akszeinga1985 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Czy obronię się w lipcu? Moc, Koło Fortuny, II monety, X monet Praca zostanie zaakceptowana, przystąpię do obrony w terminie lipcowym. Na obronie może być trudność z jakimś pytaniem, ale pójdzie dobrze i się obronię. A jak wy uważacie? Cytuj
Trida Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Czy obronię się w lipcu?Moc, Koło Fortuny, II monety, X monet Jak najbardziej Będziesz mogła mieć kłopoty z jednym z pytań (koło) ale pójdzie super Powodzenia Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Zdecydowanie się obronisz. I nawet mi się pomyślało, że na względnym luziku podejdziesz do egzaminu, widać, że dobrze będziesz sobie radzić ze stresem. Cytuj
niiwa Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Karty czytam jakbyś to miała w kieszeni - tzn. lekkość i swoboda Twoja, nie widzę żadnych trudności. Moc z Kołem - jesteś obcykana, przygotowana i nic cię nie zaskoczy, z czym byś sobie nie poradziła. 2 den to twoja zwinność i znajomość tematu. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 9 Lipca 2014 Autor Napisano 9 Lipca 2014 Weryfikuję mój rozkład: praca obroniona w terminie lipcowym. Rzeczywiście były kłopoty z jednym z pytań, ale wszystko poszło dobrze. Byłam jednak zestresowana. Cytuj
emilr Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Czy obronię się w lipcu?Moc, Koło Fortuny, II monety, X monet Praca zostanie zaakceptowana, przystąpię do obrony w terminie lipcowym. Na obronie może być trudność z jakimś pytaniem, ale pójdzie dobrze i się obronię. A jak wy uważacie? Jestem na tak. Przystąpisz i obronisz pracę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi