Pasut Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Śniło mi się dzisiaj ,że byłem z kolegą na plaży (dużo ćwiczymy i bierzemy sterydy) i gdy zdjęliśmy koszulki moja klatka była imponująco wielka ... spojrzałem na kolegę i nagle zaczęły mu rosnąć sutki (mniej więcej na długość palca wskazującego) przeraziłem się i spojrzałem na swoje sutki ,które nagle zaczęły rosnąć na taką samą długość . Obudziłem się cały mokry ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andros Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Pasut śniące się rosnące sutki ,znaczą że masz kontakt z wewnętrzną dziewczyną (termin zaczerpnięty z psychologii ),znaczy to że łączysz się ze swoją duchową naturą lub Bogiem - jak wolisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Witam Moim zdaniem istotny jest fakt,ze Ty i Twoj kolega bierzecie sterydy,a ten sen wyraza obawe i przestrzega przed skutkami ubocznymi tych substancji.Zauwaz,ze slowo sutki jest bardzo podobne do slowa skutki,skutki uboczne.Nasza sniaca podswiadomosc lubi takie gierki slowne.Od siebie dodam,zebyscie byli ostrozni biorac te srodki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasut Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Dziękuje wam bardzo ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts