JagodowaTruskawka Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 (edited) Witajcie. Zapisuje swoj kazdy rozklad i pomyslalam ze moglabym sie podzielic. Karty kladlam na pytanie "Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze pan dzis się do mnie odezwie (jako pierwszy)" Oto moje karty: Rycerz pucharów, Głupiec, 5 mieczy / slońce - napisał Krolowa denarow, krol mieczy, 8 mieczy / smierc - nie Umiarkowanie, Świat, Rydwan / Sad ostateczny - nie sila, odwr 10 bulaw, 7 pucharow / smierc - ja się odezwałam As mieczy, 3 bulaw, 10 mieczy / umiar - napisał Rycerz pucharow, Rucerz mieczy, 5 buław / Cesarzowa - napisał 3 denary, 7 denarow, gwiazda / Cesarzowa - nie 3 puchary, 2 bulawy, 6 bulaw/ swiat - nie 6 mieczy, krol pucharow, Umiarkowanie / kochankowie - ja sie odezwalam czy sie odezwie w tym miesiącu: Ksiezyc, slonce, as bulaw/ wieza - byl kontakt, dostalam wiadomosc pozno w nocy Jaka jest szansa, że pewna osoba się odezwie w najbliższych dniach (do tygodnia) Umiarkowanie, as mieczy, as buław ---> szansa niby była bo asy dwa ale Pan się nie odezwał Ps. Mam nadzieje, ze wybrałam dobry dział Ps2. Bede na bierzaco edytowac ten post i wrzucac rozklady Edited June 25, 2014 by JagodowaTruskawka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolekgr Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 mysle ze dodajesz sobie zycia i otuchy tymi zabawami. Baw Sie W domu . Ale wyjdz te na spacer Do zielonego parku. Tez pomaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Bardzo czesto wychodze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Jagódko ja bym przerzuciła do działu 'ogólnie o Tarocie'. Albo może przedyskutować z innymi wróżącymi dodatkowy dział - przydatne info? I tak się wrzuci coś takiego, np karty na ciążę co mieliśmy taki temat itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roszpunka79 Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Niektóre weryfikacje , jak dla mnie, bardzo zaskakujące Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Jagódko ja bym przerzuciła do działu 'ogólnie o Tarocie'.Albo może przedyskutować z innymi wróżącymi dodatkowy dział - przydatne info? I tak się wrzuci coś takiego, np karty na ciążę co mieliśmy taki temat itd Taki dzial to bylby dobry pomysl. Bardzo by to ulatwilo interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 A dopiszę coś od siebie Jaka jest szansa, że pewna osoba się odezwie w najbliższych dniach (do tygodnia) Umiarkowanie, as mieczy, as buław ---> szansa niby była bo asy dwa ale Pan się nie odezwał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 Asy kontaktowe, ale pierwsza karta mowi o wstrzymaniu. Wstawiaj wiecej ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Asy kontaktowe, ale pierwsza karta mowi o wstrzymaniu. Wstawiaj wiecej ! Kicia ja nie stawiam często kart ale jak coś to powstawiam Szefową trzeba poprosić o odpowiednie działy w końcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 czy sie odezwie w tym miesiącu: Ksiezyc, slonce, as bulaw/ wieza - byl kontakt, dostalam wiadomosc pozno w nocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Oooo a szczerze - po tych kartach never bym nie pomyślała, ze kontakt będzie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Ja na poczatku tez, ksiezyc zawsze pokazywal tu na forum nasze preczucia, ale drugi raz ksiezyc pokazal mi nocne rozmowy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Euterpe Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 TAK: mnie kontakt już kilka razy pokazał pustelnik, głównie przez neta Rider-Waite tarot deck - Wikipedia, the free encyclopedia mogę jeszcze dorzucić do tego rycerza buław, rycerz mieczy (+ jako karta dnia), giermek denarów (jako karta dnia), giermek pucharów (jako karta dnia), 10 denarów (nie wiem dlaczego - to było info od firmy), gwiazda (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta), 6 denarów (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta) NIE: z reguły puchary (z wyjątkiem tego giermka i rzadko kiedy rycerza) 0 Głupiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilo Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Pojedynczo (najczęściej jako karty dnia): Mag - wyjście z inicjatywą Rydwan - nawet szybciej niż się spodziewamy Koło Fortuny - w najbardziej nieoczekiwanym momencie, często wtedy, gdy straciliśmy już całkowicie nadzieję na kontakt Czasami zwiastunem wiadomości okazuje się być Słońce, Świat, VI Buław. IX Buław i II Mieczy - wskazuje na rozmowę, ale bardzo szorstką i nieprzyjemną, podczas której jedna strona trzyma drugą na dystans Giermek Buław i As Denarów - Niezawodne karty, jeśli chodzi o kontakt. II Kielichów - Rozmowa, której następstwem często jest spotkanie face to face. VI Kielichów i VIII Kielichów - Wiadomość od dawno niewidzianej osoby. Giermek Denarów - Wiadomość od osoby ze szkoły/pracy. