beatrycze18 Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Jaki jest prawdziwy powód dla którego pan odwołał mój przyjazd do niego? [co się za tym kryje] Królowa buław, królowa mieczy, giermek denarów Myślę, że w grę wchodzi jakaś kobieta- buławowa. Ja wyszłam w mieczowej Pan będzie pracował nad relacją z ta pania.Jednoczesnie w rezerwie bedzie chciał miec mieczową Cytuj
Gość pideha Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Ta opcja pojawiła mi sie wlasnie w Twoim poprzednim pytaniu; p o kontakt w weekend; p Cytuj
Trida Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Jaki jest prawdziwy powód dla którego pan odwołał mój przyjazd do niego? [co się za tym kryje]Królowa buław, królowa mieczy, giermek denarów Same dworskie... A ja bym powiedziała, że ma jakieś zawirowania w domu, coś się stało z mamą, jakaś nagła sprawa. A giermek denarów na końcu chce po całej akcji odpocząć. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Coś jest z tą Królową buław, ze to inna kobieta, niektórzy tarociści uważają że jak pokazuje się buławiana, to oznacza tą trzecią w związku bo to typ kobiety któralubi zdobywać, która wzbudza silne emocje. Nie chodzi mi o zdenerwowanie Ciebie, po prostu tak widzę karty a skoro Ty wychodzisz zawsze w Królowej mieczy to powodem może być inna kobieta. I tak samo jak pideha wiązałabym to z kartami w rozkładzie o to czy pan odezwie się w weekend. Cytuj
Czarownica Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Czy będziesz w stanie to zweryfikować..? Nie wiem czy nie przenieśc na Wzajemną Edytowane 30 Maja 2014 przez Czarownica Cytuj
bridaa Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 możesz mieć rywalkę, ale taką odpowiedź lepiej sprawdzić jeszcze w jakimś rozkładzie ale buławiana często wychodzi jak jest ktoś trzeci w związku Cytuj
Beata39 Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 chyba pojawiła się inna pani na horyzoncie. Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi