Skocz do zawartości

zaklad pracy.jak bedzie

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będzie mi się pracowac w nowym zakładzie ?

6denarow. .....4 mieczy. ....as mieczy....paz bul

chyba ok. Kasę odłoże nie będę sie przemęczac choc praca wymagac bedzie myślenia. Po koncu umowy chyba pożegnaja mnie.

Napisano

Na początku bezie fajnie a z czasem coraz więcej obowiązków, rzeczy do robienia i cóż - przestanie być, wg mnie, fajnie, miło i kolorowo.

Paź buław może sugerować prace 'po godzinach' w domu.

Napisano

Myślę ze karty nie są mocne. Sa neutralne.ale mimo wszystko mam obawy i chciałabym wiedziec jak mi tam bedzie.

Paź bulaw nie jest chyba karta przytlaczajaca w znaczeniu ogromu obowiązków. Gdyby bylo tu 10 mieczy to wtedy bylabym zawalona praca.

Napisano

ja myślę, że możesz troszkę zabiegać o dobre relacje międzyludzkie, bo tak jakby miała być jakaś sztywna atmosfera?

Napisano

W tej pracy bedziesz odczuwala satysfakcję.. 6denarów.. powodem nowej pracy jest 4 mieczy.. albo nie mialas pracy, albo byla to praca taka która nie dawala rozwoju... w tej zaczniesz cos nowego as mieczy - odetniesz przeszlosc i bedzie co robic, na brak pracy narzekac nie powinnas...

Napisano

chyba ok. Kasę odłoże nie będę sie przemęczac choc praca wymagac bedzie myślenia. Po koncu umowy chyba pożegnaja mnie.

maja, masz dwa wątki niezweryfikowane z zapytaniem czy przedłużą Ci umowę. Czy coś się już w sprawie wyjaśniło?

Tak sobie kombinuję: A może nadal jest możliwe, że "w starym miejscu pracy" przedłużą Ci umowę i w nowym zakładzie, choć masz propozycję (6 buław - dają) Ty jej nie przyjmiesz i zostaniesz w miejscu gdzie teraz pracujesz? ( 4 miecze - wycofanie i As m - podpisanie dokumentu umowy?) As m i paź buław możesz się o tym dowiedzieć ostatniej chwili i zadziałać impulsywnie.

Napisano

Odeszlam sama z poprzedniej pracy.teraz boje sie czy dam rade

Napisano

Być może na początku otrzymasz jakieś wsparcie, ktoś Cię będzie przyuczał do wykonywania nowej pracy. Będziesz mogła liczyć na życzliwość. Potem albo skończy się okres ochronny i kontakty się sformalizują albo odpuścisz sobie wysiłki lub praca Cię będzie bardzo obciążać. Wydaje mi się, że nie zabawisz tam długo. Ja to widzę tak: as mieczy- odejście z pracy, paź buław- konieczność uruchomienia się i aktywności ukierunkowanej na znalezienie nowej pracy.

Napisano

Sama dojdziesz do wniosku po przemyśleniach/4 mieczy, As mieczy/, że to nie jest praca dla ciebie.

Nie widzę zwolnienia przez zakład - to ty zaczniesz się rozglądać za czymś innym.

Karty nie mówią o rozwiązaniu umowy, tylko o twojej postawie i odczuciach.

Napisano

Tyle różnych opini interpretacji ..... sama juz nie wiem co te karty mowia.

dopiero rozpoczelam prace i chcialabym wiedzieć jak mi bedzie...

Napisano

To poczekaj na rozwój wydarzeń skoro karty, opinie i interpretacje są dla Ciebie nieprzydatne :).

Napisano
Tyle różnych opini interpretacji ..... sama juz nie wiem co te karty mowia.

dopiero rozpoczelam prace i chcialabym wiedzieć jak mi bedzie...

Jak się wrzuca rozkład na interpretacje to należy się z tym liczyć, że każdy napisze jak czuje te karty i interpretacje mogą być diametralnie różne. Najważniejsza jest własna interpretacja kart, bo to Twoje karty i powinnaś je czuć najlepiej. Tylko patrząc po Twoich wątkach, gdzie interpretacja jest delikatnie mówiąc "uboga" i po tym że nie interpretujesz rozkładów innych osób, wygląda na to, że nie chcesz się tutaj z nami uczyć, tylko chcesz darmowej wróżby...

Napisano
Jak się wrzuca rozkład na interpretacje to należy się z tym liczyć, że każdy napisze jak czuje te karty i interpretacje mogą być diametralnie różne. Najważniejsza jest własna interpretacja kart, bo to Twoje karty i powinnaś je czuć najlepiej. Tylko patrząc po Twoich wątkach, gdzie interpretacja jest delikatnie mówiąc "uboga" i po tym że nie interpretujesz rozkładów innych osób, wygląda na to, że nie chcesz się tutaj z nami uczyć, tylko chcesz darmowej wróżby...

Kompletnie darmowej. Nie chce Cornelii zabierać roboty, ale wiesz Majeczko, parę osób poświęciło Ci czas. Wypada im podziękować :).