Początkującaa Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Rozkład na wydarzenia i zmiany w życiu osobistym? 1 Co było , nie wróci?-9 mieczy Koniec trudnego okresu, cierpień, nieprzespanych nocy.Zła passa minęła. 2 to co jest i przemija?-wisielec Okres zastoju, marazmu.Takiego zawieszenia i rozmyslania. 3 to, co pozostanie nadal?-rycerz mieczy Złe wspomnienia, nieporozumienia, kłótnie. 4 to co nadejdzie[nadchodzi]?-6 mieczy Odcięcie się od starych spraw, schematów.Może podróż, szukanie nowej drogi, perspektyw w miłości? 5 najważniejsze wydarzenie ?- Rydwan Wszystko ruszy do przodu, może wyjazd, podróż, nowy kierunek działania 6 Na, co wpływu mieć nie będę?- koło fortuny. Na, to co przyniesie mi los. 7 Co szczególnie zaskoczy, ucieszy?- Mag. Spotkanie ciekawego, inspirującego mężczyzny? 8 Co osiągnę a się nie spodziewam?- 5 buław Wywalczę coś dla siebie, zawalczę o coś[kogoś] 9 Dobra rada kart- 2 buław Uwierzyć w siebie, nie lękać się podejmowania nowych wyzwań,dokonywania wyborów. Proszę wszystkich o pomoc w interpretacji tego rozkładu. Z góry dziękuję. Cytuj
Sanya Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Widać, że jesteś po przejściach (9 mieczy) i przez to czujesz się jakbyś stała w miejscu, nie możesz ruszyc się do przodu (Wisielec) Co pozostanie nadal? Może Twoje bojowe nastawienie do świata, tzn te ciężkie przejścia sprawiły, że stałaś się bardziej drażliwa, niespokojna.. Ale karty mówią, że koniec tego złego okresu nadejdzie niebawem (6 mieczy), jeśli jesteś po rozstaniu to oznacza, że odetniesz się od przeszłości, zostawisz ją za sobą i ruszysz na poszukiwanie nowego, potwierdza to zresztą Rydwan. Zdaj się na los (Koło fortuny), a czeka Cię zapewne gorący okres w życiu uczuciowym, pojawia się Mag i 5 buław, pamiętam jak wypadły mi w tamtym roku na okres wiosenny, miałam dookoła kilku panów, którzy mnie adorowali Tak więc wysyłaj sygnały do świata (2 buław), że jesteś otwarta, gotowa na nawiązywanie relacji, a na pewno los szykuje Ci coś ciekawgo 1 Cytuj
Początkującaa Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Napisano 6 Czerwca 2014 A na jaki okres czasu kładłaś te karty? Rozkład zrobiłam do końca sierpnia. Cytuj
Trida Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 1 Co było , nie wróci?-9 mieczy Pewne zmartwienia, zakończy się etap niespokojnych myśli snów. 2 to co jest i przemija?-wisielecEtap zastoju, zawieszenia. Teraz coś ruszy z kopyta. 3 to, co pozostanie nadal?-rycerz mieczyPewien pan, którego być nie powinno? Albo chaos w Twoim życiu, działanie po omacku. 4 to co nadejdzie[nadchodzi]?-6 mieczyodcięcie się od pewnych spraw. Cały rozkład właśnie o tym mówi, podsumą powiedziałabym, że jest śmierć – taka transformacja, nadejście nowego. 5 najważniejsze wydarzenie ?- RydwanWyjazd, transformacja, podróż. 6 Na, co wpływu mieć nie będę?- koło fortuny. Ojjjj na wiele rzeczy. 7 Co szczególnie zaskoczy, ucieszy?- Mag. Twoja postawa, otworzenie horyzontów, nowe pasje, zainteresowanie sobą, zdrowy egoizm 8 Co osiągnę a się nie spodziewam?- 5 buławprzezwyciężysz pewne lęki. 9 Dobra rada kart- 2 buławbyć otwartym na pomoc, współpracę ale jednocześnie być ostrożnym. 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 1 Co było , nie wróci?-9 mieczy Bardzo trudny dla Ciebie emocjonalnie czas: zadręczanie się z powodu tego co było, poczucie krzywdy, zranienia, smutek. 2 to co jest i przemija?-wisielec Czas, w którym nic istotnego nie działo się w Twoim życiu, bo na to nie pozwalałaś. Wygląda na to, że się zregenerowałaś, bo widać, że zacznie się dziać dużo i nadejdą zmiany. 3 to, co pozostanie nadal?-rycerz mieczy Mężczyzna- wydaje mi się, że nie najłatwiejszy we współżyciu. Myślę, że to on będzie katalizatorem nadchodzących zmian i rozpoczęcia nowego etapu życia u Ciebie. 4 to co nadejdzie[nadchodzi]?-6 mieczy Zamkniesz za sobą przeszłość i rozpoczniesz kolejny etap. Początkowo może to być związane z wystąpieniem u Ciebie niepewności i lęku o przyszłość. Będziesz w sytuacji, w której będziesz zmuszona uczyć się jakby życia od nowa. 5 najważniejsze wydarzenie ?- Rydwan 6 mieczy + rydwan- przeprowadzka, nowy etap, nowe cele. Rydwan + mag – zmiany w życiu związane z mężczyzną. 6 Na, co wpływu mieć nie będę?- koło fortuny. Na wydarzenia losowe. Być może karma się tu pokazała. Nie będziesz mieć wpływu na zmiany, które często dzieją się poza człowiekiem, a wynikają z naturalnych praw rządzących życiem. 7 Co szczególnie zaskoczy, ucieszy?- Mag. Może Cię zaskoczyć mężczyzna, nie mam jednak pewności czy pozytywnie (rycerz mieczy, rydwan, mag, 5 buław, 2 buławy – chyba jest władczy, dominujący, egoistyczny, wprowadzający chaos zamiast spokoju). Co może Cię ucieszyć? Po okresie zawieszenia odkryjesz w sobie energię, zapał do działania, ockniesz się z letargu. 8 Co osiągnę a się nie spodziewam?- 5 buław Patrząc na wszystkie karty, wydaje mi się, że przez swoje działania i decyzje, możesz się znaleźć w sytuacji, która będzie wywoływać w Tobie duży niepokój, zamęt emocjonalny. Widać tu taki kocioł, skrajnie różne emocje. Być może karta pokazała tez relację pełną napięć, nieporozumień, takie przeciąganie liny, siłowanie się wzajemne. 9 Dobra rada kart- 2 buław U Crowleya, którego używam to karta porywczości, działań pod wpływem impulsu, dominacji, agresji. Więc ja powiedziałabym, że karta radzi rozważne, przemyślane działania i decyzje, nie na hura. Unikanie sytuacji konfliktowych, dbanie o własną niezależność, brak zezwolenia na podporządkowanie się komuś. Cytuj
niiwa Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 1 Co było , nie wróci?-9 mieczy 2 to co jest i przemija?-wisielec 3 to, co pozostanie nadal?-rycerz mieczy -- to, co cię dręczyło w myślach od długiego czasu uaktywni się w działaniu po przemyśleniach. Nie odpuściłaś, - zmieniłaś tylko taktykę, przejdziesz do działania i dobrze, bo jak długo można się zatruwać? - Zastanów się jednak zanim coś powiesz - masz w radzie 2 buław - a to wstrzymanie, jeśli się nie ma pewności co do tego, czego się tak naprawdę chce. 4 to co nadejdzie[nadchodzi]?-6 mieczy -- dochodzisz do równowagi psychicznej, próbujesz myśleć o przyszłości w nowym wymiarze /Wisielec/. 5 najważniejsze wydarzenie ?- Rydwan 6 Na, co wpływu mieć nie będę?- koło fortuny. -- Nie możesz się dać ponieść emocjom w sytuacji, która cię zaskoczy. Rydwan mówi min. o tym aby trzymać się obranej drogi, którą sobie wytyczałaś - a z Kołem może być to trudne, - mogą cię ponieść emocje, a tak być nie powinno. W radzie masz 2 buław - trzymaj ekscytację na wodzy, bądź rozważna, dopóki nie będziesz gotowa na działanie. Rycerz Mieczy też jest nadpobudliwy, a masz go na teraz, - z Rydwanem i Kołem może dać spore zawirowania i nieprzemyślane decyzje!! 7 Co szczególnie zaskoczy, ucieszy?- Mag. 8 Co osiągnę a się nie spodziewam?- 5 buław -- To może być mężczyzna, który cię oczaruje, ale ja raczej widzę tu twoje pomysły, które będziesz chciała wprowadzać w życie i burzliwie o nie walczyć. Będziesz miała idealne warunki do tego, aby się wykazać i wystartować mimo konkurencji czy też zamieszania. Nie odpuszczaj, bo będzie to dla ciebie ogromna szansa na POKAZANIE się. Musisz tylko zadziałać w odpowiednim momencie/2 buław/ nie pchać się na żywioł/Rydwan/, bo sytuacja będzie wymagała rozsądku i opanowania/Rydwan,Koło/. Pamiętaj wciąż o radzie, 2 buław pragnie bardzo, ale rozważa działania, radzi więc wstrzymanie się do momentu, aż wiesz napewno czego pragniesz, a z Wisielcem ty jeszcze nie wiesz?! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi