Skocz do zawartości

Jak rozwinie się nasza relacja dalej?

Nikolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Głupiec

królowa mieczy

6 buław

Tak, zaczniemy nowa drogę razem. 6 buław pomyślność karta ma wydźwięk pozytywny.

Osiagniemy, to czego chcemy, wspólną drogę razem....

Edytowane przez Nikolas
Napisano (edytowane)

Popraw tytuł wątku bo nie wiadomo o co chodzi. A jeśli jako użytkownik nie możesz to utwórz nowy, poprawny pls.

PS. Czy tak zadane pytanie jesteś w stanie zweryfikować?

Edytowane przez Czarownica
Napisano
Popraw tytuł wątku bo nie wiadomo o co chodzi. A jeśli jako użytkownik nie możesz to utwórz nowy, poprawny pls.

PS. Czy tak zadane pytanie jesteś w stanie zweryfikować?

Tak poprawiam to pytanie.

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

Głupiec ,królowa mieczy ,6 buław

A czy Pani jest spod znaku z trygonu powietrza?

sądzę że czeka Was nowy etap znajomości, nowy początek, i nowe doświadczenia ;) będzie troche flirtu i zabawy, ale potem uśmiech od losu i osiągnięcie celu jaki sobie postawiłeś w Waszej relacji, przypuszczam że może chodzić o wejście w związek

z sumowania wychodzi pustelnik, HB. mag/ koło

więc cierpliwości a sytuacja się wyklaruje ;) bardzo prawdopodobne że łączy Was karma

Edytowane przez paulinqa123
Napisano

Głupiec ,królowa mieczy ,6 buław

A czy Pani jest spod znaku z trygonu powietrza?

sądzę że czeka Was nowy etap znajomości, nowy początek, i nowe doświadczenia ;) będzie troche flirtu i zabawy, ale potem uśmiech od losu i osiągnięcie celu jaki sobie postawiłeś w Waszej relacji, przypuszczam że może chodzić o wejście w związek

z sumowania wychodzi pustelnik, HB. mag/ koło

więc cierpliwości a sytuacja się wyklaruje ;) bardzo prawdopodobne że łączy Was karma

Tak pani jest z pod znaku wodnika, jest to trudny związek.Troche kłótni , zazdrości o moją eks.Ciche dni, potem znowu zgoda

Napisano

Z wodnikiem nigdy łatwo nie będzie :D. Wiem co mówię, bo sama jestem wodniczką. Ale przed wami ładne perspektywy się malują. Jeśli to nie tajemnica państwowa-spod jakiego znaku Ty jesteś Nikolas?

Napisano

A mnie te karty się skojarzyły z powrotem do dawnej kobiety, nie wiem czemu i właśnie patrzę a piszesz o swojej eks.. bo mieczowe pokazują mi ludzi z przeszłości, kogoś z kim coś kiedyś poróżniło. No w każdym bądź razie zakładając że ta karta pokazała kobietę o którą pytasz, jest możliwośc rozpoczęcia nowej drogi razem (Głupiec) i wydaje mi się, że ta mieczowa może oznaczać porozumienie, dogadanie się, musicie rozmawiać i przestac się kłócic, pojsc na kompromis, wtedy jest szansa na sukces (6 buław) :)

Napisano

Mam podobne zdanie jak inni powyżej. Poza tym dodam , że jeśli nie będziecie wracać do tego co było kiedyś - uda się tym razem, pod warunkiem , że przeszłość was czegoś nauczyła i nie popełnicie drugi raz tych samych błędów. Praca którą włożycie teraz w tą znajomość zaowocuje VI Buław. Troszkę to potrwa ale chyba warto :)

Napisano
Z wodnikiem nigdy łatwo nie będzie :D. Wiem co mówię, bo sama jestem wodniczką. Ale przed wami ładne perspektywy się malują. Jeśli to nie tajemnica państwowa-spod jakiego znaku Ty jesteś Nikolas?[

Ja zodiakalny koziorożec

Napisano

nowy etap to nie bedzie raczej cos o co bedziesz zabiegala/l by rozwinelo sie dalej-oplaci sie i z pewnoscia wyniknie z tego cos na dluzej.

Napisano

Jak dla mnie, bedą wieczne spory i kłótnie o ex laskę... i obecnej trzeba bedzie pokazywac ze jest "lepsza od byłej"

Napisano

Głupiec

królowa mieczy

6 buław

Głupiec to miłość taka troszkę nieodpowiedzialna, marzycielska moim zdaniem. Królowa mieczy jest raczej ostra. Z 6tką obok powietrznej pani kojarzy mi się z takim przekamarzaniem kto jest lepszy, kto ma dominować w związku, lekka rywalizacja. Ale to bardziej osobiste odczucie niż poparte jakąś wiedzą :)

Ale może też karty pokazały, że jeżeli przestaniecie surowo na siebie patrzeć i zaczniecie odpowiedzialnie podchodzić czeka Was faktycznie możliwość znalezienia wspólnego języka i zwycięstwo uczuć :)

Napisano

Głupiec

królowa mieczy

6 buław

No niby rozwijać się będzie ale możliwe, ze co i rusz będziecie wracali do punktu wyjścia. I od nowa od nowa od nowa....

Żeby było fajnie, będziesz musiał mocno skakać nad partnerką i jej zachciankami wg mnie, co sugeruje mieczowa...

Gość Euterpe
Napisano

głupiec obok królowej może wskazywać na poznanie nowej kobiety albo tak jak Sanya pisała nowy etap z ex

Myślę, że Twoja dziewczyna utnie tą relację i może z biegiem czasu wyjdzie wam to na dobre (6 buław)

Napisano

W innym wątku zadałeś podobne pytanie kartom. I wyjaśniłeś tam, że być może syn z Tobą zamieszka. Rozumiem, że zawalczysz w sądzie o Niego? Jeśli tak, to ten fakt moze spowalniać rozwój obecnego związku, była partnerka może nieźle namieszać w Waszej relacji a już sam spór w sądzie będzie dużym obciążeniem. W takiej sytuacji Twoja partnerka musiałaby wykazać się ogromną cierpliwością i zrozumieniem a przede wszyskiem być dla Ciebie oparciem - o ile występujesz w słusznej sprawie - nic nie wiemy o powodach rozpadu Tojego poprzedniego związku a Ty przedstawiasz jedynie swój punkt widzenia. Piszesz, że zdarzają się kłótnie, zazdrość.. a Ty jesteś trochę między młotem a kowadłem, bo z jednej strony chcesz ułożyć sobie życie od nowa a z drugiej musisz ciągle wracać do przeszłości, co jest nieuniknione, ale Twoja partnerka może tego nie rozumieć. Jesteście na początku drogi, więc wiesz... oczekuje skupienia całej Twojej uwagi nie niej.

Wydaje mi się, że teraz powinieneś skupić się przede wszystkim na dziecku i zastanowieniu się, co będzie dla niego dobre, najlepsze, czy rzeczywiście lepszym rozwiązaniem będzie zamieszkanie z Tobą - zdaje się, w dość niestabilnych warunkach (chodzi mi o relację z partnerką). Przemyśl także, co moze być powodem tej lekkomyślności i skupieniu się na życiu towarzyskim byłej partnerki - może przesadzasz z tym stwierdzeniem, może wg Ciebie po Waszym rozstaniu powinna odtąd wieść cnotliwe życie pustelnika (mężczyźni często tak mają, bywa, że byłe partnerki wciąż traktują jak własność)? Może powinieneś porozmawiać szczerze z byłą, zamiast walczyć z nią, używają jako środka własne dziecko? Może ona potrzebuje pomocy, jakiegoś wsparcia? Pamiętaj, że jest matką Twojego dziecka i zawsze nią będzie. Ani Ty, ani Twoja obecna partnerka nie zastąpi jej i lepiej będzie dla Was wszystkich, jeśli postaracie się o rozwiązanie drogą pokojową. Bądź mądrzejszy i stań ponad te własne ambicje udowodnienia całemu światu, że jesteś lepszym rodzicem od matki, bo dla dziecka nie istnieje podział: lepszy rodzic - gorszy rodzic.

Nie ma nic gorszego dla dziecka jak walczący ze sobą rodzice. Pamiętaj o tym, zanim zrobisz coś głupiego, bo konsekwencje tego będzie zbierać Twoje dziecko, być może przez całe życie. Ale i Wam się oberwie przy okazji rykoszetem.