moonwalkerka Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Czy jest może jakiś sposób, aby zwizualizować sobie, aby kogoś spotkać? Mam w planach wybrać się do miasta, w którym mam kogoś z kim bardzo dawno nie rozmawiałam i chcę w jakiś sposób sprawić, aby go spotkać na mieście. Nie mam możliwości kontaktu z nim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek D. Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Myślę że warto podejść troszkę inaczej, albo uwzględnić, że to nie musi być koniecznie w jakimś miejscu. Czyli wizualizować sobie to, co chcesz doświadczyć, czuć spotykając tą osobę. Odczucie satysfakcji, spełnienia, związane ze spotkaniem - na tych rzeczach się skupić. Może Ci wyjdzie że przy okazji planów spotkasz tę osobę, może znajdzie się inna droga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakubgrabowski Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Myślę, że mogłbyś chodzić w pobliżu gdzie ta osoba mieszka, bądź często uczęszcza wtedy jest większa szansa na spotkanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Myślę, że mogłbyś chodzić w pobliżu gdzie ta osoba mieszka, bądź często uczęszcza wtedy jest większa szansa na spotkanie. A czy to nie podchodzi po nękanie i obsesję :>? nie dajmy się zwariować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvia divinorum Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Czy jest może jakiś sposób, aby zwizualizować sobie, aby kogoś spotkać? Mam w planach wybrać się do miasta, w którym mam kogoś z kim bardzo dawno nie rozmawiałam i chcę w jakiś sposób sprawić, aby go spotkać na mieście. Nie mam możliwości kontaktu z nim. A czy ten osobnik chciałby tego spotkania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonwalkerka Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 Szczerze powiedziawszy to nie mam pojęcia czy nie chce mnie absolutnie widzieć na oczy czy może sam się modli żeby mnie przypadkiem spotkać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvia divinorum Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Szczerze powiedziawszy to nie mam pojęcia czy nie chce mnie absolutnie widzieć na oczy czy może sam się modli żeby mnie przypadkiem spotkać. Bo jeśli ten osobnik też tego chce to jest szansa ,że nastąpi to szybciej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanush Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Ja kiedyś też miałem taką sytuację i po kilku tygodniach wizualizacji spotkałem tą osobą o której myślałem ale nic poza tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts