maja123 Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Czy uda mi sie to kupic na kredyt w ciagu roku. diabel ...3 mieczy...krolowa denarow ogranicsenia rozczarowanie i zawód bz powodu jakiś orobkemiw tzn może z umową na czas nieokreslony. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 niestety możesz mięc inne wydatki albo nie otrzymać kredytu i w związku z tym mieć problem z nabyciem tego czego pragniesz, ale życzę by się udało :-) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Diabel kojarzy mi sie z kredytem wlasnie, na karcie mamy postac na lancuchu, co idealnie oddaje obraz kredytow 3 mieczy jednak pokazuje, ze nie kupisz tej rzeczy Cytuj
Orchidea87 Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 W Diable widać, że bardzo pragniesz tego zakupu, ale niestety nie uda Ci się tego kupić Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 diabeł lubi krzyżować plany, a w trójce mieczy zadowolenia nie ma. Królowa denarów jest szczęśliwa ze swojego wydatku, więc jestem za tym, że kupisz daną rzecz, ale nie koniecznie na kredyt. Może dostaniesz od kogoś sporą gotówkę. Albo pomyślisz o pożyczce? Cytuj
Trida Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Czy uda mi sie to kupic na kredyt w ciagu roku.diabel ...3 mieczy...krolowa denarow Odnoszę wrażenie, ze nie. Będą inne wydatki, inne 'sprawy na głowie' i decyzję odłożysz na późniejszy czas. Przy czym odłożysz też większe pieniądze co będzie na plus. Cytuj
bolekgr Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Maja !!! Masz diabla w sobie aby to cos kupic. Dwa maje jak sie zkuja moze cos sie stanie. ato nie mozliwe. Nie rob wydatkow na kredyt. Bo cie przeklesla kreda. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Karta Diabeł pokazuje właśnie kredyt bo diabeł to uzależnienie, a od tutaj banku. Problemem może być że nie dostaniesz takiego kredytu jaki chcesz - 3 miecze to rozczarowanie, ale z drugiej strony masz Królową denarów czyli Ty które ma pieniądze, jak to mówią denarowa siedzi na kasie, na karcie jej tron opiera sie na denarach Pieniądze będą, ale raczej sama będziesz musiała się o to postarać. Cytuj
afercia Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 diabel ...3 mieczy...krolowa denarow Może będziesz zawiedziona oprocentowaniem które będzie kosmiczne, odwiedzisz moim zdaniem kilka banków ale kazdy będzie miał wysokie oprocentowanie. Skoro mamy diabełka i królowa Denarow uważam że pewnie w końcu weźmiesz kredyt i kupisz to coś jednak będziesz niezadowolona z wysokości opłat za kredyt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi