Skocz do zawartości

Nowe studia w tym roku? 3 karty

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy dostanę się na stomatologię w tym roku? W tamtym stwierdziłam, ze nie złożę co było błędem, bo patrząc na progi mogłam być szczęśliwą studentką :) Utkwiłam na bardzo nudnym i męczącym mnie kierunku i czuję, że się tutaj duszę. [weryfikacja w lipcu/sierpniu]

Rycerz mieczy Gwiazda Czwórka buław dociągam jeszcze pazia kielichów tak jakość mnie podkusiło

Wszystko potoczy się bardzo szybko. U mnie rycerz jest zapatrzony w niebo,a jego jednorożec pędzi pod jakąś górę. Ta karta wydaje mi się bardzo dynamiczna ale i nerwowa. Czyli nerwy? Chociaż ta szybkość rycerza to może pierwsza lista? Gwiazda wywołała uśmiech na mojej twarzy - myślicie że słusznie? Szczęśliwy czas. Bardzo lubię tą kartę, w mojej tali jest piękna i ciepła. Wszystko tam z sobą współgra. Kojarzy mi się z właściwą ścieżką, która daje szczęście. Ognista czwóreczka zakończenie planów - niespodzianka, która przyniesie radość. Na mojej karcie wśród buław jest złoty smok - symbol szczęścia w kulturze wschodu. Ale też kojarzy mi się ta karta z sukcesem osiągniętym dzięki własnej pracy. No i paź - radość z sukcesu? Sam paź kojarzy mi się z osobą studiującą na I roku takie niewiniątko niezniszczone jeszcze przez przysłowiowe panie z dziekanatu. W mojej talii to wesoła blondyczenka wśród której bawią się orki i pływają kolorowe rybki. Paź to też chyba nowi ludzie, którzy wkraczają w nasze życie zupełnie jak te morskie zwierzątka. Kojarzy mi się też z miłą wiadomością.

Na weryfikacje troszkę trzeba poczekać, ale mam nadzieję że Was to nie zniechęci :)

Kusiło mnie, żeby zapytać o ten kierunek już długo.. Jak Wy widzicie ten rozkładzik? Myślicie, że przesłodziłam znaczenie czy faktycznie to dobre karty? Zawsze mam z tym problem czy przypadkiem nie zbyt optymistycznie na nie spojrzałam?

Napisano

Moim zdaniem to strzał w 10-kę.

Rycerz Mieczy osiąga to co zamierza, to też karta sprytnego intelektualisty, który przegada każdego. Z 4 buław masz sukces i zadowolenie -

- wreszcie poczujesz, że jesteś na odpowiednim miejscu, będziesz się realizować - to uwieńczenie sukcesu.

Gwiazda to spełnienie Twoich marzeń - podążaj tą drogą i nie zastanawiaj się - gnaj do przodu i wygrywaj!

W Paziu Puch. wyszła sądzę Twoja niepewność siebie - jakbyś potrzebowała od kogoś "kopa" na zachęte,żeby uwierzyć w swoje możliwości.

Nie zastanawiaj się i działaj - dostaniesz się:)

Powodzenia Aferciu :)

Napisano

W Paziu Puch. wyszła sądzę Twoja niepewność siebie - jakbyś potrzebowała od kogoś "kopa" na zachęte,żeby uwierzyć w swoje możliwości.

Dokładnie tak jest, mam straszne problemy z wiarą sama w siebie i w swoje możliwości. Mi ciągle wydaje się, że jeszcze wiem za mało, za słabo coś rozumiem.. I tak raczej otoczenie ciągle mnie sztura,że jest inaczej :)

Dziękuję Ci bardzo za opinię :)

Napisano
Czy dostanę się na stomatologię w tym roku?

Rycerz mieczy Gwiazda Czwórka buław dociągam jeszcze pazia kielichów

Wg mnie tak. Co prawda mieczowy rycerz taki niepewny właśnie wg mnie ale 4 buław mówi o zadowoleniu najczęściej, tym bardziej gdy pokazuje się po Gwieździe, która daje nadzieje. 4 buław ziści te marzenia.

Paź kielichowy to emocje i uczucia związane z tym wszystkim. Dworskie kielichy najczęściej pokazywały mi zadowolenie. Więc będziesz cieszyła się jak dziecko z decyzji :D

Napisano

Myślę, że szybko złożysz papiery z nadzieją na dostanie się i uda Ci się dostać miejsce :)

Gość Daffne
Napisano

aferciu karty pokazują, że jeśli spróbujesz to dostaniesz się, uwierz więc w siebie i działaj bo da Ci to szczęście :okok:

Gość Euterpe
Napisano

działaj!

Rycerz mieczy to działania, załatwianie spraw, kontakty

gwiazda może obrazować Twoją nadzieję

zaś 4 buławy na końcu może mówić o sukcesie

giermek o złożonej propozycji, czyli możesz znaleźć się na liście przyjętych, ale sama zdecydujesz czy chcesz tam studiować :)

jak dla mnie karty bardzo optymistyczne, zachęcające do działania :)

z HB masz XXI Świat, a to sukces, spełnienie, koniec drogi - miałam taką podsumę na inną sprawę, karty również były pozytywne i udało się :)

powodzenia! :przytul:

Napisano

Dostaniesz się :) Kiedy wypada mi rycek mieczy na wszystko związane ze studiami to odnoszę sukcesy, mówi mi, że dosłownie pójdę jak burza. Dalej masz Gwiazdę oraz 4 buław czyli równie fajne karty, 4 buław mówi o sukcesie ;)

Gość björn
Napisano

Uda się - karty pokazują spełnienie, odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu i Twoją radość. :)

Napisano

Zdecydowanie powinnaś zawalczyć (rycerz) o swoje marzenia (gwiazda). Jeśli to zrobisz czeka Cię spełnienie (4 buław). Dostaniesz się.

Napisano

Pomimo niepewności i braku wiary dostaniesz się na stomatologię. Wszystko zależy od Ciebie.

Napisano

dostaniesz się, ale jak będziesz konsekwentna i zdecydowana. Ja bym złożyła patrząc na karty masz duże szanse na spełnienie marzenia.

Napisano

Dziękuję dziękuję :)

Cieszę się, że tak to widzicie i to nie moje polukrowane nadzieje ^^` Teraz jestem pewniejsza i pełna dobrym myśli więc musi być dobra :)

Pytałam się dodatkowo czy będę zadowolona z podwyższania wyniku z matur przy tasowaniu wypadła mi Siła - włożyłam ją do tali tasując dalej, chciałam wróżbę z jednej tylko karty i znowu wyszła Siła więc chyba poskromiłam lwa którego tak się bałam :) Najgorsze jest to czekanie... I czekanie.. I czekanie... Człowieka szlag trafi :D

Ściskam Was mocno i bardzo dziękuję!

• 3 miesiące temu...
Napisano

Na razie się nie dostałam, ale są jeszcze wrześniowe listy na które mam nadzieje :) Więc pod koniec września dam pełną weryfikację :)