Skocz do zawartości

kolegq (NARUSZA REGULAMIN)

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jego nastawienie do mnie. Moje kolega dziwnie sie zachowuje nie wiem czego chce. Wie że mam chłopaka.

Rycerz kielichow. ..8 denarow. ..2 bulaw. ..5 kielichow

chyba chce b romansu. Ma jakiś zal. Chce kontakt utrzymywać

On ciągle sam...

Edytowane przez maja123
Gość Daffne
Napisano

nastawienie ma romansowe, chce się pocieszyc po nieudanych próbach z kobietami...

Napisano

Naszlo go na romanse i chce sie sprawdzic

Gość Euterpe
Napisano

nic nie kombinuje, jego intencje są szczere. Skupia się też bardzo na pracy (8 denarów), waha się i czuje pożądanie (2 buław), odczuwa żal za stratą (5 kielichów; masz kogoś, więc może myśleć, że Cię stracił). Jak dla mnie to on żadnego konkretnego kroku nie wykona, skupi się na tym co ważne. Może gdybyś dała jakiś jasny(!) znak, zrobiłby coś w Twoim kierunku.

z sumy HB masz diabła, więc on może się dusić ze swoimi emocjami, źle mu (to też widać w 5 pucharów), ale nic na to nie może poradzić. Może czuć się jak więzień własnych emocji.

Napisano
Jego nastawienie do mnie. Moje kolega dziwnie sie zachowuje nie wiem czego chce. Wie że mam chłopaka.

Rycerz kielichow. ..8 denarow. ..2 bulaw. ..5 kielichow

Hmmm ma ochotę się zbliżyć, pogadać, nawiązać relacje, zbudować jakiś tam fundament. Wie, ze masz chłopaka stąd 5 kieli na końcu ale to go nie ogranicza jak widać za bardzo i śmiem się posunąć do stwierdzenia, że ma nadzieję, że gdyby CI z obecnym nie wyszło to może on mógłby wskoczyć na jego miejsce.

Napisano

Narusza regulamin. Wątek zamykam.

- pytanie o nieweryfikowalne "nastawienie"

- tytuł wątku nienakreślający o co chodzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...