afercia Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Czy dostanę się na stomatologię w tym roku? W tamtym stwierdziłam, ze nie złożę co było błędem, bo patrząc na progi mogłam być szczęśliwą studentką Utkwiłam na bardzo nudnym i męczącym mnie kierunku i czuję, że się tutaj duszę. [weryfikacja w lipcu/sierpniu] Rycerz mieczy Gwiazda Czwórka buław dociągam jeszcze pazia kielichów tak jakość mnie podkusiło Wszystko potoczy się bardzo szybko. U mnie rycerz jest zapatrzony w niebo,a jego jednorożec pędzi pod jakąś górę. Ta karta wydaje mi się bardzo dynamiczna ale i nerwowa. Czyli nerwy? Chociaż ta szybkość rycerza to może pierwsza lista? Gwiazda wywołała uśmiech na mojej twarzy - myślicie że słusznie? Szczęśliwy czas. Bardzo lubię tą kartę, w mojej tali jest piękna i ciepła. Wszystko tam z sobą współgra. Kojarzy mi się z właściwą ścieżką, która daje szczęście. Ognista czwóreczka zakończenie planów - niespodzianka, która przyniesie radość. Na mojej karcie wśród buław jest złoty smok - symbol szczęścia w kulturze wschodu. Ale też kojarzy mi się ta karta z sukcesem osiągniętym dzięki własnej pracy. No i paź - radość z sukcesu? Sam paź kojarzy mi się z osobą studiującą na I roku takie niewiniątko niezniszczone jeszcze przez przysłowiowe panie z dziekanatu. W mojej talii to wesoła blondyczenka wśród której bawią się orki i pływają kolorowe rybki. Paź to też chyba nowi ludzie, którzy wkraczają w nasze życie zupełnie jak te morskie zwierzątka. Kojarzy mi się też z miłą wiadomością. Na weryfikacje troszkę trzeba poczekać, ale mam nadzieję że Was to nie zniechęci Kusiło mnie, żeby zapytać o ten kierunek już długo.. Jak Wy widzicie ten rozkładzik? Myślicie, że przesłodziłam znaczenie czy faktycznie to dobre karty? Zawsze mam z tym problem czy przypadkiem nie zbyt optymistycznie na nie spojrzałam? Cytuj
niiwa Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Moim zdaniem to strzał w 10-kę. Rycerz Mieczy osiąga to co zamierza, to też karta sprytnego intelektualisty, który przegada każdego. Z 4 buław masz sukces i zadowolenie - - wreszcie poczujesz, że jesteś na odpowiednim miejscu, będziesz się realizować - to uwieńczenie sukcesu. Gwiazda to spełnienie Twoich marzeń - podążaj tą drogą i nie zastanawiaj się - gnaj do przodu i wygrywaj! W Paziu Puch. wyszła sądzę Twoja niepewność siebie - jakbyś potrzebowała od kogoś "kopa" na zachęte,żeby uwierzyć w swoje możliwości. Nie zastanawiaj się i działaj - dostaniesz się Powodzenia Aferciu Cytuj
afercia Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Napisano 2 Czerwca 2014 W Paziu Puch. wyszła sądzę Twoja niepewność siebie - jakbyś potrzebowała od kogoś "kopa" na zachęte,żeby uwierzyć w swoje możliwości. Dokładnie tak jest, mam straszne problemy z wiarą sama w siebie i w swoje możliwości. Mi ciągle wydaje się, że jeszcze wiem za mało, za słabo coś rozumiem.. I tak raczej otoczenie ciągle mnie sztura,że jest inaczej Dziękuję Ci bardzo za opinię Cytuj
Trida Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Czy dostanę się na stomatologię w tym roku? Rycerz mieczy Gwiazda Czwórka buław dociągam jeszcze pazia kielichów Wg mnie tak. Co prawda mieczowy rycerz taki niepewny właśnie wg mnie ale 4 buław mówi o zadowoleniu najczęściej, tym bardziej gdy pokazuje się po Gwieździe, która daje nadzieje. 4 buław ziści te marzenia. Paź kielichowy to emocje i uczucia związane z tym wszystkim. Dworskie kielichy najczęściej pokazywały mi zadowolenie. Więc będziesz cieszyła się jak dziecko z decyzji Cytuj
Orchidea87 Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Myślę, że szybko złożysz papiery z nadzieją na dostanie się i uda Ci się dostać miejsce Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 aferciu karty pokazują, że jeśli spróbujesz to dostaniesz się, uwierz więc w siebie i działaj bo da Ci to szczęście Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 działaj! Rycerz mieczy to działania, załatwianie spraw, kontakty gwiazda może obrazować Twoją nadzieję zaś 4 buławy na końcu może mówić o sukcesie giermek o złożonej propozycji, czyli możesz znaleźć się na liście przyjętych, ale sama zdecydujesz czy chcesz tam studiować jak dla mnie karty bardzo optymistyczne, zachęcające do działania z HB masz XXI Świat, a to sukces, spełnienie, koniec drogi - miałam taką podsumę na inną sprawę, karty również były pozytywne i udało się powodzenia! Cytuj
Sanya Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Dostaniesz się Kiedy wypada mi rycek mieczy na wszystko związane ze studiami to odnoszę sukcesy, mówi mi, że dosłownie pójdę jak burza. Dalej masz Gwiazdę oraz 4 buław czyli równie fajne karty, 4 buław mówi o sukcesie Cytuj
Gość björn Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Uda się - karty pokazują spełnienie, odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu i Twoją radość. Cytuj
roszpunka79 Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Zdecydowanie powinnaś zawalczyć (rycerz) o swoje marzenia (gwiazda). Jeśli to zrobisz czeka Cię spełnienie (4 buław). Dostaniesz się. Cytuj
Cata Rina Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Pomimo niepewności i braku wiary dostaniesz się na stomatologię. Wszystko zależy od Ciebie. Cytuj
panna.marta Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 dostaniesz się, ale jak będziesz konsekwentna i zdecydowana. Ja bym złożyła patrząc na karty masz duże szanse na spełnienie marzenia. Cytuj
afercia Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Dziękuję dziękuję Cieszę się, że tak to widzicie i to nie moje polukrowane nadzieje ^^` Teraz jestem pewniejsza i pełna dobrym myśli więc musi być dobra Pytałam się dodatkowo czy będę zadowolona z podwyższania wyniku z matur przy tasowaniu wypadła mi Siła - włożyłam ją do tali tasując dalej, chciałam wróżbę z jednej tylko karty i znowu wyszła Siła więc chyba poskromiłam lwa którego tak się bałam Najgorsze jest to czekanie... I czekanie.. I czekanie... Człowieka szlag trafi Ściskam Was mocno i bardzo dziękuję! Cytuj
afercia Napisano 11 Września 2014 Autor Napisano 11 Września 2014 Na razie się nie dostałam, ale są jeszcze wrześniowe listy na które mam nadzieje Więc pod koniec września dam pełną weryfikację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi