Skocz do zawartości

Czy Pan otoczy mnie troską i miłością?

Początkującaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy mężczyzna z którym zamierzam zamieszkać otoczy mnie miłością i troską?

Głupiec, 6 buław, diabeł

Widać tu wspólny początek, nową drogę. 6 buław zdobędę pana ale chyba bardziej, uzaleznie go od siebie.Pan będzie fizycznie mną zafascynowany-trochę taki toksyczny związek pokazuje mi się tutaj

Napisano

Troszkę źle zadałaś pytanie - zaczynamy od "jaka jest szansa", bo od czy to w sumie na dwoje babka wróżyła jak to się mówi, poza tym też ciężko odpowiedzieć na to pytanie tak czy siak, bo to jest bardzo relatywna sprawa. Mogłaś zapytać "jak potoczy się nasza relacja" "jaki rozwinie się w przyszłości jego stosunek do mnie" czy coś w tym stylu :) No ale jakbyśmy już próbowali z tych kart coś wyciągnąć dla tego pytania to wydaje mi się, że na początku będzie on dość hmm.. na luzie podchodził do Waszej relacji, potem zaś jak już dopnie swego (6 buław), to Cię usidli (Diabeł). Zatem może Cię otoczyć opieką, ale to będzie przyjmować wymiar takiego osaczenia, czegoś co niekoniecznie zawsze będzie dla Ciebie pozytywne. Ewentualnie po prostu jak zacznie nad Tobą górować (Głupiec, 6 buław), dominować, to wtedy właśnie będzie tak trochę toksycznie (Diabeł).

Napisano
Troszkę źle zadałaś pytanie - zaczynamy od "jaka jest szansa", bo od czy to w sumie na dwoje babka wróżyła jak to się mówi, poza tym też ciężko odpowiedzieć na to pytanie tak czy siak, bo to jest bardzo relatywna sprawa. Mogłaś zapytać "jak potoczy się nasza relacja" "jaki rozwinie się w przyszłości jego stosunek do mnie" czy coś w tym stylu :) No ale jakbyśmy już próbowali z tych kart coś wyciągnąć dla tego pytania to wydaje mi się, że na początku będzie on dość hmm.. na luzie podchodził do Waszej relacji, potem zaś jak już dopnie swego (6 buław), to Cię usidli (Diabeł). Zatem może Cię otoczyć opieką, ale to będzie przyjmować wymiar takiego osaczenia, czegoś co niekoniecznie zawsze będzie dla Ciebie pozytywne. Ewentualnie po prostu jak zacznie nad Tobą górować (Głupiec, 6 buław), dominować, to wtedy właśnie będzie tak trochę toksycznie (Diabeł)

Pan faktycznie ma zapedy dyktatorskie.Lubi dominowac.Troche traktuje mnie jak swoją własnośc.

Napisano

Dla mnie ta relacja wyglada na taka niezobowiazujaca. Pan osiaga co chce,bardziej mi to wyglada na wygode...na zamieszkanie dla seksu...a Ty chyba nie tego oczekujesz?

Na pytanie czy otoczy Cie miłoscia i troska... raczej nie!

Napisano

Pan faktycznie ma zapedy dyktatorskie.Lubi dominowac.Troche traktuje mnie jak swoją własnośc.

A Ciebie to pociąga?

Co do kart: nie mówią ani o miłości ani o opiece. Bardziej wskazują na bawienie się Tobą.

Napisano
Czy mężczyzna z którym zamierzam zamieszkać otoczy mnie miłością i troską?

Głupiec, 6 buław, diabeł

A kiedy zamierzacie zamieszkać razem?

Początek widać ładny miezy Wami ale szczerze... wg mnie Pan w otoczeniu tego diabła tylko na to czeka, żebyście zamieszkali razem, i to nie z tych pozytywnych pobudek a raczej własnie tych dyktatorskich etc.

Napisano
A kiedy zamierzacie zamieszkać razem?

Początek widać ładny miezy Wami ale szczerze... wg mnie Pan w otoczeniu tego diabła tylko na to czeka, żebyście zamieszkali razem, i to nie z tych pozytywnych pobudek a raczej własnie tych dyktatorskich etc.

W czerwcu zaplanowalismy , że wprowadze sie do niego.

Napisano

Przykro mi, ale ja tu też nie widzę ani chęci otoczenia miłością ani opieką. Widać tu bardzo nierówną relację, zgadzam się z Tobą, że toksyczną. Pan póki co może roztaczać przed Tobą wizje cudownego wspólnego życia, żerując na Twoim zaufaniu i wierze w to, że te obietnice będą spełnione. Widać tu potężną potrzebę dominacji i zdobycia Cię- dosłownie tzn. zrobienia z Ciebie własności. Zamiast opieki i miłości ja tu widzę dużo złej energii, próby podporządkowania, współzależność. I może przesadzam, ale 6 buław przy diable mi się z nie do końca dobrowolnym seksem kojarzy. A jeśli za bardzo odjechałam to na pewno z postrzeganiem tej relacji przez pryzmat korzyści seksualnych.