maja123 Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Jak będzie mi się pracowac w nowym zakładzie ? 6denarow. .....4 mieczy. ....as mieczy....paz bul chyba ok. Kasę odłoże nie będę sie przemęczac choc praca wymagac bedzie myślenia. Po koncu umowy chyba pożegnaja mnie. Cytuj
Trida Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Jak będzie mi się pracowac w nowym zakładzie ?6denarow. .....4 mieczy. ....as mieczy....paz bul Na początku bezie fajnie a z czasem coraz więcej obowiązków, rzeczy do robienia i cóż - przestanie być, wg mnie, fajnie, miło i kolorowo. Paź buław może sugerować prace 'po godzinach' w domu. Cytuj
maja123 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Myślę ze karty nie są mocne. Sa neutralne.ale mimo wszystko mam obawy i chciałabym wiedziec jak mi tam bedzie. Paź bulaw nie jest chyba karta przytlaczajaca w znaczeniu ogromu obowiązków. Gdyby bylo tu 10 mieczy to wtedy bylabym zawalona praca. Cytuj
panna.marta Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 ja myślę, że możesz troszkę zabiegać o dobre relacje międzyludzkie, bo tak jakby miała być jakaś sztywna atmosfera? Cytuj
maja123 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Relacje z tego co widze sa bardzo dobre Cytuj
Gość bakea Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 W tej pracy bedziesz odczuwala satysfakcję.. 6denarów.. powodem nowej pracy jest 4 mieczy.. albo nie mialas pracy, albo byla to praca taka która nie dawala rozwoju... w tej zaczniesz cos nowego as mieczy - odetniesz przeszlosc i bedzie co robic, na brak pracy narzekac nie powinnas... Cytuj
Vivere Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Jak będzie mi się pracowac w nowym zakładzie ? 6denarow. .....4 mieczy. ....as mieczy....paz bul chyba ok. Kasę odłoże nie będę sie przemęczac choc praca wymagac bedzie myślenia. Po koncu umowy chyba pożegnaja mnie. maja, masz dwa wątki niezweryfikowane z zapytaniem czy przedłużą Ci umowę. Czy coś się już w sprawie wyjaśniło? Tak sobie kombinuję: A może nadal jest możliwe, że "w starym miejscu pracy" przedłużą Ci umowę i w nowym zakładzie, choć masz propozycję (6 buław - dają) Ty jej nie przyjmiesz i zostaniesz w miejscu gdzie teraz pracujesz? ( 4 miecze - wycofanie i As m - podpisanie dokumentu umowy?) As m i paź buław możesz się o tym dowiedzieć ostatniej chwili i zadziałać impulsywnie. Cytuj
maja123 Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Napisano 4 Czerwca 2014 Odeszlam sama z poprzedniej pracy.teraz boje sie czy dam rade Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Być może na początku otrzymasz jakieś wsparcie, ktoś Cię będzie przyuczał do wykonywania nowej pracy. Będziesz mogła liczyć na życzliwość. Potem albo skończy się okres ochronny i kontakty się sformalizują albo odpuścisz sobie wysiłki lub praca Cię będzie bardzo obciążać. Wydaje mi się, że nie zabawisz tam długo. Ja to widzę tak: as mieczy- odejście z pracy, paź buław- konieczność uruchomienia się i aktywności ukierunkowanej na znalezienie nowej pracy. Cytuj
niiwa Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Sama dojdziesz do wniosku po przemyśleniach/4 mieczy, As mieczy/, że to nie jest praca dla ciebie. Nie widzę zwolnienia przez zakład - to ty zaczniesz się rozglądać za czymś innym. Karty nie mówią o rozwiązaniu umowy, tylko o twojej postawie i odczuciach. Cytuj
maja123 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Napisano 7 Czerwca 2014 Tyle różnych opini interpretacji ..... sama juz nie wiem co te karty mowia. dopiero rozpoczelam prace i chcialabym wiedzieć jak mi bedzie... Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 To poczekaj na rozwój wydarzeń skoro karty, opinie i interpretacje są dla Ciebie nieprzydatne . Cytuj
werona Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Tyle różnych opini interpretacji ..... sama juz nie wiem co te karty mowia.dopiero rozpoczelam prace i chcialabym wiedzieć jak mi bedzie... Jak się wrzuca rozkład na interpretacje to należy się z tym liczyć, że każdy napisze jak czuje te karty i interpretacje mogą być diametralnie różne. Najważniejsza jest własna interpretacja kart, bo to Twoje karty i powinnaś je czuć najlepiej. Tylko patrząc po Twoich wątkach, gdzie interpretacja jest delikatnie mówiąc "uboga" i po tym że nie interpretujesz rozkładów innych osób, wygląda na to, że nie chcesz się tutaj z nami uczyć, tylko chcesz darmowej wróżby... Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Jak się wrzuca rozkład na interpretacje to należy się z tym liczyć, że każdy napisze jak czuje te karty i interpretacje mogą być diametralnie różne. Najważniejsza jest własna interpretacja kart, bo to Twoje karty i powinnaś je czuć najlepiej. Tylko patrząc po Twoich wątkach, gdzie interpretacja jest delikatnie mówiąc "uboga" i po tym że nie interpretujesz rozkładów innych osób, wygląda na to, że nie chcesz się tutaj z nami uczyć, tylko chcesz darmowej wróżby... Kompletnie darmowej. Nie chce Cornelii zabierać roboty, ale wiesz Majeczko, parę osób poświęciło Ci czas. Wypada im podziękować . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi