bimba Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Mam pytanie o związek, ja 17.04.1987 on 4.05.1987, tarot pokazał, że to związek karmiczny, aktualnie zakończony, ale mentalnie ciężko mi się uwolnić, nie wiem co to jest.... Proszę o jakieś wskazówki co mam do przepracowania, po co go spotkałam i jak się od tego odciąć. Cytuj
Gość björn Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Mam pytanie o związek, ja 17.04.1987 on 4.05.1987, tarot pokazał, że to związek karmiczny, aktualnie zakończony, ale mentalnie ciężko mi się uwolnić, nie wiem co to jest....Proszę o jakieś wskazówki co mam do przepracowania, po co go spotkałam i jak się od tego odciąć. I tu jest śmieszna sprawa, bo według liczb nie jesteście/nie byliście związkiem karmicznym. Był to związek o wibracji liczby 8, czyli odznaczający się stabilizacją i praktycznością. Związki o tej wibracji są naprawdę trwałe. Szkopułem jednak jest to, że Wy, jako jednostki, macie karmiczne tzw. "podliczby" w swojej drodze życia - Ty, będąc 1-ką, masz karmiczną podliczbę 1/19, natomiast Twój były partner ma pewien dług miłości/rodziny do odrobienia z poprzednich wcieleń - 7/16. Ta 19-stka u Ciebie oznacza, że będziesz dążyć do wewnętrznego wzbogacenia się i poznania samej siebie, by następnie dzielić się tą wiedzą z innymi, okazując im miłość, hojność i szacunek. Strzec się natomiast musisz egoizmu, wyniosłości i nadużywania władzy. Z kolei ta 16-tka u Twojego byłego partnera wskazuje na człowieka (1) wobec odpowiedzialności i miłości (6). W którymś z poprzednich wcieleń zlekceważył czyjeś uczucia i zobowiązania rodzicielskie, więc teraz będą czekać go trudności w tej dziedzinie. Będzie musiał zbudować relacje partnerskie na planie bardziej subtelnym, wykluczającym egoizm, zazdrość, ambicję i współzawodnictwo. Fakt, że w wyzwaniu głównym ma 2-kę, może rzutować, że doświadczy rozpadu długoletniego związku lub rozwodu (jeśli związek będzie zalegalizowany) - na szczęście nic nie jest przesądzone, więc to, co się wydarzy, zależy od tego, jak on z tą podliczbą będzie wibrować. Niemniej jednak sądzę, że nigdy nie będzie tak w 100% spełniony w miłości w tym wcieleniu, nawet jeśli zbuduje z drugą osobą stabilny związek. U Ciebie sytuacja wygląda zdecydowanie ciekawiej pod tym względem. Cytuj
bimba Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Napisano 20 Czerwca 2014 Zastanawiam się jak to jest, np: mam związek karmiczny z osobą urodzoną 14.05, to znaczy, że mam związek karmiczny ze wszystkimi osobami na świecie urodzonymi 14.05? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi