Skocz do zawartości

Jutrzejsza impreza (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro wybieram się na imprezę do znajomych. Zapytałam kart jak będzie:

8 mieczy, As pucharów, 2 pucharów

Na początku może być drętwo, potem jednak atmosfera poprawi się i będzie fajnie :)

Jak będzie się zachowywał wobec mnie Pan X:

Głupiec, Paź monet, 5 buław, 10 pucharów

Hmm.. będzie podchodził dość zabawowo (Głupiec), będzie też próba podgrzania atmosfery :)

Napisano

Jak będzie/8 mieczy, As pucharów, 2 pucharów/.

-- Widać twoje napięcie z oczekiwaniem, że sprawy potoczą się tak, jak to sobie uwidziałaś.

Znajdziesz wsparcie i bratnią duszę do pogaduch, odprężysz się.

Pan X

-- Będzie spontaniczny, wesoły/Głupiec/.

- Paź Monet z 10 puch mi mówi, że nie wyjdzie ponad zwykłą zabawę - zachowanie niezobowiązujące/Głupiec/.

• Lubię to! 1
Napisano

Uwazam,ze poznasz kogos na tej imprezie. Bedziecie rozmawiac, smiac sie ...moze z lampka wina w reku... Wydaje mi sie,ze nie umknie to uwadze Pana X. Moze on byc troche zazdrosny... Mam wrazenie,ze podejdzie do Ciebie,kiedy bedziesz sama,zeby nie dac mozliwosci innym zblizyc sie do Ciebie :)

Tak to widze :)

Napisano

Sanya, a to ten wiesz który?;). Może se dziabnie chłopina i się wreszcie wyrwie z tej 8 mieczowej :D.

Napisano

Częściowa weryfikacja:

Pan nie przyjdzie na imprezę, wykręcił się, że nie ma go w domu kiedy kontaktowałam się z nim. Być może wynika to z tego, że ostatnio niefajnie się wobec mnie zachował. Ten głupiec może oznaczać właśnie, że obierze jakąś nową drogę, będzie miał nowe plany na wieczór. Dopytałam dlaczego nie przyjdzie: Królowa mieczy, 9 mieczy - boi się mnie, faktycznie karty potwierdzają, że zjada go strach przed potencjalną wymianą zdań :D

Reszta kart może oznaczać, że będę trochę zablokowana na tej imprezie (8 mieczy) w wyniku zaistniałej sytuacji, natomiast jak będzie faktycznie dointepretuję po zabawie :)

• Lubię to! 1
Napisano

Pełna weryfikacja:

Czuję się trochę zawiedziona, nie mogłam się dobrze bawić, z marazmu (8 mieczy) próbowała wyrwać mnie przyjaciółka, ale nic z tego. W podsumie pustelnik to pewnie wskazał na ten mój nieciekawy stan. Pan faktycznie nie pojawił się. Dziękuję wszystkim :)