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Rycerz denarów, 4 kielichów, 7 mieczy- brak kontaktu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 Cesarz - nie Wieża - nie 2 mieczy - nie 3 buław - tak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Przy pytaniu o kontakt - Wieża - usunięcie z kontaktów na komunikatorze (bez słowa wyjaśnienia, bez konkretnego powodu) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grimmoire Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 moje zweryfikowane kontaktowe karty : Słońce, Rydwan, 8 buław Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grimmoire Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Dosc nietypowo - Gwiazda, Smierc, 4 bulaw - bylam pewna, ze nie bedzie kontaktu, ale okazalo sie, ze byl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Rycerz pucharow - dosyc czesto na wiadomosc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 TAK:mnie kontakt już kilka razy pokazał pustelnik, głównie przez neta Rider-Waite tarot deck - Wikipedia, the free encyclopedia mogę jeszcze dorzucić do tego rycerza buław, rycerz mieczy (+ jako karta dnia), giermek denarów (jako karta dnia), giermek pucharów (jako karta dnia), 10 denarów (nie wiem dlaczego - to było info od firmy), gwiazda (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta), 6 denarów (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta) NIE: z reguły puchary (z wyjątkiem tego giermka i rzadko kiedy rycerza) 0 Głupiec Eremita pokazywał kontakt? ale stawiałaś jedną kartę czy trzy? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest befimaka Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Kilka razy się zdarzyło, że 10 mieczy (jako karta dnia) pokazała mi brak kontaktu, ale z mojej strony. Najpierw myślałam, że to będą jakieś okropne dni, ale nic się nie wydarzało. Zaczęłam więc analizować, co się wtedy zdarzyło i za każdym razem była sytuacja, że albo nie mogłam rozmawiać na skajpie czy przez telefon, albo nie mogłam tego samego dnia odpowiedzieć na maila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grimmoire Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 5 denarow, as bulaw, as pucharow - brak kontaktu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumena Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 3miecze+ 8mieczy+ 8 pucharów - kontakt był, internetowy. Po 6 dniach od rozkładu napisał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afrodite Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Na pytanie czy chcialby kontaktu 3 kielichów 4 den 5 den hmmm chciałby i tęskni ale nie wie jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutello Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 diabeł, siła - osoba chciała kontaktu, głównie "seksting-u", takich bardzo namiętnych wiadomości (diabeł), ale ostatecznie się powstrzymała (siła) as pucharów, świat - czekanie w emocjach na kontakt (as pucharów) ale ostatecznie nie doszło do kontaktu (świat) król mieczy, rydwan, paź pucharów - kontakt był, pan się odezwał, jednak wiadomość nie była zadowalająca (król mieczy) kontakt był krótki i szybki, wiadomość dostałam podczas jazdy samochodem (rydwan) oferta spotkania w wiadomości była, jednak nie w tym terminie co chciałam (paź pucharów) głupiec - brak kontaktu 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutello Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 odnośnie pracy: czy zostanę zaproszona na rozmowę rekrutacyjną w X firmie? 3 monet, 6 mieczy, mag - tak, zostałam zaproszona na rozmowę, rozmowa była łącznie ze mną w trzy osoby (3 monet) rozmowa odbyła się w miejscu, które było daleko od miejsca zamieszkania, dosłownie 2 mosty przez rzekę do przebycia (6 mieczy) na rozmowie dużo czarowałam, takie lanie wody i odpowiednie ubieranie słów, żeby się "sprzedać" (mag) czy zostanę zaproszona na rozmowę rekrutacyjną w Y firmie? 10 buław, as monet, 3 pucharów - nie doszło do kontaktu, stanowisko na które aplikowałam było ponad moje kwalifikacje/doświadczenie, więc pewnie nie byłam kompetentna na nie (10 buław) dostałam za to zaproszenie na inną rozmowę (as monet) z której byłam bardzo zadowolona i która przebiegła w bardzo radosnym i "śmiesznym" nastroju, jakbym rozmawiała ze znajomymi (3 pucharów) czy w danym miesiącu będzie kontakt z Z firmy? 2 mieczy, 5 buław, 2 monet - odpowiedź była, tylko jej nie widziałam, bo wiadomość zwrotna wpadła do spamu, w mojej talii opaska na oczach (2 mieczy) odpowiedź mówiła, że mieli bardzo dużo kandydatów na to stanowisko i dlatego rekrutacja trwała tak długo (5 buław) ostatecznie mieli dwie osoby do wyboru: mnie i kogoś innego, ostatecznie wybrali drugą osobę, więc mieli wybór (2 monet) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutello Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 8 pucharów, 3 denarów, słońce - kontakt był, od byłego, odnowiliśmy znajomość (8 pucharów) napisał do mnie jak byłam w pracy i dosyć zajęta (3 monet) stało się to rano, około 9, świeciło słońce, poza tym ucieszyła mnie ta wiadomośći była bardzo miła (słońce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts