maja123 Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Jego nastawienie do mnie. Moje kolega dziwnie sie zachowuje nie wiem czego chce. Wie że mam chłopaka. Rycerz kielichow. ..8 denarow. ..2 bulaw. ..5 kielichow chyba chce b romansu. Ma jakiś zal. Chce kontakt utrzymywać On ciągle sam... Edytowane 30 Maja 2014 przez maja123
Gość Daffne Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 nastawienie ma romansowe, chce się pocieszyc po nieudanych próbach z kobietami...
JagodowaTruskawka Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Naszlo go na romanse i chce sie sprawdzic
Gość Euterpe Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 nic nie kombinuje, jego intencje są szczere. Skupia się też bardzo na pracy (8 denarów), waha się i czuje pożądanie (2 buław), odczuwa żal za stratą (5 kielichów; masz kogoś, więc może myśleć, że Cię stracił). Jak dla mnie to on żadnego konkretnego kroku nie wykona, skupi się na tym co ważne. Może gdybyś dała jakiś jasny(!) znak, zrobiłby coś w Twoim kierunku. z sumy HB masz diabła, więc on może się dusić ze swoimi emocjami, źle mu (to też widać w 5 pucharów), ale nic na to nie może poradzić. Może czuć się jak więzień własnych emocji.
Trida Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Jego nastawienie do mnie. Moje kolega dziwnie sie zachowuje nie wiem czego chce. Wie że mam chłopaka. Rycerz kielichow. ..8 denarow. ..2 bulaw. ..5 kielichow Hmmm ma ochotę się zbliżyć, pogadać, nawiązać relacje, zbudować jakiś tam fundament. Wie, ze masz chłopaka stąd 5 kieli na końcu ale to go nie ogranicza jak widać za bardzo i śmiem się posunąć do stwierdzenia, że ma nadzieję, że gdyby CI z obecnym nie wyszło to może on mógłby wskoczyć na jego miejsce.
Czarownica Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Narusza regulamin. Wątek zamykam. - pytanie o nieweryfikowalne "nastawienie" - tytuł wątku nienakreślający o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi