duo70 Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Witam Wyciągnęłam karty cygańskie na mnie i na pewnego pana, bez zadawania konkretnego pytania. W związku konkretnym nie jesteśmy i w relacji jest raz gorzej raz lepiej. Taka szarpanina. Kilka tygodnia temu wyciągnęłam na nas karty: kochanka dziecko kochanek I co sie okazało? Rozdzieliło nas dziecko pana, które ma z inna kobietą. (Pan jak zajmuje się dzieckiem to tylko jest na nim skupiony i wtedy mnie odstawia na bok), Teraz wyciągnęłam karty: kochanka nadzieja kochanek Nie do końca rozumiem tutaj karte nadzieji. Jesteśmy teraz oddaleni do siebie i fizycznie i emocjonalnie. Dzieli nas odległośc. Czy nadzieja pokazuje obecną sytuację czy może zwiastować powrót do naszych lepszych kontaktów a może pokazała jakąś kobietę, no nie wiem sama już Może ktoś będzie chętny i zerknie na te karty będę wdzięczna Edytowane 10 Czerwca 2014 przez duo70 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi