chatty Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Cala akcja snu rozgrywala sie w moim pokoju. Na biórku siedział chłopak, który aktualnie mi sie podoba, (kiedys chcial zebym z nim byla ale odmowiłam). J a siedziałam na fotelu obok niego. Rozmawialismy o tym, ze on musi jechac do Warszawy do ambasady bo chce dostac wize do stanów i zebym pojechala tam z nim. Zaraz na przeciwjko nas siedzieli moi rodzice i przysłuchiwali sie rozmowie. W końcu mój tata stwierdził ze po co on ma jechac załatwiac wize skoro ja mam obywatelstwo i wystarczy ze za niego wyjde. A ja oczywiście sie zgodziłam, na co ten chłopak sie ogormnie ucieszył. W rezultacie troche mnie ten sen przeraził. Czy jest ktos kto moze mi ten sen wyjasnić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmel Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 no cóż, jak wiadomo sny odzwierciedlają nasze potrzeby i pragnienia - najwidoczniej chcesz naprawić swój błąd, bo chcesz byc z tym chlopakiem. byc moze ten sen ma Ci pomoc zrobic jakis krok w te strone? zaręczyny oznaczają ustatkowanie się, spokój emocjonalny a rozmowa z rodzicami: szczęście w miłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts