JagodowaTruskawka Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie - Odpoczynek, regeneracja, planowanie, wyobrazanie i realizowanie swoich celow, wyciszenie 2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie - Bede zadowolona, jakis flircik moze sie pojawic czy komplemencik 3. Zdrowie: Zmartwychwstanie - W koncu odzyje, poprawi mi sie nastroj i samopoczucie 4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza - Moja pierwsza mysl, to ze moj tata ma romans i to wyjdzie , ale wydaje mi sie ze jednak chodzi o to, ze bedzie milo i fajnie, ale jak to ja, lubie sie sama zaszyc w swoim pokoju na pietrze 5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda - Tak jakby cos z czym walczylam sie skonczylo i zaczelo sie cos innego nowego, weselszego Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie - będzie spokojnie z tendencją do marazmu i nudy, pod koniec miesiąca możesz zechcieć to zmienić albo pojawi się u Ciebie jakaś niepewność 2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie - początek miesiąca dobry i szczęśliwy upłynie radośnie i rodzinnie bo w domu masz Kochanków. Jeśli masz dziecko to poświęcisz mu więcej czasu, chyba, że masz partnera albo kogoś młodszego to kontakty z takimi osobami widać, eentualnie bedziesz siedzieć duzo na necie i kontaktować sie z osobami, które lubisz. W związku jeśłi jestes może być jakaś rozmowa wspólna w okolicach połowy miesiąca. 3. Zdrowie: Zmartwychwstanie - bardzo dobre :-) 4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza - radośnie w domku, pokazuje się partner przystojny , ale i rozmowa w wyniku której albo z innych powodów możesz zacząć się bać o tą relacje, że się sypnie... Pewnie dlatego w aurze miesiaca masz księżyc pod koniec miesiaca, a tutaj 9 buław jako lęk przed stratą, różne myśli moga do głowy przychodzić za sprwą Pana, jeśli jakas relacja padła wcześniej i nie masz nikogo to ktoś się zjawi na nowo z przeszłości i może CI w życiu namieszać do tego stopnia swa osoba, że nie bedziesz wiedziała co robić. Jednak zaznacza się tutaj tak czy owak niepewność związana z owym Panem... widać Pan opórcz tego, że przystojny to zaufania nie budzi odpowiedniego... a szkoda... Ewentualnie na myśl mi jeszcze przyszły plany i chęć na wspólne zamieszkanie i mam nadzieje, ze to właśnie o to chodzi. 5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda - walka i szybkie cięcie być może będzie to szybkie działani wobec kogoś albo ktos bedzie działał wobec Ciebie podrywał Cię ( może Król buław), a Ty bedziesz odcinać go i trzymać dystans.. to by również wyjaśniało Księżyc w aurze. Możliwości jak widać sporo hehe Cytuj
Trida Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie, ksiezyc / UmiarkowanieOdcięcie się od czegoś, głownie psychicznie, taki głęboki oddech ale jednocześnie życie jakimś złudzeniem / odległym marzeniem. 2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie Uuuu albo ktoś się pojawi to małego flirtu albo do czegoś trochę poważniejszego na pewno fajne, miłe rozmowy dające obustronne zadowolenie 3. Zdrowie: Zmartwychwstanie wszystko ok, nawet bym powiedziała, że poczujesz się lepiej niż dotychczas. 4. Dom: Kochankowie, Krol bulaw,9 bulaw / Wieza - Nie no ja romansów tu nie widzę nie planujecie jakiejś wspólnej inwestycji? Jakiegoś remontu, gdzie ‘wszystko zmieni swoje miejsce’ – w wieży? Albo większego zakupu? Bo bym na coś w te stronę stawiała. 5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda Zawalczenie o coś z jednoczesnym przemyśleniem / przedyskutowaniem pewnych spraw. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Napisano 2 Czerwca 2014 Dziekuje slicznie Daffne Nie mam dziecka, ani meza, czy nawet chlopaka Mam za to bliska kolezanke z ktora codziennie rozmawiam i jak jest pogoda to wsiadamy na rowery, wiec to ja moglo pokazac:) A i jestem po rozstaniu, mialo to miejsce miesiac temu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Dziekuje slicznie Daffne Nie mam dziecka, ani meza, czy nawet chlopaka Mam za to bliska kolezanke z ktora codziennie rozmawiam i jak jest pogoda to wsiadamy na rowery, wiec to ja moglo pokazac:) A i jestem po rozstaniu, mialo to miejsce miesiac temu. rozumiem, więc tu mógł pokazać się Twój facet...może zaisnieć na nowo w Twoim życiu między 10, a 20 czerwca. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie ogólnie to spokój, wyciszenie, brak nagłych i nieprzewidywalnych zwrotów akcji, pod koniec może jakieś iluzje i obawy się wkradną, nic nie będzie takie jak się wydaje 2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie na początku spełnienie i zadowolenie, później dalej będzie pozytywnie nastawiona do innych może kogoś gdzieś zaprosisz albo odwrotnie, pod koniec miesiąca zaczniesz z siebie dawać tylko tyle, ile trzeba, może też postawisz bardziej na szkołę/pracę 4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza może najdą Cię wahania jak postąpić w stosunku do krewnego, jakiś pan z rodziny może zacząć działać, ale w 9 buławach widać ostrożne podejście do jakieś sprawy, niby energia na działanie będzie, ale może się pojawić jakiś lęk/niepewność 5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda zmierzysz się z własnymi blokadami, własnym chłodem czy sztywnym podejściem, nabierzesz optymizmu może też jakaś sprawa, o którą walczysz dobiegnie końca i będziesz bardzo z tego szczęśliwa Mnie karta głupca najczęściej pokazuje radość albo zauroczenie się kimś, więc myślę, że z tej niespodzianki bardzo się ucieszysz Cytuj
roszpunka79 Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie - będziesz skupiona na sobie, widać potrzebę odpoczynku i zdystansowania się do pewnych spraw- szczególnie dla Ciebie niezbyt jasnych; być może chwilowo odetniesz się od nich, by się uspokoić; 2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie – transformacja jakieś relacji, widać jej nowy wymiar- w pewnych ramach ona się skończy lub skończyła i zaistnieje w nowym kształcie- raczej pozytywnym , ale już nie tak emocjonalnym 3. Zdrowie: Zmartwychwstanie – ogólna poprawa kondycji psychofizycznej 4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza – tu mi się skojarzyło, że być może Twój tata stanie przed jakimś dylematem, będzie miał jakiś twardy orzech do zgryzienia i trudno mu będzie podjąć decyzję w tej sprawie 5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda – a tu nie wiem, jakoś nie mogę poczuć tych kart, być może bardzo silna walka ze sobą przyprawiająca Cię o taki stan psychiczny, w którym zechcesz cos odpuścić od siebie, co w rezultacie da poczucie jakiegoś oczyszczenia albo wyzwolenia z czegoś Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Napisano 21 Czerwca 2014 rozumiem, więc tu mógł pokazać się Twój facet...może zaisnieć na nowo w Twoim życiu między 10, a 20 czerwca. Pomylilas sie o 2 godziny... Wlasnie dostalam od niego wiadomosc. Zamet totalny Cytuj
Trida Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Pomylilas sie o 2 godziny... Wlasnie dostalam od niego wiadomosc. Zamet totalny Daff jesteś dla mnie po prostu niesamowita Całe 2h pomyłki.... Masakra Cytuj
roszpunka79 Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Daff jesteś dla mnie po prostu niesamowita Całe 2h pomyłki.... Masakra On się tu pokazał w paziku, czyli w rozkładzie druga dekada miesiąca . Daffne też mi kiedyś jakieś-cuś przepowiedziała w punkt. Pół dnia się zastanawiałam gdzie to kobita wyczytała . No ale mnie Daffi oświeciła- przy trzech kartach na miesiąc podział na dekady. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Napisano 21 Czerwca 2014 Daff jesteś dla mnie po prostu niesamowita Całe 2h pomyłki.... Masakra Ja zupelnie juz o tym zapomnialam, myslalam, ze to co mialo sie wydarzyc juz bylo, poniewaz kilku panow z przeszlosci sie ponownie przewinelo tu czy tam(bez wazniejszych sytuacji, ale zawsze to cos z przeszlosci) wiec moje zdziwienie bylo nie do opisania jak zobaczylam wiadomosc od Pana exa ze za mna teskni. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 jak mogłam się aż tak pomylić! Hańba dziękuje Truskaweczko że o tym napisałaś Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Napisano 21 Czerwca 2014 Ajj, piszac te dwie godziny mialam na mysli, podziw i zaskoczenie wywolane ta dokladnoscia Cytuj
Trida Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Ajj, piszac te dwie godziny mialam na mysli, podziw i zaskoczenie wywolane ta dokladnoscia Ale my wiemy toć tak się z Daff śmiejemy Ja też jestem pełna podziwu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Ajj, piszac te dwie godziny mialam na mysli, podziw i zaskoczenie wywolane ta dokladnoscia czasem mi się utrafi Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Ale my wiemy toć tak się z Daff śmiejemy Ja też jestem pełna podziwu. Dziękuje Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 ]1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie - Odpocizynek, chec wyciszenia, szukanie harmonii w zyciu , mialam tez wiele tajemniczych snow 2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie - Czulam sie szczesliwa, chociaz byly momenty melancholii. Tak jak Daffne wyczula w polowie miesiaca, napisal do mnie moj ex. Pojawilo sie tez kilku adoratow, ale z zadnym nic konretnego 3. Zdrowie: Zmartwychwstanie - wszystk ok, poprawilo mi sie 4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza - Bylo fajnie i domowo, takie ognisko domowe, ale dzis byla taka klotnia, ze wyszlam z domu bo nie chcialam sluchac klotni rodzicow 5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda - Zdecydowanie wiadomosc od mojego exa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi