ekaes Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Miałem sen, w którym rozmawiałem z prostytutką i przy tym głaskałem kota. Nie mogłem zrozumieć dlaczego ta kobieta akurat w ten sposób zarabia, bo wyglądała na ułożoną, kot był bardzo spokojny. Czy to może jakaś przestroga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asvadmadh Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Może Cię zdziwię, ale niektóre kobiety lubią "ten" klimat. Cóż poradzić...? ;-) Jeśli przestroga, to raczej tylko taka, żebyś się od "takich" kobiet trzymał z daleka. UWAGA! Prostytucja nie jedną ma twarz... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekaes Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Z takimi typami kobiet nie mam kontaktu. Chciałbym wykluczyć powiązanie tego snu z moim związkiem z dziewczyną. Mam dziwne przeczucie, że coś jest na rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Euterpe Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 bardzo ciekawy sen... może to być kilka rzeczy: 1 - najzwyklejszy i bez znaczenia sen 2 - Twoje drugie ja 3 - osoba w Twoim otoczeniu 4 - obraz obecnej sytuacji kot zdaje się jest oswojony. Z czym Ci się kojarzy to zwierzątko? masz w życiu jakiś układ 'coś za coś'? Czujesz, że coś dajesz, aby otrzymać coś w zamian? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekaes Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 1 oby, 2 nie, 3 nie. 4 - obraz, tylko nie do końca dosłowny, raczej przenośnia. Jeśli już mam sny to zapadające w pamięci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Masz wokół siebie fałszywą koleżankę... może wydawać się łagodna, ale jej postawa głęboko Cię zaskoczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts