Sanya Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Jutro wybieram się na imprezę do znajomych. Zapytałam kart jak będzie: 8 mieczy, As pucharów, 2 pucharów Na początku może być drętwo, potem jednak atmosfera poprawi się i będzie fajnie Jak będzie się zachowywał wobec mnie Pan X: Głupiec, Paź monet, 5 buław, 10 pucharów Hmm.. będzie podchodził dość zabawowo (Głupiec), będzie też próba podgrzania atmosfery Cytuj
niiwa Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Jak będzie/8 mieczy, As pucharów, 2 pucharów/. -- Widać twoje napięcie z oczekiwaniem, że sprawy potoczą się tak, jak to sobie uwidziałaś. Znajdziesz wsparcie i bratnią duszę do pogaduch, odprężysz się. Pan X -- Będzie spontaniczny, wesoły/Głupiec/. - Paź Monet z 10 puch mi mówi, że nie wyjdzie ponad zwykłą zabawę - zachowanie niezobowiązujące/Głupiec/. 1 Cytuj
ivi185 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Uwazam,ze poznasz kogos na tej imprezie. Bedziecie rozmawiac, smiac sie ...moze z lampka wina w reku... Wydaje mi sie,ze nie umknie to uwadze Pana X. Moze on byc troche zazdrosny... Mam wrazenie,ze podejdzie do Ciebie,kiedy bedziesz sama,zeby nie dac mozliwosci innym zblizyc sie do Ciebie Tak to widze Cytuj
roszpunka79 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Sanya, a to ten wiesz który?. Może se dziabnie chłopina i się wreszcie wyrwie z tej 8 mieczowej . Cytuj
Sanya Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Napisano 7 Czerwca 2014 Roszpunko rozbrajasz mnie - zgadza się Ech przydałoby się Cytuj
Sanya Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Napisano 8 Czerwca 2014 Częściowa weryfikacja: Pan nie przyjdzie na imprezę, wykręcił się, że nie ma go w domu kiedy kontaktowałam się z nim. Być może wynika to z tego, że ostatnio niefajnie się wobec mnie zachował. Ten głupiec może oznaczać właśnie, że obierze jakąś nową drogę, będzie miał nowe plany na wieczór. Dopytałam dlaczego nie przyjdzie: Królowa mieczy, 9 mieczy - boi się mnie, faktycznie karty potwierdzają, że zjada go strach przed potencjalną wymianą zdań Reszta kart może oznaczać, że będę trochę zablokowana na tej imprezie (8 mieczy) w wyniku zaistniałej sytuacji, natomiast jak będzie faktycznie dointepretuję po zabawie 1 Cytuj
Sanya Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Napisano 9 Czerwca 2014 Pełna weryfikacja: Czuję się trochę zawiedziona, nie mogłam się dobrze bawić, z marazmu (8 mieczy) próbowała wyrwać mnie przyjaciółka, ale nic z tego. W podsumie pustelnik to pewnie wskazał na ten mój nieciekawy stan. Pan faktycznie nie pojawił się. Dziękuję wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi