Ceres Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 W ramach ćwiczeń taki niedaleki przyszłościowo rozkład, łatwiej będzie mi zweryfikować 1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ - Będę twardo stąpać po ziemi, postawię na systematyczność, punktualność. 2. Atmosfera w pracy: III buławy - mam stałą pracę, w której szans na rozwój raczej nie ma i małą, własną działalność, którą planuję rozwijać więc zinterpretowałabym to, że będę miała jakieś nowe pomysły, perspektywy na rozwój mojej firmy 3. Atmosfera w domu: Król buław - hmm będę grała w przyszłym tygodniu głowę rodziny ? 4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów - będę rozglądać się za facetem, w którym mogę się zakochać 5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - coś mi się nie uda, poniosę porażkę raczej emocjonalną czyli nie znajdę faceta z karty powyżej 6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE - podjąć decyzję, w którym kierunku pójść, wybrać na jakim aspekcie życia powinnam skupić się szczególnie 7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - coś uporządkuję, uświadomię sobie gdzie popełniłam jakiś błąd,wyrównam z kimś rachunki, ta karta zawsze mi się kojarzy z pewnością siebie. Ktoś coś doda albo wyprostuje moja interpretację ? Cytuj
afercia Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 1. Cesarz - będziesz czuć się jak szef piszesz, że masz działalność może właśnie ona wpłynie na Twoje samopoczucie? Ogólnie moim zdaniem na całe Twoje samopoczucie będzie wpływać praca i życie zawodowe skoro sama szefujesz 2. 3 buław - Mi się kojarzy z negocjacjami o lepsze warunki np współpracy z inną firmą/ dostawcami. Może jakaś rozmowa w innym mieście więc podróż biznesowa? 3. Król buław - Skoro symbolizuje szefa to może będziesz przynosić dużo pracy do domu albo za dużo o niej w domu mówić. Chociaż w życiu osobistym to dużo entuzjazmu i ciepła oraz rozpieszczanie najblizszych. 4. Rycerz kielichów - Myślę, że będziesz kierować się intuicją w sprawach uczuciowych. Będziesz bardzo emocjonalnie reagować, ale wszystko będzie palcem po wodzie pisane. 5. 8 kielichów - jakieś rozczarowanie, z czegoś trzeba będzie zrezygnować i odejść, sytuacja w której będziesz musiała być samodzielna i liczyć tylko na siebie 6. Kochankowie - Podjęć decyzję i wybrać jedną z dróg, już konkretną 7. Sprawiedliwość - Samozadowolenie. Wewnętrzne poczucie, ze dobrze postąpiłaś. 1 Cytuj
Trida Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZPewna siebie, zdecydowana 2. Atmosfera w pracy: III buławy Moze jakiś nowy projekt, nowa propozycja, karta brama wiec nowe możliwości 3. Atmosfera w domu: Król buław Tutaj podejmiesz kilka ważnych decyzji dla domu, będziesz, tak jak napisałaś, głową rodziny. 4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów Jakieś miłe słówka, podszepty, spotkania, flirty 5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów Oj odcięcie się od czegoś, jakaś nieudana sytuacja, która zaboli. 6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE Własnie ogarnięciem swoich uczuć, siebie, emocji. 7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ Zrozumienie pewnych, istotnych rzeczy, uporządkowanie ich. 1 Cytuj
Sanya Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ - stabilne, bez wahań nastrojów, będziesz stać mocno na ziemi 2. Atmosfera w pracy: III buławy - wiać jakieś nowe szanse na horyzoncie, może nawiążesz jakieś nowe kontakty związane ze swoją działalnością? 3. Atmosfera w domu: Król buław - jakiś mężczyzna wysunie się na pierwszy plan, ewentualnie to Ty przybierzesz postawę króla buław i będziesz nadawać ton wszystkiemu co dzieje się w domu 4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów - czyżby jakiś facet na horyzoncie? mnie kielichowy czasem pokazuje też marzenia o miłości 5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - otworzą się przed Tobą nowe drogi, koresponduje to z 3 buław, bo to również brama bardzo prawdopodobne, e będzie to dotyczyć rozwoju zawodowego 6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE - nie wahać się, nie bać się podejmowania decyzji 7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - ile dasz tyle otrzymasz, jak będziesz podejmować racjonalne decyzje (spójrz, łączy się to z kochankami), to i wyjdzie Ci to na dobre. 1 Cytuj
Ceres Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Napisano 9 Czerwca 2014 Dzięki wielkie teraz będę czekać co sie wydarzy Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ -jak to cesarz dobre samopoczucie, poczucie stabilnosci i bezpieczenstwa, pewna postawa 2. Atmosfera w pracy: III buławy - tak, upewnisz się w przekonaniach i racjach dot, Twojej pracy/działalności, być może będziesz też poszukiwać czegoś nowego aby pewne rzezy jeszcze ulepszyć, możesz mieć kilka spraw do załatwienia bo 3 buław też oznacza podróże, załatwianie czegoś przewaznie z pozytywnym skutkiem 3. Atmosfera w domu: Król buław - będzie w porządku, dojdzie do rozmów, ale wykażesz sie tolerancją i charyzmą, rodzina może CIe wspierać, dopingować w Twoich przedsiewzieciach 4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów -no moze się pojawić jakiś pan,w zasadzie uważam ze znasz tę osobę, jak dla mnie rycek kiel to ktoś kogo już znamy, pozwoli Ci oderwać się od rzeczywistości troszke zawróci w głowie 5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - możesz emocjonalnie się czymś lub kimś zmęczyć, poszukiwac sensu jakiejś relacji, być może chodzi o tego Pana z pyt. powyzej, w koncu z niego zrezygnujesz 6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE -no i tutaj albo podejmowanie decyzji, albo karta radzi abyś skupiła się na relacjach prywatnych damsko męskich, myśle że może Ci mocno brakować partnera, związku, chyba jesteś już gotowa w jakiś wejść, więc skłaniałabym się właśnie ku szukaniu szczęśia w miłości 7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - porozmawiasz sama ze sobą, czego Ci brakuje, co moglabys zrobic dla siebie, rozważysz jakie są przyczyny i skutki i dlaczego coś do końca nie wychodzi, spojrzysz na siebie i swoje życie z boku, obiektywnie. przyjrzysz się zwlaszcza tym dziedzinom z życia w któych nie czujesz się pewnie Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Z lotu ptaka i krótko…jak spojrzałam na te karty to pojawiła mi się myśl, że w tym tygodniu będziesz musiała podjąć jakąś ważną decyzję, która może rzutować jakoś na przyszłość. I dlatego nie będzie to łatwe i możesz się przez jakiś czas bić z myślami. Niewykluczone, że będzie to wynik jakiejś propozycji albo sama sobie zafundujesz dylemat w rezultacie jakichś planów lub pomysłów. Wydaje mi się jednak, że jakieś rozstrzygnięcia zapadną. 1 Cytuj
Ceres Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) W ramach ćwiczeń taki niedaleki przyszłościowo rozkład, łatwiej będzie mi zweryfikować 1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IV CESARZ - Będę twardo stąpać po ziemi, postawię na systematyczność, punktualność. 2. Atmosfera w pracy: III buławy - mam stałą pracę, w której szans na rozwój raczej nie ma i małą, własną działalność, którą planuję rozwijać więc zinterpretowałabym to, że będę miała jakieś nowe pomysły, perspektywy na rozwój mojej firmy 3. Atmosfera w domu: Król buław - hmm będę grała w przyszłym tygodniu głowę rodziny ? 4. Atmosfera w uczuciach: Rycerz kielichów - będę rozglądać się za facetem, w którym mogę się zakochać 5. Istotne wydarzenie: VIII kielichów - coś mi się nie uda, poniosę porażkę raczej emocjonalną czyli nie znajdę faceta z karty powyżej 6. Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE - podjąć decyzję, w którym kierunku pójść, wybrać na jakim aspekcie życia powinnam skupić się szczególnie 7. Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - coś uporządkuję, uświadomię sobie gdzie popełniłam jakiś błąd,wyrównam z kimś rachunki, ta karta zawsze mi się kojarzy z pewnością siebie. Ktoś coś doda albo wyprostuje moja interpretację ? No to weryfikujemy Tydzień był spokojny bez jakichś nagłych wydarzeń, byłam pewna siebie i tego co robię(CESARZ). Doznałam olśnienia i przyszedł mi do głowy pomysł jak sobie rozwinąć swoja działalność dodatkowo w mojej stałej pracy dostałam informacje, że dołożą mi obowiązków niestety pieniędzy do wypłaty nie (III Buław). W domu - pogodziłam się z moja ciotką astrologicznie to jest ona Królem Buław Przez cały tydzień rozglądałam się za jakimś facetem (Rycerz Kielichów) ale nikogo takiego nie znalazłam czyli nadal jestem sama (VIII Pucharów) Tym powinnam się zająć: VI KOCHANKOWIE i Efekty jakie otrzymam: XI SPRAWIEDLIWOŚĆ te dwie karty chyba mówiły o takiej sytuacji. Od jakiegoś czasu przewijała się przez moją głowę taka myśl,że osoby, które uważam za przyjaciół tak naprawdę mnie wykorzystują a zwłaszcza jedna. Podjęłam decyzję co z tym zrobić Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Ceres 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi