Addam Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 hmm .. a sen się zaczął w pomieszczeniu gdzie byłem z kilkoma kumplami , gdzie żartowaliśmy gadaliśmy nie pamiętam czy piliśmy alkohol , i chyba była tam siłownia i ja leząc na ławce tej do wyciskania na klacie w sumie nie było tam dożo kg , ale tak dla żartów wyciskałem ,a obok jeszcze siedziało dwóch kumpli na ławce i ta mówili ze bym uważał na nich ;p. I jeden kolega który troszkę dalej od nas siedział Ty jesteś taka silna jak twoja stara (czy tam mama )!! tak do mnie powiedział i tak mi puściły nerwy a on siedział akurat tyłem do mnie i zacząłem go napierdala c :/ on próbował uciekać a ja go dalej bije ;/ , i mój brat powiedział weźcie go od niego bo go zabije !!! i on wszedł miedzy nami i zaczął do mnie popychając mnie może ze mną się spróbujesz , mowie mu daj mi spokój ,on: i tak wszystko powiem tacie ! , a ja dalej mam ochotę tego kolesia lać , a brat dalej mnie zaczepia próbuje mnie odciągać o tamtego ,aż w końcu uległem i poszedłem do domu i a w domu już na mnie mama na skoczyła czemu się biłem na co mi to ,będziesz miał tylko problemy itd. i chyba poszedłem do swojego pokoju i to byłoby chyba koniec snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addam Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 kurcze żadnej wiadomości niech coś ktoś napisze proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts