Skocz do zawartości

Środa - impreza (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kroi się fantastyczne spotkanie dlatego popytałam jak to będzie.

Jak minie nam środowa impreza pożegnalna?

Królowa monet 5 mieczy Paź Mieczy

Królowa moim zdaniem oznacza, że wszystko będzie bardzo estetyczne i ładne. Ładna muzyka, ładne ubrania. Miecz może oznaczać, że część będzie się upierać, że mieliśmy pójść na sziszę a nie robić domówkę. Będziemy plotkować albo ktoś publicznie powie coś głupiego. Mam wrażenie, że to karta obgadywania naszej nieznośnej współlokatorki, której ma nie być a to nasz temat rzeka kiedy jej nie ma. Miss polonia jest zawsze tematem kiedy nie ma tematu Paź to bujne życie towarzyskie więc chyba będziemy znowu świetnie bawić się razem.

Na imprezie będzie pan X na którego mam oko i bardzo lubię :)

Jak będzie wyglądała nasza relacja w czasie tej domówki?

Szóstka monet Dwójka kielichów Czwórka monet

Szóstka to prezent - pan dostał ode mnie wymarzone skarpetki od CK ale nie wiem czy o to chodzi , już mi dziękował i się nimi ekscytował. Ja coś dostanę? Może ja coś dam? Myślę, żeby wszystkim dać nasze wspólne zdjęcie, ale nie wiem czy akurat w środę bo będą `obce elementy`, którym nie czuję potrzeby dawania niczego. Dwójka czyli będziemy się dobrze rozumieć. Wydaje mi się, że porozmawiamy sami - będziemy się jeszcze lepiej poznawać. Czwóreczka mi się kojarzy, że będziemy spięci. Czyli nic specjalnego, trochę pogadamy o niczym ważnym i tyle.

Napisano

Oj może być różnie, nawet nie wiem, czy nie bd jakiegoś spięcia. Zabawa taka no… Zdystansowana.

Będzie rozmowa, na pewno jakaś wymiana zdań, nawet miłe słowa ale wydaje mi się, że zakończy się to tym, ze pan ‘nawet nie weźmie od Ciebie numeru’.

Napisano

Trida na Ciebie zawsze można liczyć :) Dzięki Ci za to ^^ :serce:

Wymiana numerów była, wszystko szło do przodu i zgasło. I chyba takim zostanie :D

Z tą zabawą możesz mieć rację - w końcu się żegnamy i rozjeżdżamy w różne części świata. Spięcie może być o sposób w jaki ona była planowana a jak wygląda :)

Gość Euterpe
Napisano

kupujesz coś tam? królowa monet to dla mnie często wydatki... może wydasz na bilet albo benzynę(?)

w 5 mieczach pożegnasz się z czymś, może co nieco zostanie wyjaśnione, zakończysz jakąś sprawę

paź mieczy może obrazować młode osoby, jakie tam będą, ale też rozmowy, języki będą w ruchu, może nawet padnie kilka ciętych słów

dacie z siebie tyle, ile powinniście (nie mniej i nie więcej, będzie równowaga),

2 kielichy obok 6 monet będą mówić o tej harmonii w dawaniu i braniu (słowa, gesty)

same 2 kielichy obrazują przyjemne spotkania dla tych osób

4 monety mogą mówić o zamkniętym pomieszczeniu, w którym będzie to spotkanie (2 kielichy)

może nawet, jak zaczniesz z nim rozmawiać, poczujesz się tak, jakbyście byli tylko we dwóch i nikogo więcej (2 puchary + 4 denary)

Gość Asvadmadh
Napisano

Gdybym zobaczył "5 mieczy" przed imprezą, to raczej bym na nią nie poszedł,

zwłaszcza, że i drugi rozkład zawiera w sobie nieprzyjemny dysonans.

No, ale jeśli to taka "zabawa w interesach - interes w zabawie", to można iść...

;-)

Napisano

zwłaszcza, że i drugi rozkład zawiera w sobie nieprzyjemny dysonans.

No, ale jeśli to taka "zabawa w interesach - interes w zabawie", to można iść...

;-)

Ciężko uniknąć imprezy która będzie właściwie w moim pokoju :winko:

kupujesz coś tam? królowa monet to dla mnie często wydatki... może wydasz na bilet albo benzynę(?)

w 5 mieczach pożegnasz się z czymś, może co nieco zostanie wyjaśnione, zakończysz jakąś sprawę

paź mieczy może obrazować młode osoby, jakie tam będą, ale też rozmowy, języki będą w ruchu, może nawet padnie kilka ciętych słów

dacie z siebie tyle, ile powinniście (nie mniej i nie więcej, będzie równowaga),

2 kielichy obok 6 monet będą mówić o tej harmonii w dawaniu i braniu (słowa, gesty)

same 2 kielichy obrazują przyjemne spotkania dla tych osób

4 monety mogą mówić o zamkniętym pomieszczeniu, w którym będzie to spotkanie (2 kielichy)

może nawet, jak zaczniesz z nim rozmawiać, poczujesz się tak, jakbyście byli tylko we dwóch i nikogo więcej (2 puchary + 4 denary)

Pewnie pójdę na zakupy, bo zawsze jakoś ja mam tą przyjemność. Pożegnamy się z sobą, bo w czwartek część z nas już będzie w innym kraju :(

Cięte słowa myślę, że będą dotyczyć właśnie naszej Misski :)

Napisano

Mnie się wydaje, że może dojść do jakiegoś nieprzyjemnego incydentu, po którym zostanie jakiś niesmak. Skojarzyło mi się, że on może mieć związek z zazdrością, zaborczością. Z panem sobie pogruchacie i rozejdziecie się do swoich pokoi. Ewentualnie jakieś napięcie między wami może się pojawić. I bynajmniej nie seksualne :P.

Napisano
Trida na Ciebie zawsze można liczyć :) Dzięki Ci za to ^^ :serce:

Wymiana numerów była, wszystko szło do przodu i zgasło. I chyba takim zostanie :D

Miło to czytać ;)

Aaaaa to zmienia lekko postać rzeczy.....

Będzie rozmowa i właśnie nie wiem, czy nie będzie później pociągnięcia tematu dalej - na spotkanie gdzieś tam f2f może nawet u kogoś (4 buławy).

Koleżanko takie rzeczy trzeba mówić :P

Napisano

Szczerze, to podziwiam Cię za trafność i za to, że zawsze chętnie pomagasz takim paskudom jak ja i patrząc na godziny postów- że Ci się o takich godzinach chce :)

Z panem dość intensywnie flirtowaliśmy, kokietowaliśmy siebie i naszła sesja która wystopowała wszystko :D w niedziele w podobnym gronie jak będzie bibka poszliśmy na spacer i szliśmy oboje dość z dala od reszty i rozmawialiśmy, tydzień temu pytałam się czy pan gdzieś mnie zaprosi do 16.06 i wyszło Mag Słońce i Kochankowie [całej talii] - wyglądało obiecująco ale cisza a ja wyjeżdżam w poniedziałek :(

Hahaha faktycznie za mało zarysowała sytuację ^^ obawiam się, że już nigdy się nie zobaczymy - on kończy studia a ja je zmieniam

Napisano
Szczerze, to podziwiam Cię za trafność i za to, że zawsze chętnie pomagasz takim paskudom jak ja i patrząc na godziny postów- że Ci się o takich godzinach chce :)

Bo później ktoś pomoże mi :)

A godzina - nie używam suszarki wiec rano myję głowę i później włosy się suszą a ja te krótsze rozkłady interpretuję ;)

Dziękuję za miłe słowa :]

obawiam się, że już nigdy się nie zobaczymy - on kończy studia a ja je zmieniam

To czemu sama nie zrobisz kroku :>? bardziej agresywnie nie zadziałasz :>?

Napisano

Czyli dobrze dla włosów i dla rozkładów ^^`

Bo pan okropnie mnie onieśmiela.. I trochę boję się wygłupić - mamy dużo wspólnych znajomych..

Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Brakło 2 osób, na początku było trochę sztywno ale się rozkęciło. Oczywiście nasza Miss była na językach pół wieczoru więc o niej mówiły miecze. Dość mało wypiliśmy i była znaczna przewaga kobiet. Byłam na zakupach tylko jako towarzystwo, bo nie płaciłam. Większość wieczoru żartowaliśmy z świeżo upieczonej pani magister i w pewnym momencie wszyscy zrozumieli, że to koniec - jak powiedziała moja współlokatorka `ja tutaj za pół roku wrócę ale większość z was już tu nie będzie i to jest najgorsze` . I wtedy zrobiło się lekko smutno, ale potem nam przeszło. Porobiły się potem mniejsze grupki dyskutujące ale ogólnie było świetnie. Dużo bym straciła rezygnując z tej domówki :)

Gadka szmatka, więcej czasu poświęcał naszej pani magister, ale że jest ona moją najbliższą przyjaciółką szybko wylądowałam u niej na kolanach i trochę pogadaliśmy. Wstępnie umówiliśmy się na wyjście, ale inicjatywa wyszła ode mnie [za radą Tridy :D ]. Potem leżałam z moją współlokatorka i pan się przyłączył dla beki się na nas rzucił. Ale że było to dość ciężkie przekatrulał się na inną część łóżka i nas objął - i jego łapki wylądowały na mnie. Potem się śmiałam że spadnę, a on że przecież mnie trzyma. Kilka razy puścił do mnie oczko i najgłośniej śmiał się z moich ripost. Oboje mamy korbę na punkcie metek - mówił o zegarku, koleżanki nie załapały, a on uśmiechnął się do mnie i stwierdził `kto wie ten wie prawda?`. O i jeszcze tańczyliśmy razem :) Dodatkowo umówiliśmy się że piątek idziemy w większym gronie do klubu :) Ale pan też będzie.

Edytowane przez afercia
Napisano

;-)

To samo sobie pomyślałam :D Jeszcze 5 mieczy obok pazia mieczy...jakaś zadyma się szykuje

Napisano

A było wręcz przeciwnie :) bardzo spokojnie, dużo śmiechu i jedyne co to standardowe ploteczki :P

• Lubię to! 1