Skocz do zawartości

Czy pan się do mnie odezwie? (ZWERYFIKOWANY)

Orchidea87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pan się do mnie odezwie? Ja zainicjowałam pierwszy kontakt. Relacja w powijakach ;)

Kapłanka - Diabeł - Q buław

Myślę, że musi to przemyśleć i trochę to potrwa, ale w końcu się odezwie, bo coś go będzie do mnie ciągnęło.

(zakładam, że buławowa to ja, bo często w niej wychodzę)

Zaintrygował mnie ten układ kart i jestem ciekawa waszych interpretacji :)

(Rozkład na 3 karty, czytane intuicyjnie)

Napisano
Czy pan się do mnie odezwie? Ja zainicjowałam pierwszy kontakt. Relacja w powijakach ;)

Ja odnoszę wrażenie, ze będziesz musiała ponowić swój odzew, jeszcze raz napisać itd. Ok, on będzie myślał ale bd jednocześnie czekał na jakiś dodatkowy znak, wiadomość.

Napisano

moim zdaniem w kartach widać, że Pan czeka na Twoja inicjatywę i wydaje mi się, że może nie od razu ale jednak to Ty pierwsza odezwiesz się do niego

Napisano
Ja odnoszę wrażenie, ze będziesz musiała ponowić swój odzew, jeszcze raz napisać itd. Ok, on będzie myślał ale bd jednocześnie czekał na jakiś dodatkowy znak, wiadomość.

To mnie zaskoczyłaś!

Nie wiem czy się odezwę po raz kolejny, bo nie lubię niezdecydowanych mężczyzn... ale może pomyślę nad jakimś sygnałem ;P

Gość Euterpe
Napisano

też jestem zdania, że pan się z Tobą nie skontaktuje

wyszły tutaj dwie kobiety - energia żeńska - więc inicjatywa będzie leżeć głównie po Twojej stronie :)

Napisano

Ty wykonac musisz nastepny krok.Jakos pan wyglada na takiego bez inicjatywy.

Napisano

ja osobiescie czuje,ze sie jednak on odezwie... ;-) zweryfikuj koniecznie ;-)

Napisano

Nie odezwie sie. Znudzi Cie troche czekanie na ruch z jego strony i odezwiesz sie do niego jeszcze raz. Mysle,ze chyba bardziej Ciebie jednak do niego ciagnie :)

Napisano

Myślę, że musi to przemyśleć i trochę to potrwa, ale w końcu się odezwie, bo coś go będzie do mnie ciągnęło.

(zakładam, że buławowa to ja, bo często w niej wychodzę)

Zaintrygował mnie ten układ kart i jestem ciekawa waszych interpretacji :)

(Rozkład na 3 karty, czytane intuicyjnie)

Zastanawia mnie to "zainicjowałam". Może (Kapłanka) zbyt subtelnie lub tej inicjatywy Pan nie pojął właściwie (Diabeł). Może od Ciebie oczekuje wyraźniejszego sygnału ( Królowa Buław)?

Napisano

Będziesz czekać, czekać, czekać...w końcu Ci obrzydnie i zadziałasz;). Nie wydaje mi się, żebyś odpuściła, bo ten diabeł przy buławowej pokazuje, że baaardzo Cię pan pociąga;>

• Maestro
Napisano

Za jakiś czas da znać o sobie, a Ty weźmiesz sprawy w swoje ręce;)

Napisano

Moim zdaniem trochę wody upłynie za nim się odezwie, bo kapłanka to gotowość na czekanie. Kapłanka to też bardzo delikatne znaki, może nie zrozumiał i nie jest pewny czy powinien się odezwać bo jest zdezorientowany że tak temperamentna kobieta dała tylko subtelny sygnał?

Wg mnie też powinnaś mocniej Pana docisnąć :)

Napisano

Myślę, że to Ty wyjdziesz z inicjatywą, bo inaczej nici z jego odzewu,

Napisano

Trochę czasu już upłynęło. Nie odezwał się. Ja też nie zamierzam.

Jakby coś się zmieniło to dam znać, ale wątpię.

Dziękuję wszystkim za interpretacje! :)

• Lubię to! 1