Skocz do zawartości

Jak potoczy się dalej znajomość pani z panem

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[jak ta relacja w przyszłości się rozwinie]?

Świat, cesarz, 8 kielichów - dociągnięta karta - cesarzowa.

Nie wiem co o tym myśleć.Świat to pozytywna karta, może wyjazd tu widać.Pani przyjedzie do pana?

Fajny zwiazek, pani wyszła w cesarzowej.

Co o tym sadzicie?

Napisano

Czy dzieli Was odległość? Świat to odległość i 8 kielichów to też jakby związek na odległość, oddalenie.

Gość Daffne
Napisano

podaj więcej informacji o osobach i stopniu żażyłości bo nie jesteśmy jasnowidzami, a jak chcesz byśmy pisali "co nam się wydaje" to lepiej sobie rzuć monetą..

Napisano

Ta ósemka nie wygląda moim zdaniem tak kolorowo. Mi razem z kartą Świat w tym układzie kojarzy się z rozejściem się w świat, każdy w swoją stronę. A cesarz hm taki `pan i władca` z zamkniętym sercem.

Napisano

Kto to jest pani i pan? Jak napisała Daffne... Popraw to. Poza tym tytuł wątku powinien mówić jasno o co chodzi (to juz poprawiłam, a na przyszłość pamiętaj)

Napisano

[jak ta relacja w przyszłości się rozwinie]?

Opisz sytuację obecna miedzy Wami, bo karty można interpretować na 5 sposobów ;)

A później i ja chętnie się wypowiem :)

Napisano
podaj więcej informacji o osobach i stopniu żażyłości bo nie jesteśmy jasnowidzami, a jak chcesz byśmy pisali "co nam się wydaje" to lepiej sobie rzuć monetą

Pani z panem poznała sie na portalu internetowym.Znają się pół roku.Pani spędziła z nim troche czasu w jego miescie.Teraz wróciła i kontaktują sie głównie przez Skype, telefon.Ostatnio trochĘ popsuła sie ich relacja, ale pracuja nad nia, wznowili kontakty.

Gość Euterpe
Napisano

może być tak, że nadal będą się kontaktowali, będzie stabilnie, bez szału, przewidywane reakcje, spodziewany tok wydarzeń

dla mnie 8 pucharów to powroty, a tutaj bym zinterpretowała to tak: wejście na kompa - napisanie wiadomości - odejście od kompa - wejście na kompa - przeczytanie odpowiedzi - napisanie wiadomości - odejście od kompa - wejście na kompa itd...

Napisano
podaj więcej informacji o osobach i stopniu żażyłości bo nie jesteśmy jasnowidzami, a jak chcesz byśmy pisali "co nam się wydaje" to lepiej sobie rzuć monetą

Pani z panem poznała sie na portalu internetowym.Znają się pół roku.Pani spędziła z nim troche czasu w jego miescie.Teraz wróciła i kontaktują sie głównie przez Skype, telefon.Ostatnio trochĘ popsuła sie ich relacja, ale pracuja nad nia, wznowili kontakty.

Napisz prawdę.. O Was chodzi?

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Z kart - jest wyraźne oddalenie emocjonalne - 8 pucharów.

On ma inną - Cesarzowa to przyczyna problemu. Czy to fajny związek - tylko pani tak uważa i zabiega o Pana,a on w Cesarzu siebie wygodnie siedzi i zajmuje się czymś innym.

@ Davisa przeważnie takie pisanie w osobie trzeciej to pisanie o sobie, a jak nie o sobie, no to czy można pytać o osoby trzecie ? Nie chce na nikogo najechać ;-) ale takie enigmatyczne opisy aż się same proszą o określony komentarz.

@Euterpe - interpretacja trafiona w 10 :okok:

Edytowane przez SooYoung
Napisano
Świat, cesarz, 8 kielichów - dociągnięta karta - cesarzowa

Ta znajomość szczytowy okres rozwoju ma już za sobą (Świat na początku). W 8 kielichów widziałabym powolne konanie tej relacji i ucieczkę pana w kierunku innej kobiety. Możecie mieć ze sobą przez jakis czas kontakt ( relacja bedzie podtrzymywana) póki Cesarz nie umości sobie gniazdka przy innej Cesarzowej.

Napisano

A ten pan ma żonę lub partnerkę? Bo ja tu widzę albo powrót do niej albo związek z nową kobietą. W relacji , o którą pytasz już jest pozamiatane. Kuniec, nawet jeśli to jeszcze nie zostało powiedziane głośno.

Napisano

Jestem zmuszona zamknąć wątek, gdyż w dalszym ciągu nie jest dla mnie i dla innych zrozumiałe, czy pytasz o siebie i pana czy o jakąś relację w którą nie powinnaś z kartami wchodzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...