it3452 Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Witam. Dzisiaj miałem bardzo dziwny sen, mianowicie: śniła mi się dziewczyna która mi sie podoba. Zaczęło się od tego, że szliśmy we dwóch na jakimś deptaku trzymając się za ręce. Szliśmy na spotkanie ze znajomymi, ja idąc paliłem papierosa, a drugą ręką trzymałem dziewczynę za jej rękę. Kiedy doszliśmy na spotkanie, zaczęliśmy się namiętnie całować. Było jasno (świeciło słońce), a po pocałunku przeszliśmy do rozmowy. Jest to chyba pierwsza sytuacja w której śnił mi sie pocałunek z osobą która mi się podoba. Co to mogło oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolekgr Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Witam.Dzisiaj miałem bardzo dziwny sen, mianowicie: śniła mi się dziewczyna która mi sie podoba. Zaczęło się od tego, że szliśmy we dwóch na jakimś deptaku trzymając się za ręce. Szliśmy na spotkanie ze znajomymi, ja idąc paliłem papierosa, a drugą ręką trzymałem dziewczynę za jej rękę. Kiedy doszliśmy na spotkanie, zaczęliśmy się namiętnie całować. Było jasno (świeciło słońce), a po pocałunku przeszliśmy do rozmowy. Jest to chyba pierwsza sytuacja w której śnił mi sie pocałunek z osobą która mi się podoba. Co to mogło oznaczać? Wiesz my samce to mysliwce. Tak nam pasuje.!!!! uwazaj. !!! bedziesz JA gonic rok i dwa. a ona bedzie z daleka Cie obserwowac. Moment i zuci sieci , i wpaniesz jak ryba w sieci Jej. Bo nie miala innego. Sny to lusterko o czym myslimy w dniu. przejdz do rzeczywistosci. I do innej. George Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Euterpe Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 skoro się z nią całowałeś i podoba Ci się na jawie, może to znaczyć, że w rzeczywistości też tego pragniesz palisz w życiu codziennym? Jeśli tak, może to nie mieć znaczenia, a jeśli nie... no to z czym Ci się kojarzy papieros? Jeżeli gdzieś tam podświadomie palenie tytoniu kojarzy Ci się z sytuacją stresową (tzn. przejmuję się czymś, muszę zapalić), no to nie ma w tym nic dziwnego, zwłaszcza że jesteś obok dziewczyny, na którą lecisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
it3452 Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Dziewczyna podoba mi się na jawie, i pragnę tego w rzeczywistości, lecz nie wiem czy ona pragnie. A papierosy palę na codzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Euterpe Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 umów się z nią na randkę i wtedy ją pocałuj. Zakłam, że oboje jesteście singlami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts