roszpunka79 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Zamówiłam meble do pokoju. We wtorek mają być. Nie widziałam ich wcześniej na żadnej ekspozycji, bo są robione w oparciu o mój projekt. Nie mogę się doczekać . Zapytałam czy będę z nich zadowolona. 4 dyski (moc), 10 kielichów (zaspokojenie), 3 dyski (praca) Mam problem z tą 4 dysków. U mnie na tej karcie jest zamek, więc może po prostu pokazało się tu moje mieszkanie lub pokój, w którym meble będą stać. W 10 kielichów widzę swoje zadowolenie i to takie na maxa:). Moje oczekiwania zostaną spełnione. W 3 dysków być może widać moje uznanie dla wykonawcy mebli lub monterów, którzy będą je "instalować". Wydaje mi się, że będę bardzo zadowolona. Zerknijcie proszę. Ciekawa jestem interpretacji, szczególnie 4 dysków, bo tu mam największy zgryz. Cytuj
Trida Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Jakiej talii używałaś? Zapytałam czy będę z nich zadowolona. 4 dyski (moc), 10 kielichów (zaspokojenie), 3 dyski (praca) dyski to denary :>? Wydaje mi się, ze bd zachwycona, bo 4 denaki to taka z jednej strony zachłanność ale z drugiej duma, lekka pycha. Ohh, ze tak mój projekcik ładnie wygląda 10 kieli pokazuje dokładnie zadowolenie a 3 denków to jednak coś tam pozmieniasz, jakiś np kwiat dokleisz / domalujesz (takie artystyczne malowanie na szkle czy coś). W 3 denków wydaje mi się też pokazywać własnie 'dostrajanie'. Zadowolona wg mnie będziesz bardzo 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Napisano 1 Czerwca 2014 Trida użyłam Crowleya. Tak, denary to u niego dyski. Racja, 3 denarów może pokazywać, że będę jakoś przestrzeń w tych meblach wypełniać jak montery se pójdą . Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 jak dla mnie tak i to bardzo 4 denary obok 10 pucharów mogą właśnie mówić o takiej radości w czterech ścianach, emocjonalnym spełnieniu z posiadania czegoś na stałe 3 denary... może przyjdą znajomi i się pochwalisz mebelkami... Cytuj
ivi185 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Jak najbardziej bedziesz zadowolona! Z mebli i z wykonania. Nawet uwazam,ze beda Ci słuzyły przez długie lata 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 myślę, że 4 dyski to oczekiwanie na zaplanowane działania, 10 kielichów jako oczekiwanie w zadowoleniu i 3 dyski jako chęć działania i gotowość do pracy nad tym co ma przyjść :-). Ewentualnie będziesz bardzo zadowolona i szybko też weźmiesz się do pracy oraz montowania by zobaczyć efekt końcowy, który Cię na pewno usatysfakcjonuje bo suma trzech kart daje cesarzową a to kobieta dumna z osiągnięć i zadowolona czego życzę :-) Cytuj
werona Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 4 dyski (moc), 10 kielichów (zaspokojenie), 3 dyski (praca) Idę po znaczeniu swoich kart. 4 Monet to poczucie bezpieczeństwa i stabilizacja domowa, co ładnie się komponuje z 10 Kielichów, czyli domem i rodziną, a 3 Monet to korzystny, cenny zakup jakiegoś przedmiotu, a także uwieńczony sukcesem proces tworzenia, więc ja uważam że będziesz bardzo zadowolona z tych mebelków. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2014 Maestro Napisano 1 Czerwca 2014 Powinnaś poczuc się zadowolona, ale chyba trzeba będzie je składać? W każdym razie 10 kielichów to totalne spełnienie i poczucie szczęścia:) 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Napisano 1 Czerwca 2014 Powinnaś poczuc się zadowolona, ale chyba trzeba będzie je składać? W każdym razie 10 kielichów to totalne spełnienie i poczucie szczęścia:) Trzeba będzie je poskładać i popowieszać na ścianie;). Ale to akurat będą robić goście z firmy, w której zamawiałam meble. Ja zajmę się wykończeniówką: bibelocik, świeczuszka, książeczka i takie tam:)). Cytuj
werona Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Trzeba będzie je poskładać i popowieszać na ścianie;). Ale to akurat będą robić goście z firmy, w której zamawiałam meble. Ja zajmę się wykończeniówką: bibelocik, świeczuszka, książeczka i takie tam:)). Ta 3 Monet może pokazywać współdziałanie w tym zakresie - albo 3 gości będzie, albo 2 a Ty trzecia Cytuj
roszpunka79 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Napisano 1 Czerwca 2014 Ta 3 Monet może pokazywać współdziałanie w tym zakresie - albo 3 gości będzie, albo 2 a Ty trzecia Fiu, fiu...dwóch gości i ja trzecia...zapowiada się syto Cytuj
Gość SooYoung Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Zamówiłam meble do pokoju. We wtorek mają być. Nie widziałam ich wcześniej na żadnej ekspozycji, bo są robione w oparciu o mój projekt. Nie mogę się doczekać . Zapytałam czy będę z nich zadowolona. 4 dyski (moc), 10 kielichów (zaspokojenie), 3 dyski (praca) Mam problem z tą 4 dysków. U mnie na tej karcie jest zamek, więc może po prostu pokazało się tu moje mieszkanie lub pokój, w którym meble będą stać. W 10 kielichów widzę swoje zadowolenie i to takie na maxa:). Moje oczekiwania zostaną spełnione. W 3 dysków być może widać moje uznanie dla wykonawcy mebli lub monterów, którzy będą je "instalować". Wydaje mi się, że będę bardzo zadowolona. Zerknijcie proszę. Ciekawa jestem interpretacji, szczególnie 4 dysków, bo tu mam największy zgryz. Czy w projekcie tzn. na tych meblach nie ma jakiś wzorów w kształcie kół, okręgów -> stąd tyle dysków na kartach A może meble są zaokrąglone ? Myślę że będziesz zadowolona, choć od razu zwrócisz uwagę na jakość wykonania - 3 den. Cytuj
roszpunka79 Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Napisano 2 Czerwca 2014 Czy w projekcie tzn. na tych meblach nie ma jakiś wzorów w kształcie kół, okręgów -> stąd tyle dysków na kartach A może meble są zaokrąglone ? Myślę że będziesz zadowolona, choć od razu zwrócisz uwagę na jakość wykonania - 3 den. Nie, Arachnea, nie ma kulistych elementów ani zaokrągleń. Meble kanciaste niczym czwóreczka z początku rozkładu . Cytuj
afercia Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 4 dyski (moc), 10 kielichów (zaspokojenie), 3 dyski (praca) Kiedyś widziałam kartę 4 denarów gdzie osoba siedziała na skrzyni - w tej sytuacji skojarzyło mi się to z montowaniem Twoich mebli. 10 kielichów u mnie w tali jest wesoła syrenka z rączkami do góry jakby coś świętowała. Na 3 denarach u mnie widać pięknego motyla i wróżkę, która go jakby dekorowała. Wydaje mi się, że kiedy je poskręcają staniesz przed nimi zadowolona jak ta syrenka, uśmiechniesz się i będziesz miała mnóstwo pomysłów jak je poozdabiać. Same meble będą dla Ciebie ładne, ale bardzo suche i natychmiast moim zdaniem będziesz chciała je dekorować 1 Cytuj
Sanya Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Na pewno będziesz zadowolona 4 monet ogólnie mi się z meblami kojarzy, w Initiatory Golden Dawn, tak jak wspomniała afercia, osoba siedzi na skrzyni z kluczem 10 pucharów to pełna satysfakcja, 3 monet to również świetnie wykonana praca, zadcwolenie z dóbr materialnych, zawsze pokazuje mi radość w tym kontekście 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Weryfikacja: Jestem zachwycona! Mebelki wyszły cud, miód i orzeszki. Monterów było dwóch. Ale był też trzeci pan , który robił za mojego przybocznego;). Tak dla bezpieczeństwa i doradztwa w kwestiach technicznych. Meble świetnie wykonane, dokładnie zgodnie z projektem. Jak monterzy sobie poszli, siedziałam i podziwiałam. Jestem w nastroju zdecydowanie 10-kielichowym:). Dziękuję za interpretacje, idę rozdawać punkciki:). 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 super, że wszystko poszło zgodnie z planem. Karty się sprawdziły hehe Cytuj
werona Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Super, że wszystko wyszło tak, jak sobie wymarzyłaś!!! Cytuj
panna.marta Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 będziesz zadowolona, możliwe, że uznasz, że jest przytulnie. Pochwalisz też projekt i jego wykonanie uznasz, że to tzw dobra robota. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi