Gość Linkinia Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Cześć! Słuchajcie mam w środę egzamin, którego się obawiam. Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam? Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik W pierwszej chwili pomyślałam, że nie zdam, bo taka brzydka suma... Koło może pokazywać, że pytania na egzaminie mnie zaskoczą - pozytywnie lub negatywnie. W 5 mieczy myślę, że użyję ściąg. 3 kielichów jest radosna, może będę miała dobre przeczucia. Ale ostatecznie nie zdam - Księżyc, Pustelnik. Jak to widzicie? Intrygują mnie też bardzo karty stawiane na relację z kolega, z którym się prawdopodobnie zobaczę ostatni raz właśnie w środę (no chyba, że oboje nie zdamy). Jak będzie wyglądała moja relacja z X w środę? Koło, Głupiec, 4 buław --> HB Pustelnik Koło tak wywraca wszystko, że już nie wiem... Albo będę zaskoczona i miło spędzimy czas, może gdzieś pójdziemy nawet po egzaminie. Albo koło pokazało, że kontaktu nie nawiążemy, bo on będzie z innym gronem znajomych. Co myślicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam? Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik moim zdaniem masz dobre karty koło jako obrót sytuacji 5 mieczy jako wygrana sprawa, która nie obeszła się bez wysiłku intelektualnego, poza tym to miecze, a one tną, więc moim zdaniem odetniesz się już od tego przedmiotu 3 kielichy to świętowanie, radość w księżycu mogły się pokazać Twoje obawy/rozterki, sprawdzian może nie być taki jak przypuszczasz Jak będzie wyglądała moja relacja z X w środę? Koło, Głupiec, 4 buław --> HB Pustelnik myślę, że bardzo dobrze Głupiec to bardzo optymistyczna karta, 4 buławy mogły tutaj wskazać budynek zamknięty albo, że nie do końca pokażesz wszystkie swoje uczucia, które w Tobie drzemią. Moim zdaniem będziesz zadowolona z tego spotkania, uradowana, może nawet z czegoś się razem pośmiejecie, ale też trochę stresu związanego z sprawdzianem będziecie odczuwać Cytuj
Trida Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Słuchajcie mam w środę egzamin, którego się obawiam. Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam? Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik Wg mnie karty niestety zaliczenia nie pokazują. Będziesz miała nadzieję ale odnoszę wrażenie, że czeka Cię drugi termin. Niby 3 kielichów na końcu ale z podsumy Księżyc nie wróży nic dobrego jak dla mnie. Albo druga opcja – zdasz na farcie. W każdym razie powodzenia życzę Intrygują mnie też bardzo karty stawiane na relację z kolega, z którym się prawdopodobnie zobaczę ostatni raz właśnie w środę (no chyba, że oboje nie zdamy). Jak będzie wyglądała moja relacja z X w środę? Koło, Głupiec, 4 buław --> HB Pustelnik Może chwile pogadacie, chociaż widać wg mnie więcej uśmiechów i spojrzeń w swoją stronę niż jakiś stricte kontakt. Jedno z Was prawdopodobnie skończy wcześniej i raczej nie pomyśli o poczekaniu na drugą osobę. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 też miałam w podsumie z HB księżyc Na pytanie "oddam pracę dyplomową do XX.YY.ZZZZ (data)?" miałam takie karty: XII Wisielec, 0 Głupiec, 6 buław (suma z HB XVIII Księżyc) i jakoś się udało Przyznam, że łatwo nie było, ale dałam radę Cytuj
roszpunka79 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Egzamin zdasz. Na końcu masz 3 kielichów- czyli radość i zbieranie plonów (pewnie swoich przygotowań do egzaminu). Myślę, że w 5 mieczy wyszły Twoje lęki przed porażką. Podobnie w księżycu z podsumy je widzę. Pustelnik to mądry człowiek, który wiedzę posiada, więc już nie dygaj;). A jeśli chodzi o relację z X to nie wiem czy dojdzie do kontaktu, bo tak mi się jakoś skojarzyło, że on nie przystąpi do egzaminu. Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale taką miałam pierwszą myśl. Cytuj
ivi185 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam? Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik Pytania moga Ci troche nie lezec,moga Cie zaskoczyc. Uwazam,ze tak jak sama piszesz mozesz sie posiłkowac sciaga ewentualnie ktos Ci pomoze...tak jakbys nie wypracowała sama sukcesu... Ale uwazam,ze zdasz Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam? Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik moje pierwsze skojarzenie że nie zdasz tym razem... koło świadczy o tym że będzie jeszcze jedno podejście jak dla mnie, i nie zdasz najprawdopodobniej własnie dlatego że nikt Ci nie pomoże, a prawdopodobnie będziesz próbować ściągać czy poprosisz kogoś a ten odmówi pomocy i to osoba na której sie zawiedziesz Jak będzie wyglądała moja relacja z X w środę? Koło, Głupiec, 4 buław --> HB Pustelnik wygląda na to że będzie to ostatnie spotkanie, ale będziecie sie bawić nieźle, uwolnicie sie od wszystkiego co na codzień Was otacza, przyjemnie spędzicie czas na pogadankach o przyszłości Cytuj
pretoria Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Zdasz Też mam w środę egzamin, powodzenia Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam? Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik najprawdopodobniej będziesz mieć negatywne podejście, będziesz niepewna, ale okażę się, że zdałaś co Cię ucieszy :-) Intrygują mnie też bardzo karty stawiane na relację z kolega, z którym się prawdopodobnie zobaczę ostatni raz właśnie w środę (no chyba, że oboje nie zdamy). Jak będzie wyglądała moja relacja z X w środę? Koło, Głupiec, 4 buław --> HB Pustelnik początkowo będzie oboje skupienia na egzaminie, a po nim będziesz być może świętować wyłącznie cieszeniem się i każde osobno na swój sposób, albo może wspólnie? :-) Cytuj
panna.marta Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 1. egzamin: czarno to widzę 2.relacja z x w srode - dobrze, luzna atmosfera, poszukiwanie nowych drog, nowych nici do porozumienia Cytuj
afercia Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 1.Koło, 5 mieczy, 3 kielichów Koło z 5tką skojarzyło mi się z podrzuceniem ściąg i przez to zdrada i takie nieprzyjemności. Albo dostaniesz niewygodne miejsce do pisania egzaminu i trudno będzie coś ściągnąć. 3tka może po egzaminie będziesz dyskutować z koleżankami o pytaniach. 2. Koło, Głupiec, 4 buław Chyba wesoło i radośnie, może będziecie śmiać się z jakieś głupiej sytuacji? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 WERYFIKACJA CZ.1 Jak mi poszedł egzamin i co pokazały karty - zweryfikuję we wtorek, kiedy dostanę wpis Co do relacji... Roszpunka trafiła. Nie było go. Na fejsie widziałam, że organizuje wydarzenie firmy, w której pracuje. Może to pokazały karty - 4 buław. Zero kontaktu. Karty takie dobre, a tu... A jeśli chodzi o relację z X to nie wiem czy dojdzie do kontaktu, bo tak mi się jakoś skojarzyło, że on nie przystąpi do egzaminu. Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale taką miałam pierwszą myśl. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 PEŁNA WERYFIKACJA Koło Fortuny - egzamin był w formie testu, a ja spodziewałam się opisówki. Byłam pozytywnie zaskoczona. Okazało się, że piszemy w dwóch turach. 5 mieczy - pani doktor podeszła do mnie i zapytała, ile razy byłam na wykładzie (chodziłam co dwa tygodnie, później zawsze), miałam to zaznaczyć na swojej kartce. Na ustnej zerówce podwyższała ocenę Nauczyłam się, więc test poszedł mi dobrze, wahalam się przy dwóch, może trzech pytaniach. Byłam pewna, że zdałam. Dziś w otoczeniu koleżanek otworzyłam indeks i zobaczyłam piękną ocenę: bdb Suma HB pokazała moje nerwy i zamieszanie - weszliśmy do sali pół godziny później niż było w planie. DZIĘKUJĘ ZA POMOC! Słuchajcie mam w środę egzamin, którego się obawiam. Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam? Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik W pierwszej chwili pomyślałam, że nie zdam, bo taka brzydka suma... Koło może pokazywać, że pytania na egzaminie mnie zaskoczą - pozytywnie lub negatywnie. W 5 mieczy myślę, że użyję ściąg. 3 kielichów jest radosna, może będę miała dobre przeczucia. Ale ostatecznie nie zdam - Księżyc, Pustelnik. Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam?Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik moim zdaniem masz dobre karty koło jako obrót sytuacji 5 mieczy jako wygrana sprawa, która nie obeszła się bez wysiłku intelektualnego, poza tym to miecze, a one tną, więc moim zdaniem odetniesz się już od tego przedmiotu 3 kielichy to świętowanie, radość w księżycu mogły się pokazać Twoje obawy/rozterki, sprawdzian może nie być taki jak przypuszczasz Wg mnie karty niestety zaliczenia nie pokazują. Będziesz miała nadzieję ale odnoszę wrażenie, że czeka Cię drugi termin. Niby 3 kielichów na końcu ale z podsumy Księżyc nie wróży nic dobrego jak dla mnie. Albo druga opcja – zdasz na farcie.W każdym razie powodzenia życzę Egzamin zdasz. Na końcu masz 3 kielichów- czyli radość i zbieranie plonów (pewnie swoich przygotowań do egzaminu). Myślę, że w 5 mieczy wyszły Twoje lęki przed porażką. Podobnie w księżycu z podsumy je widzę. Pustelnik to mądry człowiek, który wiedzę posiada, więc już nie dygaj;). Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam?Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik Pytania moga Ci troche nie lezec,moga Cie zaskoczyc. Uwazam,ze tak jak sama piszesz mozesz sie posiłkowac sciaga ewentualnie ktos Ci pomoze...tak jakbys nie wypracowała sama sukcesu... Ale uwazam,ze zdasz Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam?Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik moje pierwsze skojarzenie że nie zdasz tym razem... koło świadczy o tym że będzie jeszcze jedno podejście jak dla mnie, i nie zdasz najprawdopodobniej własnie dlatego że nikt Ci nie pomoże, a prawdopodobnie będziesz próbować ściągać czy poprosisz kogoś a ten odmówi pomocy i to osoba na której sie zawiedziesz Zdasz Też mam w środę egzamin, powodzenia Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że go zdam?Koło, 5 mieczy, 3 kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik najprawdopodobniej będziesz mieć negatywne podejście, będziesz niepewna, ale okażę się, że zdałaś co Cię ucieszy :-) 1. egzamin: czarno to widzę 1.Koło, 5 mieczy, 3 kielichów Koło z 5tką skojarzyło mi się z podrzuceniem ściąg i przez to zdrada i takie nieprzyjemności. Albo dostaniesz niewygodne miejsce do pisania egzaminu i trudno będzie coś ściągnąć. 3tka może po egzaminie będziesz dyskutować z koleżankami o pytaniach. Cytuj
Trida Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Oooo proszę czyli totalnie nie trafiłam heh Graaaaatulacje dobrej oceny Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 super, gratulacje, ja uwazam że w takim razie ostatnia karta pokazała wynik i na nią trzeba było zwrócić uwagę, być może masz też taką umowe z kartami ze ostatnia pokazuje przyszłość-wynik,ja kiedy stawiam sobie 3 karty patrzę na całość i sumowanie a nie na zasadzie że 1sza przeszlosc, 2ga teraz. a 3 przyszlosc. a poprzednie karty natomiast koło fortuny (loteria w sensie pytania zamknięte mozna bylo strzelać, ), a miecze Twoje obawy, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi