Addam Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Sen zaczyna się w klasie ,jest lekcja j.polskiego siedzę sobie grzecznie w ławce ,rozmawiając z kumplem (nie wiem o czym była rozmowa)i pani nauczycielka przypomina nam o jutrzejszym wierszu na pamieć, gdzie kompletnie o nim zapomniałem;p i nagle zadzwonił dzwonek na przerwę, wyszliśmy z klasy gdzie kumple wypchnęli mnie specjalnie na jakieś laski taki żart , po czym poszliśmy na ostanie piętro bodajże trzecie tam mieliśmy lekcje , gdy już doszliśmy kumple zadali pyt. czy idziemy na dwór gdzie ja nim na to ze nie chce mi się za długo droga po schodach ,aż tu nagle z sufitu spierdala się na podłogę kawałem ściany czy tam sufitu, no to ja plecak w ręce i wio na dól za mną cała reszta sufit zaczął powoli się walić i ściany pękać(mówiłem sobie w myślach czy nawet modliłem żeby mi się i innym nic nie spierdzieliło na głowę;p) ,zeszliśmy na drugie piętro gdy już chce schodzić na parter po schodach to one jeb na ziemie i nie ma drogi ucieczki i co teraz wpadliśmy na pomysł wejść do klasy gdzie był mały daszek i po nim zejść przez okno ,tez tak zrobiliśmy i wchodzimy a tu cała klasa leży na ziemi i czeka na straż czy tam jakąś pomoc , pytam się czemu nie uciekacie oni byli tak w wielkim strachu ze bali się co kol wiek robić , to ja wiec z kumplami otworzyliśmy okno i skoczyliśmy na daszek a z daszku chlup i na ziemie znaczy na dwór i kurde wołam gdy ostatni jeszcze był w środku podaj mi kurva mój strój czy plecak a ten w ogóle o mnie nie pomyślał gdy zszedł na dół wielkie dzięki -,- , ale pani nauczycielka z rzuciła mi plecak (strój) , a ja grzecznie przeprosiłem za wulgarne słowa i nadjechała w tej samej chwili straż i pomagali tym co zostali w klasie ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addam Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 kurcze żadnej wiadomości niech coś ktoś napisze proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts