Gość cesarzowa21 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Nie ukrywam, do rozkładu zainspirowała mnie Początkującaa Rozkład do końca roku. 1. Co było i nie wróci? Kochankowie - bliska relacja z pewnym panem 2. To co jest i przemija? Wisielec - marazm, zawieszenie z powodu niespełnionej miłości 3.Co pozostanie nadal? Diabeł - pociąg względem tamtego pana? Może zazdrość. 4.Co nadejdzie? Wieża - zmiany, może wyzwolenie z tamtego uczucia. 5. Najważniejsze wydarzenie Mag - spotkanie jakiegoś czarującego mężczyzny 6.Na co nie będę miała wpływu Słońce - na nadchodzący, dobry okres? nie wiem jak to zinterpretować 7.Co mnie szczególnie zaskoczy, ucieszy? Gwiazda - nowe uczucie 8. Co niespodziewanie osiągnę? Śmierć - nowy, lepszy etap w życiu 9. Dobra rada kart Moc - muszę być silna, by przetrwać nadchodzące zmiany, później będzie lepiej? Cytuj
Gość cesarzowa21 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Tak, póki co tylko tych arkan używam. Cytuj
Trida Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 1. Co było i nie wróci? Kochankowie romanse, flirty, nie do końca pewna znajomość w pewnym panem. 2. To co jest i przemija? Wisielec Zastój, przeciąganie w czasie pewnych rzeczy. 3.Co pozostanie nadal? Diabeł - Twoje nieokiełznane emocje, pewne rzeczy, które niby są zakończone ale nie do końca, które chcesz jeszcze ruszyć, bo czujesz się niespokojna. 4.Co nadejdzie? Wieża - Ooo wielkie i gwałtowne zmiany. 5. Najważniejsze wydarzenie Mag Odnalezienie nowej, lepszej drogi. 6.Na co nie będę miała wpływu Słońce Na swój nastrój, swoją radość, podejście do pewnych spraw. 7.Co mnie szczególnie zaskoczy, ucieszy? Gwiazda Pozytywny obrót sprawy, który nadejdzie zaraz po czasie wieży. Takie niespodziewanie dobre rzeczy. Coś na zasadzie – nic nie dzieje się bez przyczyny i uznasz, ze sytuacje z wieży były jednak dobre z perspektywy czasu. 8. Co niespodziewanie osiągnę? Śmierć Odrodzisz się na nowo 9. Dobra rada kart Moc Być silną. Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 1. Co było i nie wróci? Kochankowie – relacja, o której piszesz i związana z nią niepewność. Stanie na rozdrożu i zastanawianie się w którą stronę pójść. 2. To co jest i przemija? Wisielec – zastój spowodowany uwikłaniem w w/w relację. 3.Co pozostanie nadal? Diabeł – jeszcze przez jakiś czas może Cię ciągnąć w stronę owego pana… 4.Co nadejdzie? Wieża - …ale to się skończy… 5. Najważniejsze wydarzenie Mag -…i uniezależnisz się od niego, skupisz się na sobie. 6.Na co nie będę miała wpływu Słońce – na pogodę …po burzy zawsze wychodzi słońce; a w wieży widać, że burza będzie... 7.Co mnie szczególnie zaskoczy, ucieszy? Gwiazda - …ale po niej nastąpi spokój, wyciszysz się i z nadzieją spojrzysz w przyszłość. 8. Co niespodziewanie osiągnę? Śmierć – pogodzisz się ze stratą, pozwolisz odejść temu co już żyć nie może i nie powinno, zrozumiesz i zaakceptujesz, że tak musi być, abyś mogła iść naprzód. 9. Dobra rada kart Moc – nie poddawaj się złym emocjom, uwierz w siebie i swoją siłę, bądź pewna siebie, uspokój się. Całościowo patrząc myślę, że tu widać zmianę w Twoim wnętrzu, odcięcie się od przeszłości i otwarcie na przyszłość już bez obciążeń tym co było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi