardzo prosze Was pomóżcie mi zrozumieć przesłanie tego snu..

Pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez matty123
Napisano

Sądzę ,że powinieneś sobie kogoś znaleźć ... Sen pokazuje Ci ,że nie jest dobrze być samemu . Ona jest zamknięta w szafie to może oznaczać ,że nawet jeżeli chciałaby Cię spotkać to jest zamknięta na Twoje uczucia nawet jeżeli żywi do Ciebie takie same to nie będzie z Tobą - za często o niej ( lub ogólnie o dziewczynach) a nie podejmujesz wystarczających działąń- w śnie by ją odnaleźć musiałeś się sporo nabiegać...

Napisano

szafa odzwierciedla Twoje ciało i jego potrzeby, ale może też oznaczać sekret, coś o czym nie wiesz, a co objawia się we śnie.

ponad to sny o ludziach, których kiedyś kochaliśmy świadczą o samotności oraz o tym, że to uczucie jest nie do końca wygasłe.

trochę ciężko interpretować te dwie dziewczyny, ale znalazłam cos, co moze Ci pomóc:

mieć do czynienia z oszustką: zapowiedź przygody miłosnej.

sen o oszustwie często ostrzega, że na jawie należy spodziewać się odwrotności tego, co widziało się we śnie: tam, gdzie szukasz miłości, jest oszustwo, tam, gdzie spodziewasz się uczciwości, zalecana jest ostrożność.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...