afercia Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Czy X zadzwoni do niedzieli wieczorem? Diabeł Szóstka buław Dziesiątka Mieczy Jak zadzwoni to po pijaku i będzie marudził - nie będzie to zbyt miła rozmowa [dziesiątka mieczy]ł. Chociaż raczej dalej będzie siedział naburmuszony i nie zadzwoni, będzie zbyt zajęty czymś uzależniającym co będzie sprawiać mu więcej radości niż głupie telefony. Jak myślicie? X dzwonił codziennie bez przyczyny, ale ostatnio nie miałam dla niego czasu i chyba się obraził. Jesteśmy na stopie przyjacielskiej, byliśmy chwilę razem ale to dawno temu i nie prawda Byłam tą, która zawsze ma czas dla niego i raz po 9 latach nie miałam czasu i ochoty na dyskusje z nim więc chyba księciunio poczuł się urażony. Cytuj
Gość pideha Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Dziwne połączenie kart; p Ten diabel może symbolizować Wasza obecna sytuację, czyli przywiązanie, relacja ktora nie ma racji bytu niestety; p uwikłanie w cos od czego nie możecie sie uwolnić, jesteście w pewnym sensie uzależnieni od siebie, albo on od Ciebie...hm diabel to egoizm, symbolizuje kłótnie, gniew. Facet sie do czegos przyzwyczaił i tu pach. 6 to niby pomoc i zwycięstwo, ale mysle ze jak na końcu jest 10 to żywioł ognia bulawowego da o sobie znać i mimo krótkiej zgody emocje wygrają. Wiec może zadzwoni, będzie krótko fajnie ale zakończy sie 10; p Albo jeszcze jedna wersja ze wypalicie sobie wszystkie brudy i to będzie takie Wasze katharsis:p Edytowane 30 Maja 2014 przez pideha Cytuj
Cata Rina Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 10 mieczy -koniec może nie tyle całej relacji co tego etapu, może czeka już coś nowego, lepszego. Cała sytuacja może wyjść na plus. A może Pan X Cię jeszcze zaskoczy? Dzwonić raczej nie będzie, moim zdaniem zrozumie i przyjedzie do Cb. Cytuj
afercia Napisano 30 Maja 2014 Autor Napisano 30 Maja 2014 Przyjechać raczej nie - pan mieszka w Holandii Wołałabym żeby nie zaskakiwał za mocno xD Cytuj
Trida Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Czy X zadzwoni do niedzieli wieczorem?Diabeł Szóstka buław Dziesiątka Mieczy A ja powiedziałabym, ze zadzwoni ale ta rozmowa dość szybko może się zakończyć. Takie wygadanie się i bum. Zakrapiane nawet rzuceniem słuchawką. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 dla mnie nie zadzwoni do niedzieli Cytuj
Lucindella Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 niestety ja tez obstawiam ,ze nie zadzwoni do niedzieli...zatraca sie w swoim swiecie... 1 Cytuj
afercia Napisano 31 Maja 2014 Autor Napisano 31 Maja 2014 Żadne niestety oby nie dzwonił jestem na wakacjach a roaming drogi dlatego też pytałam się o to kart. Jak na razie napisał do mnie na whatsapp ale nie dzwonił Cytuj
Trida Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Jak na razie napisał do mnie na whatsapp ale nie dzwonił Najlepsza apka ever:serduszka2: tylko baterie zżera Cytuj
afercia Napisano 31 Maja 2014 Autor Napisano 31 Maja 2014 Hahaha tak masz rację życie bez whatsapp byłoby smutne xd te ikonki do wysyłania są tam kapitalne ^^ W ogóle aplikacje zjadają baterie okropnie ale plus ze szybko się ladują xd Cytuj
roszpunka79 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Pan jest wściekły i rozpretensjonowany. Albo uniesie się honorem i nie zadzwoni albo zadzwoni i wywali swoją złość. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2014 Maestro Napisano 1 Czerwca 2014 Zadzwoni, ale rozmowa będzie krótka, ktoś z Was ja utnie. Cytuj
afercia Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Napisano 1 Czerwca 2014 WERYFIKACJA: X nie zadzwonił. Jednak kontaktował się ze mną przez komunikator i co ciekawe nie pisaliśmy po polsku tylko po angielsku [pan jest polakiem na emigracji] Pan jest wściekły i rozpretensjonowany. Albo uniesie się honorem i nie zadzwoni albo zadzwoni i wywali swoją złość. Też myślę, że jest wściekły Jeszcze dodatkowo utarłam mu drugi raz nosa - chyba mało nie pogryzł telefonu Jak dowiem się co robił w weekend to podzielę się z Wami Dziękuję wszystkim za odpowiedzi 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi