Jump to content

zmarły

kasia10

Recommended Posts

śnił mi się zmarły tata,powiedział żę chce zeby już zamknąć trumnę,żeby na niego nie patrzeć i chce mieć już swój własny dom,w innym śnie wybierał razem ze mną buty dla mnie,co oznaczają te sny

Kasiu, czy tata niedawno umarł? Wygląda na to, że ciągle go przyzywacie, nie pozwalacie mu odejść, każecie mu się wciąż o siebie troszczyć, bo takie bezradne bez niego jesteście. Tak jakby Wasz żal trzymał go przy Was. Pozwólcie mu odejść i same odejdźcie. Kupował Ci buty, albo wybierał... Daje Ci prawo do życia bez niego. Masz swoje własne sprawy. On inną ma już misję. Pora się pożegnać. Taki jest mój odbiór tego snu. Nie znaczy, że masz nagle przestać go kochać, ale masz uwolnić się od myśli o jego obecności i zająć się sobą. Rozstanie jest konieczne, by mogło przyjść nowe. Czasami to zbyt trudne, ale trzeba spróbować. Powodzenia.

Kasieńko, wszystko jest tak świeże... Możesz jeszcze długo czuć jego obecność (ok. roku). Pozdrawiaj go wówczas, życz wszystkiego dobrego i wysyłaj energię miłości. I mów mu, że dasz sobie radę. Niech odejdzie w spokoju. Rozpacz go tylko więzi. Bardzo Ci współczuję. To jedno z najbardziej traumatycznych przeżyć, jakie trzeba przetrwać. Trzymam kciuki za Ciebie. Odrób dobrze tę lekcję. Pozdrawiam.

Podpisuję się pod tym, co napisała Gala.tea.

Co możesz zrobić - módl się o spokój dla niego i dla siebie.

Postaraj się też harmonizować swoje wnętrze.

Jest to trudny moment w Twoim życiu i jeśli możesz staraj się rozmawiać z kimś o tym, nie duś tego w sobie.