Skocz do zawartości

Karty ktore pokazaly kontakt i jego brak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie. Zapisuje swoj kazdy rozklad i pomyslalam ze moglabym sie podzielic. Karty kladlam na pytanie "Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze pan dzis się do mnie odezwie (jako pierwszy)" Oto moje karty:

Rycerz pucharów, Głupiec, 5 mieczy / slońce - napisał

Krolowa denarow, krol mieczy, 8 mieczy / smierc - nie

Umiarkowanie, Świat, Rydwan / Sad ostateczny - nie

sila, odwr 10 bulaw, 7 pucharow / smierc - ja się odezwałam

As mieczy, 3 bulaw, 10 mieczy / umiar - napisał

Rycerz pucharow, Rucerz mieczy, 5 buław / Cesarzowa - napisał

3 denary, 7 denarow, gwiazda / Cesarzowa - nie

3 puchary, 2 bulawy, 6 bulaw/ swiat - nie

6 mieczy, krol pucharow, Umiarkowanie / kochankowie - ja sie odezwalam

czy sie odezwie w tym miesiącu: Ksiezyc, slonce, as bulaw/ wieza - byl kontakt, dostalam wiadomosc pozno w nocy

Jaka jest szansa, że pewna osoba się odezwie w najbliższych dniach (do tygodnia) Umiarkowanie, as mieczy, as buław ---> szansa niby była bo asy dwa ale Pan się nie odezwał :)

Ps. Mam nadzieje, ze wybrałam dobry dział :)

Ps2. Bede na bierzaco edytowac ten post i wrzucac rozklady

Edytowane przez JagodowaTruskawka
  • Super 1
Napisano

mysle ze dodajesz sobie zycia i otuchy tymi zabawami. Baw Sie W domu . Ale wyjdz te na spacer Do zielonego parku. Tez pomaga.

Napisano

Jagódko ja bym przerzuciła do działu 'ogólnie o Tarocie'.

Albo może przedyskutować z innymi wróżącymi dodatkowy dział - przydatne info? I tak się wrzuci coś takiego, np karty na ciążę co mieliśmy taki temat itd :)

Napisano

Niektóre weryfikacje , jak dla mnie, bardzo zaskakujące :)

Napisano
Jagódko ja bym przerzuciła do działu 'ogólnie o Tarocie'.

Albo może przedyskutować z innymi wróżącymi dodatkowy dział - przydatne info? I tak się wrzuci coś takiego, np karty na ciążę co mieliśmy taki temat itd :)

Taki dzial to bylby dobry pomysl. Bardzo by to ulatwilo interpretacje :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

A dopiszę coś od siebie :)

Jaka jest szansa, że pewna osoba się odezwie w najbliższych dniach (do tygodnia)

Umiarkowanie, as mieczy, as buław ---> szansa niby była bo asy dwa ale Pan się nie odezwał :)

Napisano

Asy kontaktowe, ale pierwsza karta mowi o wstrzymaniu. Wstawiaj wiecej !

Napisano
Asy kontaktowe, ale pierwsza karta mowi o wstrzymaniu. Wstawiaj wiecej !

Kicia ja nie stawiam często kart ale jak coś to powstawiam :D

Szefową trzeba poprosić o odpowiednie działy w końcu :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

czy sie odezwie w tym miesiącu: Ksiezyc, slonce, as bulaw/ wieza - byl kontakt, dostalam wiadomosc pozno w nocy

Napisano

Oooo a szczerze - po tych kartach never bym nie pomyślała, ze kontakt będzie...

Napisano

Ja na poczatku tez, ksiezyc zawsze pokazywal tu na forum nasze preczucia, ale drugi raz ksiezyc pokazal mi nocne rozmowy..

• 2 miesiące temu...
Gość Euterpe
Napisano

TAK:

mnie kontakt już kilka razy pokazał pustelnik, głównie przez neta

Rider-Waite tarot deck - Wikipedia, the free encyclopedia

mogę jeszcze dorzucić do tego rycerza buław, rycerz mieczy (+ jako karta dnia), giermek denarów (jako karta dnia), giermek pucharów (jako karta dnia), 10 denarów (nie wiem dlaczego :co: - to było info od firmy), gwiazda (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta), 6 denarów (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta)

NIE:

z reguły puchary (z wyjątkiem tego giermka i rzadko kiedy rycerza)

0 Głupiec

Napisano

Pojedynczo (najczęściej jako karty dnia):

Mag - wyjście z inicjatywą

Rydwan - nawet szybciej niż się spodziewamy

Koło Fortuny - w najbardziej nieoczekiwanym momencie, często wtedy, gdy straciliśmy już całkowicie nadzieję na kontakt

Czasami zwiastunem wiadomości okazuje się być Słońce, Świat, VI Buław.

IX Buław i II Mieczy - wskazuje na rozmowę, ale bardzo szorstką i nieprzyjemną, podczas której jedna strona trzyma drugą na dystans

Giermek Buław i As Denarów - Niezawodne karty, jeśli chodzi o kontakt.

II Kielichów - Rozmowa, której następstwem często jest spotkanie face to face.

VI Kielichów i VIII Kielichów - Wiadomość od dawno niewidzianej osoby.

Giermek Denarów - Wiadomość od osoby ze szkoły/pracy.

• Super 1
  • Dziękuję 1
  • 7 miesięcy temu...
Napisano

Cesarz - nie

Wieża - nie

2 mieczy - nie

3 buław - tak

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Przy pytaniu o kontakt - Wieża - usunięcie z kontaktów na komunikatorze (bez słowa wyjaśnienia, bez konkretnego powodu)

• Lubię to! 2
  • 5 miesięcy temu...
Gość grimmoire
Napisano

moje zweryfikowane kontaktowe karty : Słońce, Rydwan, 8 buław

• 2 miesiące temu...
Gość grimmoire
Napisano

Dosc nietypowo - Gwiazda, Smierc, 4 bulaw - bylam pewna, ze nie bedzie kontaktu, ale okazalo sie, ze byl.

Napisano

Rycerz pucharow - dosyc czesto na wiadomosc

• Lubię to! 2
Napisano
TAK:

mnie kontakt już kilka razy pokazał pustelnik, głównie przez neta

Rider-Waite tarot deck - Wikipedia, the free encyclopedia

mogę jeszcze dorzucić do tego rycerza buław, rycerz mieczy (+ jako karta dnia), giermek denarów (jako karta dnia), giermek pucharów (jako karta dnia), 10 denarów (nie wiem dlaczego :co: - to było info od firmy), gwiazda (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta), 6 denarów (czasami - gdy czekałam na wiadomość od faceta)

NIE:

z reguły puchary (z wyjątkiem tego giermka i rzadko kiedy rycerza)

0 Głupiec

Eremita pokazywał kontakt? ale stawiałaś jedną kartę czy trzy?

• W punkt 1
Gość befimaka
Napisano

Kilka razy się zdarzyło, że 10 mieczy (jako karta dnia) pokazała mi brak kontaktu, ale z mojej strony.

Najpierw myślałam, że to będą jakieś okropne dni, ale nic się nie wydarzało. Zaczęłam więc analizować, co się wtedy zdarzyło i za każdym razem była sytuacja, że albo nie mogłam rozmawiać na skajpie czy przez telefon, albo nie mogłam tego samego dnia odpowiedzieć na maila.

Gość grimmoire
Napisano

5 denarow, as bulaw, as pucharow - brak kontaktu

• 2 miesiące temu...
Napisano

3miecze+ 8mieczy+ 8 pucharów - kontakt był, internetowy. Po 6 dniach od rozkładu napisał.

• Ismer odpiął ten temat
  • 2 lata później...
Napisano

Na pytanie czy chcialby kontaktu 

3 kielichów 4 den 5 den 

:mysli:hmmm chciałby i tęskni ale nie wie jak?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

diabeł, siła - osoba chciała kontaktu, głównie "seksting-u", takich bardzo namiętnych wiadomości (diabeł), ale ostatecznie się powstrzymała (siła)

as pucharów, świat - czekanie w emocjach na kontakt (as pucharów) ale ostatecznie nie doszło do kontaktu (świat)

król mieczy, rydwan, paź pucharów - kontakt był, pan się odezwał, jednak wiadomość nie była zadowalająca (król mieczy) kontakt był krótki i szybki, wiadomość dostałam podczas jazdy samochodem (rydwan) oferta spotkania w wiadomości była, jednak nie w tym terminie co chciałam (paź pucharów)

głupiec - brak kontaktu

• Dziękuję 2
Napisano

odnośnie pracy:

czy zostanę zaproszona na rozmowę rekrutacyjną w X firmie? 

3 monet, 6 mieczy, mag - tak, zostałam zaproszona na rozmowę, rozmowa była łącznie ze mną w trzy osoby (3 monet) rozmowa odbyła się w miejscu, które było daleko od miejsca zamieszkania, dosłownie 2 mosty przez rzekę do przebycia (6 mieczy) na rozmowie dużo czarowałam, takie lanie wody i odpowiednie ubieranie słów, żeby się "sprzedać" (mag)

czy zostanę zaproszona na rozmowę rekrutacyjną w Y firmie? 

10 buław, as monet, 3 pucharów - nie doszło do kontaktu, stanowisko na które aplikowałam było ponad moje kwalifikacje/doświadczenie, więc pewnie nie byłam kompetentna na nie (10 buław) dostałam za to zaproszenie na inną rozmowę (as monet) z której byłam bardzo zadowolona i która przebiegła w bardzo radosnym i "śmiesznym" nastroju, jakbym rozmawiała ze znajomymi (3 pucharów)

czy w danym miesiącu będzie kontakt z Z firmy?

2 mieczy, 5 buław, 2 monet - odpowiedź była, tylko jej nie widziałam, bo wiadomość zwrotna wpadła do spamu, w mojej talii opaska na oczach (2 mieczy) odpowiedź mówiła, że mieli bardzo dużo kandydatów na to stanowisko i dlatego rekrutacja trwała tak długo (5 buław) ostatecznie mieli dwie osoby do wyboru: mnie i kogoś innego, ostatecznie wybrali drugą osobę, więc mieli wybór (2 monet)

• 7 miesięcy temu...
Napisano

8 pucharów, 3 denarów, słońce - kontakt był, od byłego, odnowiliśmy znajomość (8 pucharów) napisał do mnie jak byłam w pracy i dosyć zajęta (3 monet) stało się to rano, około 9, świeciło słońce, poza tym ucieszyła mnie ta wiadomośći była bardzo miła (słońce)