Gość Linkinia Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) Cześć! Dziś miałam bardzo miłe spotkanie z kolegą z roku. Rzadko się widujemy i rozmawiamy, więc zdziwiło mnie, że za udzieloną mu pomoc podziękował - przytuleniem. W poniedziałek i w środę mamy egzaminy. Jeżeli je zdam, to będą to ostatnie dwa dni, kiedy go widzę. Kolejny raz może nastąpić dopiero w październiku. Karty na wtorek spowodowaly, że założyłam temat Nie ukrywam, że koleś mi się podoba Zapytałam kart, jak będzie wyglądała moja relacja z nim w: Poniedziałek - wypadło 10 kielichów. Paź kielichów, 8 mieczy, 7 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Może nie przyjdzie - to termin zerowy. Wtedy może zapytać sie, jakie były pytania. Jeżeli będzie - kontakt utrudniony, raczej tylko czesc. Środa - Koło, Głupiec, 4 buław --> HB Pustelnik Ciekawe. Na pewno coś mnie zaskoczy, nastąpi nieoczekiwany zwrot akcji. Pozostałe karty wskazują na coś spontanicznego, wesołego. Powiedziałabym nawet, że jest możliwe wspólne spędzenie czasu poza uczelnią. Jak myślicie? Edytowane 29 Maja 2014 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi