Skocz do zawartości

Jagodowy czerwiec - zgapione od Daffne :)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie - Odpoczynek, regeneracja, planowanie, wyobrazanie i realizowanie swoich celow, wyciszenie

2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie - Bede zadowolona, jakis flircik moze sie pojawic czy komplemencik

3. Zdrowie: Zmartwychwstanie - W koncu odzyje, poprawi mi sie nastroj i samopoczucie

4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza - Moja pierwsza mysl, to ze moj tata ma romans i to wyjdzie :o, ale wydaje mi sie ze jednak chodzi o to, ze bedzie milo i fajnie, ale jak to ja, lubie sie sama zaszyc w swoim pokoju na pietrze :)

5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda - Tak jakby cos z czym walczylam sie skonczylo i zaczelo sie cos innego nowego, weselszego

Gość Daffne
Napisano

1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie

- będzie spokojnie z tendencją do marazmu i nudy, pod koniec miesiąca możesz zechcieć to zmienić albo pojawi się u Ciebie jakaś niepewność

2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie

- początek miesiąca dobry i szczęśliwy upłynie radośnie i rodzinnie bo w domu masz Kochanków. Jeśli masz dziecko to poświęcisz mu więcej czasu, chyba, że masz partnera albo kogoś młodszego to kontakty z takimi osobami widać, eentualnie bedziesz siedzieć duzo na necie i kontaktować sie z osobami, które lubisz. W związku jeśłi jestes może być jakaś rozmowa wspólna w okolicach połowy miesiąca.

3. Zdrowie: Zmartwychwstanie

- bardzo dobre :-)

4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza

- radośnie w domku, pokazuje się partner przystojny :D, ale i rozmowa w wyniku której albo z innych powodów możesz zacząć się bać o tą relacje, że się sypnie... Pewnie dlatego w aurze miesiaca masz księżyc pod koniec miesiaca, a tutaj 9 buław jako lęk przed stratą, różne myśli moga do głowy przychodzić za sprwą Pana, jeśli jakas relacja padła wcześniej i nie masz nikogo to ktoś się zjawi na nowo z przeszłości i może CI w życiu namieszać do tego stopnia swa osoba, że nie bedziesz wiedziała co robić. Jednak zaznacza się tutaj tak czy owak niepewność związana z owym Panem... widać Pan opórcz tego, że przystojny to zaufania nie budzi odpowiedniego... a szkoda... Ewentualnie na myśl mi jeszcze przyszły plany i chęć na wspólne zamieszkanie i mam nadzieje, ze to właśnie o to chodzi.

5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda

- walka i szybkie cięcie być może będzie to szybkie działani wobec kogoś albo ktos bedzie działał wobec Ciebie podrywał Cię ( może Król buław), a Ty bedziesz odcinać go i trzymać dystans.. to by również wyjaśniało Księżyc w aurze. Możliwości jak widać sporo hehe

Napisano
1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie, ksiezyc / Umiarkowanie
Odcięcie się od czegoś, głownie psychicznie, taki głęboki oddech ale jednocześnie życie jakimś złudzeniem / odległym marzeniem.
Uuuu albo ktoś się pojawi to małego flirtu albo do czegoś trochę poważniejszego ;) na pewno fajne, miłe rozmowy dające obustronne zadowolenie :)
3. Zdrowie: Zmartwychwstanie
wszystko ok, nawet bym powiedziała, że poczujesz się lepiej niż dotychczas.
4. Dom: Kochankowie, Krol bulaw,9 bulaw / Wieza -
Nie no ja romansów tu nie widzę :) nie planujecie jakiejś wspólnej inwestycji? Jakiegoś remontu, gdzie ‘wszystko zmieni swoje miejsce’ – w wieży? Albo większego zakupu? Bo bym na coś w te stronę stawiała.
Zawalczenie o coś z jednoczesnym przemyśleniem / przedyskutowaniem pewnych spraw.
Napisano

Dziekuje slicznie Daffne :D Nie mam dziecka, ani meza, czy nawet chlopaka :D Mam za to bliska kolezanke z ktora codziennie rozmawiam i jak jest pogoda to wsiadamy na rowery, wiec to ja moglo pokazac:) A i jestem po rozstaniu, mialo to miejsce miesiac temu.

Gość Daffne
Napisano
Dziekuje slicznie Daffne :D Nie mam dziecka, ani meza, czy nawet chlopaka :D Mam za to bliska kolezanke z ktora codziennie rozmawiam i jak jest pogoda to wsiadamy na rowery, wiec to ja moglo pokazac:) A i jestem po rozstaniu, mialo to miejsce miesiac temu.

rozumiem, więc tu mógł pokazać się Twój facet...może zaisnieć na nowo w Twoim życiu między 10, a 20 czerwca.

Gość Euterpe
Napisano

1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie

ogólnie to spokój, wyciszenie, brak nagłych i nieprzewidywalnych zwrotów akcji, pod koniec może jakieś iluzje i obawy się wkradną, nic nie będzie takie jak się wydaje

na początku spełnienie i zadowolenie, później dalej będzie pozytywnie nastawiona do innych może kogoś gdzieś zaprosisz albo odwrotnie, pod koniec miesiąca zaczniesz z siebie dawać tylko tyle, ile trzeba, może też postawisz bardziej na szkołę/pracę

4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza

może najdą Cię wahania jak postąpić w stosunku do krewnego, jakiś pan z rodziny może zacząć działać, ale w 9 buławach widać ostrożne podejście do jakieś sprawy, niby energia na działanie będzie, ale może się pojawić jakiś lęk/niepewność

zmierzysz się z własnymi blokadami, własnym chłodem czy sztywnym podejściem, nabierzesz optymizmu

może też jakaś sprawa, o którą walczysz dobiegnie końca i będziesz bardzo z tego szczęśliwa :)

Mnie karta głupca najczęściej pokazuje radość albo zauroczenie się kimś, więc myślę, że z tej niespodzianki bardzo się ucieszysz :)

Napisano

1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie - będziesz skupiona na sobie, widać potrzebę odpoczynku i zdystansowania się do pewnych spraw- szczególnie dla Ciebie niezbyt jasnych; być może chwilowo odetniesz się od nich, by się uspokoić;

2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie – transformacja jakieś relacji, widać jej nowy wymiar- w pewnych ramach ona się skończy lub skończyła i zaistnieje w nowym kształcie- raczej pozytywnym , ale już nie tak emocjonalnym

3. Zdrowie: Zmartwychwstanie – ogólna poprawa kondycji psychofizycznej

4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza – tu mi się skojarzyło, że być może Twój tata stanie przed jakimś dylematem, będzie miał jakiś twardy orzech do zgryzienia i trudno mu będzie podjąć decyzję w tej sprawie

5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda – a tu nie wiem, jakoś nie mogę poczuć tych kart, być może bardzo silna walka ze sobą przyprawiająca Cię o taki stan psychiczny, w którym zechcesz cos odpuścić od siebie, co w rezultacie da poczucie jakiegoś oczyszczenia albo wyzwolenia z czegoś

• 3 tygodnie później...
Napisano
rozumiem, więc tu mógł pokazać się Twój facet...może zaisnieć na nowo w Twoim życiu między 10, a 20 czerwca.

Pomylilas sie o 2 godziny... Wlasnie dostalam od niego wiadomosc. Zamet totalny

Napisano
Pomylilas sie o 2 godziny... Wlasnie dostalam od niego wiadomosc. Zamet totalny

Daff jesteś dla mnie po prostu niesamowita :D

Całe 2h pomyłki.... Masakra :D

Napisano

On się tu pokazał w paziku, czyli w rozkładzie druga dekada miesiąca . Daffne też mi kiedyś jakieś-cuś przepowiedziała w punkt. Pół dnia się zastanawiałam gdzie to kobita wyczytała :D. No ale mnie Daffi oświeciła- przy trzech kartach na miesiąc podział na dekady.

Napisano

Ja zupelnie juz o tym zapomnialam, myslalam, ze to co mialo sie wydarzyc juz bylo, poniewaz kilku panow z przeszlosci sie ponownie przewinelo tu czy tam(bez wazniejszych sytuacji, ale zawsze to cos z przeszlosci) wiec moje zdziwienie bylo nie do opisania jak zobaczylam wiadomosc od Pana exa ze za mna teskni.

Gość Daffne
Napisano

jak mogłam się aż tak pomylić! :D Hańba :lol:

dziękuje Truskaweczko że o tym napisałaś :usmiech:

Napisano

Ajj, piszac te dwie godziny mialam na mysli, podziw i zaskoczenie wywolane ta dokladnoscia :D

Napisano
Ajj, piszac te dwie godziny mialam na mysli, podziw i zaskoczenie wywolane ta dokladnoscia :D

Ale my wiemy :D toć tak się z Daff śmiejemy ;)

Ja też jestem pełna podziwu.

Gość Daffne
Napisano

czasem mi się utrafi :D

Gość Daffne
Napisano
Ale my wiemy :D toć tak się z Daff śmiejemy ;)

Ja też jestem pełna podziwu.

Dziękuje :bukiet:

Napisano

]1. Aura miesiąca: 4 mieczy, umiarkowanie,ksiezyc / Umiarkowanie - Odpocizynek, chec wyciszenia, szukanie harmonii w zyciu , mialam tez wiele tajemniczych snow

2. Uczucia: 10 pucharow, paz kielichow, 6 denarow / Kochankowie - Czulam sie szczesliwa, chociaz byly momenty melancholii. Tak jak Daffne wyczula w polowie miesiaca, napisal do mnie moj ex. Pojawilo sie tez kilku adoratow, ale z zadnym nic konretnego

3. Zdrowie: Zmartwychwstanie - wszystk ok, poprawilo mi sie

4. Dom: Kochankowie,Krol bulaw,9 bulaw / Wieza - Bylo fajnie i domowo, takie ognisko domowe, ale dzis byla taka klotnia, ze wyszlam z domu bo nie chcialam sluchac klotni rodzicow

5. Niespodziewane: 7 bulaw, 10 mieczy, Glupiec / Gwiazda - Zdecydowanie wiadomosc od mojego exa