Skocz do zawartości

Ogólny na przyszły tydzień (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ramach ćwiczeń taki niedaleki przyszłościowo rozkład, łatwiej będzie mi zweryfikować :)

1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ - Będę twardo stąpać po ziemi, postawię na systematyczność, punktualność.

2. Atmosfera w pracy: III buławy - mam stałą pracę, w której szans na rozwój raczej nie ma i małą, własną działalność, którą planuję rozwijać więc zinterpretowałabym to, że będę miała jakieś nowe pomysły, perspektywy na rozwój mojej firmy

3. Atmosfera w domu: Król buław - hmm będę grała w przyszłym tygodniu głowę rodziny ?

4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów - będę rozglądać się za facetem, w którym mogę się zakochać

5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - coś mi się nie uda, poniosę porażkę raczej emocjonalną czyli nie znajdę faceta z karty powyżej

6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE - podjąć decyzję, w którym kierunku pójść, wybrać na jakim aspekcie życia powinnam skupić się szczególnie

7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - coś uporządkuję, uświadomię sobie gdzie popełniłam jakiś błąd,wyrównam z kimś rachunki, ta karta zawsze mi się kojarzy z pewnością siebie.

Ktoś coś doda albo wyprostuje moja interpretację ? :)

Napisano

1. Cesarz - będziesz czuć się jak szef :) piszesz, że masz działalność może właśnie ona wpłynie na Twoje samopoczucie? Ogólnie moim zdaniem na całe Twoje samopoczucie będzie wpływać praca i życie zawodowe skoro sama szefujesz :)

2. 3 buław - Mi się kojarzy z negocjacjami o lepsze warunki np współpracy z inną firmą/ dostawcami. Może jakaś rozmowa w innym mieście więc podróż biznesowa?

3. Król buław - Skoro symbolizuje szefa to może będziesz przynosić dużo pracy do domu albo za dużo o niej w domu mówić. Chociaż w życiu osobistym to dużo entuzjazmu i ciepła oraz rozpieszczanie najblizszych.

4. Rycerz kielichów - Myślę, że będziesz kierować się intuicją w sprawach uczuciowych. Będziesz bardzo emocjonalnie reagować, ale wszystko będzie palcem po wodzie pisane.

5. 8 kielichów - jakieś rozczarowanie, z czegoś trzeba będzie zrezygnować i odejść, sytuacja w której będziesz musiała być samodzielna i liczyć tylko na siebie

6. Kochankowie - Podjęć decyzję i wybrać jedną z dróg, już konkretną

7. Sprawiedliwość - Samozadowolenie. Wewnętrzne poczucie, ze dobrze postąpiłaś.

• Lubię to! 1
Napisano
1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ
Pewna siebie, zdecydowana ;)

2. Atmosfera w pracy: III buławy
Moze jakiś nowy projekt, nowa propozycja, karta brama wiec nowe możliwości :)

3. Atmosfera w domu: Król buław
Tutaj podejmiesz kilka ważnych decyzji dla domu, będziesz, tak jak napisałaś, głową rodziny.

4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów
Jakieś miłe słówka, podszepty, spotkania, flirty :)

5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów
Oj odcięcie się od czegoś, jakaś nieudana sytuacja, która zaboli.

6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE
Własnie ogarnięciem swoich uczuć, siebie, emocji.

7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ
Zrozumienie pewnych, istotnych rzeczy, uporządkowanie ich.
  • Lubię to! 1
Napisano

1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ - stabilne, bez wahań nastrojów, będziesz stać mocno na ziemi :)

2. Atmosfera w pracy: III buławy - wiać jakieś nowe szanse na horyzoncie, może nawiążesz jakieś nowe kontakty związane ze swoją działalnością?

3. Atmosfera w domu: Król buław - jakiś mężczyzna wysunie się na pierwszy plan, ewentualnie to Ty przybierzesz postawę króla buław i będziesz nadawać ton wszystkiemu co dzieje się w domu

4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów - czyżby jakiś facet na horyzoncie? mnie kielichowy czasem pokazuje też marzenia o miłości :)

5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - otworzą się przed Tobą nowe drogi, koresponduje to z 3 buław, bo to również brama :) bardzo prawdopodobne, e będzie to dotyczyć rozwoju zawodowego

6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE - nie wahać się, nie bać się podejmowania decyzji

7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - ile dasz tyle otrzymasz, jak będziesz podejmować racjonalne decyzje (spójrz, łączy się to z kochankami), to i wyjdzie Ci to na dobre.

• Lubię to! 1
Gość paulinqa123
Napisano

1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ -jak to cesarz :) dobre samopoczucie, poczucie stabilnosci i bezpieczenstwa, pewna postawa

2. Atmosfera w pracy: III buławy - tak, upewnisz się w przekonaniach i racjach dot, Twojej pracy/działalności, być może będziesz też poszukiwać czegoś nowego aby pewne rzezy jeszcze ulepszyć, możesz mieć kilka spraw do załatwienia bo 3 buław też oznacza podróże, załatwianie czegoś przewaznie z pozytywnym skutkiem

3. Atmosfera w domu: Król buław - będzie w porządku, dojdzie do rozmów, ale wykażesz sie tolerancją i charyzmą, rodzina może CIe wspierać, dopingować w Twoich przedsiewzieciach

4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów -no moze się pojawić jakiś pan,w zasadzie uważam ze znasz tę osobę, jak dla mnie rycek kiel to ktoś kogo już znamy, pozwoli Ci oderwać się od rzeczywistości :) troszke zawróci w głowie

5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - możesz emocjonalnie się czymś lub kimś zmęczyć, poszukiwac sensu jakiejś relacji, być może chodzi o tego Pana z pyt. powyzej, w koncu z niego zrezygnujesz

6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE -no i tutaj albo podejmowanie decyzji, albo karta radzi abyś skupiła się na relacjach prywatnych damsko męskich, myśle że może Ci mocno brakować partnera, związku, chyba jesteś już gotowa w jakiś wejść, więc skłaniałabym się właśnie ku szukaniu szczęśia w miłości

7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - porozmawiasz sama ze sobą, czego Ci brakuje, co moglabys zrobic dla siebie, rozważysz jakie są przyczyny i skutki i dlaczego coś do końca nie wychodzi, spojrzysz na siebie i swoje życie z boku, obiektywnie. przyjrzysz się zwlaszcza tym dziedzinom z życia w któych nie czujesz się pewnie

Napisano

Z lotu ptaka i krótko…jak spojrzałam na te karty to pojawiła mi się myśl, że w tym tygodniu będziesz musiała podjąć jakąś ważną decyzję, która może rzutować jakoś na przyszłość. I dlatego nie będzie to łatwe i możesz się przez jakiś czas bić z myślami. Niewykluczone, że będzie to wynik jakiejś propozycji albo sama sobie zafundujesz dylemat w rezultacie jakichś planów lub pomysłów. Wydaje mi się jednak, że jakieś rozstrzygnięcia zapadną.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
W ramach ćwiczeń taki niedaleki przyszłościowo rozkład, łatwiej będzie mi zweryfikować :)

1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ - Będę twardo stąpać po ziemi, postawię na systematyczność, punktualność.

2. Atmosfera w pracy: III buławy - mam stałą pracę, w której szans na rozwój raczej nie ma i małą, własną działalność, którą planuję rozwijać więc zinterpretowałabym to, że będę miała jakieś nowe pomysły, perspektywy na rozwój mojej firmy

3. Atmosfera w domu: Król buław - hmm będę grała w przyszłym tygodniu głowę rodziny ?

4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów - będę rozglądać się za facetem, w którym mogę się zakochać

5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - coś mi się nie uda, poniosę porażkę raczej emocjonalną czyli nie znajdę faceta z karty powyżej

6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE - podjąć decyzję, w którym kierunku pójść, wybrać na jakim aspekcie życia powinnam skupić się szczególnie

7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - coś uporządkuję, uświadomię sobie gdzie popełniłam jakiś błąd,wyrównam z kimś rachunki, ta karta zawsze mi się kojarzy z pewnością siebie.

Ktoś coś doda albo wyprostuje moja interpretację ? :)

No to weryfikujemy

Tydzień był spokojny bez jakichś nagłych wydarzeń, byłam pewna siebie i tego co robię(CESARZ).

Doznałam olśnienia i przyszedł mi do głowy pomysł jak sobie rozwinąć swoja działalność dodatkowo w mojej stałej pracy dostałam informacje, że dołożą mi obowiązków niestety pieniędzy do wypłaty nie :) (III Buław).

W domu - pogodziłam się z moja ciotką astrologicznie to jest ona Królem Buław :)

Przez cały tydzień rozglądałam się za jakimś facetem (Rycerz Kielichów) ale nikogo takiego nie znalazłam czyli nadal jestem sama (VIII Pucharów)

Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE i Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ te dwie karty chyba mówiły o takiej sytuacji. Od jakiegoś czasu przewijała się przez moją głowę taka myśl,że osoby, które uważam za przyjaciół tak naprawdę mnie wykorzystują a zwłaszcza jedna. Podjęłam decyzję co z tym zrobić :)

Edytowane przez Ceres
  • Lubię to! 1