Skocz do zawartości

Czy X zadzwoni do niedzieli wieczorem? - 3 karty (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy X zadzwoni do niedzieli wieczorem?

Diabeł Szóstka buław Dziesiątka Mieczy

Jak zadzwoni to po pijaku i będzie marudził - nie będzie to zbyt miła rozmowa [dziesiątka mieczy]ł. Chociaż raczej dalej będzie siedział naburmuszony i nie zadzwoni, będzie zbyt zajęty czymś uzależniającym co będzie sprawiać mu więcej radości niż głupie telefony. Jak myślicie?

X dzwonił codziennie bez przyczyny, ale ostatnio nie miałam dla niego czasu i chyba się obraził. Jesteśmy na stopie przyjacielskiej, byliśmy chwilę razem ale to dawno temu i nie prawda :) Byłam tą, która zawsze ma czas dla niego i raz po 9 latach nie miałam czasu i ochoty na dyskusje z nim więc chyba księciunio poczuł się urażony.

Gość pideha
Napisano (edytowane)

Dziwne połączenie kart; p

Ten diabel może symbolizować Wasza obecna sytuację, czyli przywiązanie, relacja ktora nie ma racji bytu niestety; p uwikłanie w cos od czego nie możecie sie uwolnić, jesteście w pewnym sensie uzależnieni od siebie, albo on od Ciebie...hm diabel to egoizm, symbolizuje kłótnie, gniew. Facet sie do czegos przyzwyczaił i tu pach. 6 to niby pomoc i zwycięstwo, ale mysle ze jak na końcu jest 10 to żywioł ognia bulawowego da o sobie znać i mimo krótkiej zgody emocje wygrają. Wiec może zadzwoni, będzie krótko fajnie ale zakończy sie 10; p

Albo jeszcze jedna wersja ze wypalicie sobie wszystkie brudy i to będzie takie Wasze katharsis:p

Edytowane przez pideha
Napisano

10 mieczy -koniec może nie tyle całej relacji co tego etapu, może czeka już coś nowego, lepszego. Cała sytuacja może wyjść na plus. A może Pan X Cię jeszcze zaskoczy? Dzwonić raczej nie będzie, moim zdaniem zrozumie i przyjedzie do Cb.

Napisano

Przyjechać raczej nie - pan mieszka w Holandii :)

Wołałabym żeby nie zaskakiwał za mocno xD

Napisano
Czy X zadzwoni do niedzieli wieczorem?

Diabeł Szóstka buław Dziesiątka Mieczy

A ja powiedziałabym, ze zadzwoni ale ta rozmowa dość szybko może się zakończyć. Takie wygadanie się i bum. Zakrapiane nawet rzuceniem słuchawką.

Gość paulinqa123
Napisano

dla mnie nie zadzwoni do niedzieli

Napisano

niestety ja tez obstawiam ,ze nie zadzwoni do niedzieli...zatraca sie w swoim swiecie...

• Lubię to! 1
Napisano

Żadne niestety oby nie dzwonił jestem na wakacjach a roaming drogi dlatego też pytałam się o to kart. Jak na razie napisał do mnie na whatsapp ale nie dzwonił :)

Napisano
Jak na razie napisał do mnie na whatsapp ale nie dzwonił :)

Najlepsza apka ever:serduszka2: tylko baterie zżera :_smutny:

Napisano

Hahaha tak :D masz rację życie bez whatsapp byłoby smutne xd te ikonki do wysyłania są tam kapitalne ^^ W ogóle aplikacje zjadają baterie okropnie ale plus ze szybko się ladują xd

Napisano

Pan jest wściekły i rozpretensjonowany. Albo uniesie się honorem i nie zadzwoni albo zadzwoni i wywali swoją złość.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Zadzwoni, ale rozmowa będzie krótka, ktoś z Was ja utnie.

Napisano

WERYFIKACJA: X nie zadzwonił. Jednak kontaktował się ze mną przez komunikator i co ciekawe nie pisaliśmy po polsku tylko po angielsku [pan jest polakiem na emigracji]

Pan jest wściekły i rozpretensjonowany. Albo uniesie się honorem i nie zadzwoni albo zadzwoni i wywali swoją złość.

Też myślę, że jest wściekły :) Jeszcze dodatkowo utarłam mu drugi raz nosa - chyba mało nie pogryzł telefonu :)

Jak dowiem się co robił w weekend to podzielę się z Wami :D

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)

• Lubię to! 1