Skocz do zawartości

Rozkład na Relację Partnerską

Daria_Hexe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich użytkowników/użytkowniczki forum.

Jestem nową członkinią forum,a to mój pierwszy post,dlatego proszę mi wybaczyć ewentualne potknięcia.

Chciałabym prosić Was Drodzy,o pomoc w interpretacji mojego Rozkładu Partnerskiego (Ja i mój mężczyzna: / Sytuacja: -On kocha Ją,zabiega o Jej względy,stara się,pragnie stworzyć z Nią związek.Ona umiarkowanie okazuje uczucia i powściągliwa w zachowaniu wobec Niego.On niespodziewanie przestał się do niej odzywać 2 tygodnie temu,bez niczego.Ot tak.Nie wiadomo,co dalej będzie z relacją).

Dla przećwiczenia nowego rozkładu,postawiłam ten oto Partnerski.

Za każde spostrzeżenie,wkład w interpretację oraz za każdą pomoc będę bardzo wdzięczna.

Zatem:

Rozkład Partnerski (pozostawiono część rozkładu - dop. Cornelia)

1. CO CZUJE KOBIETA

KRÓL DENARÓW - Ona chciałaby stworzyć z panem poważna relację,zbudować trwały związek.Jest daleka od uprawiania romansów oraz skoków w bok.Wiąże Ona z Nim poważne plany na przyszłość.

2.CO JEST MIĘDZY NIMI

3 PUCHARÓW: i tu mam dylemat: (Bo w rzeczywistości,gdy On przyjeżdża,z zagranicy co jakiś czas do Polski - Oboje spędzamy czas na zabawie i imprezach).

Osoby trzeciej nie biorę tu pod uwagę,wykluczam zdradę.Chociaż mogę nie mieć racji.

3. ZA JAKĄ OSOBĘ KOBIETA UWAŻA MĘŻCZYZNĘ

5 BUŁAW: Ona ma mnóstwo myśli kłębiących sie w głowie na Jego temat,dobrych i mniej dobrych.Ale nie rywalizuje z Nim,nie kłoci się,dlatego nie rozumiem odniesienia tej karty do sytuacji.Partnerzy są z dala od siebie...myślą,co porabia druga osoba...spalające się uczucia?Partnerzy nie są ani razem,ani osobno,bo na odległość...może On bije się z myślami o Niej...Zainteresowany bardzo Nią,nie pogodziłby się z myślą o jej odejściu...5 Buław to też seksualna karta...a także karta nieprzewidywalności...

6. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ KOBIETA W TYM ZWIĄZKU

KRÓL MIECZY: Dojrzała,mądra,inteligentna.Sprawiedliwa,bystra,o żywym umyśle.Ocenia,osądza,decyduje.Wydaje się być bezduszna,zimna,oschła.Świetnie broni swoich racji.Argumentuje jasno i logicznie.Stanowcza.Zmienna w nastrojach choć kontroluje swoje emocje.Wymagająca partnerka,trudna,nieufna.Wbrew pozorom w duchu bardzo wrażliwa.Wypowiada się jasno,klarownie konkretnie.Umysł wciąż pracuje,pracuje,myśli bardzo żywe.

8. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE KOBIETA

5 DENARÓW: Nie rozumiem tej karty tutaj.Ewentualnie,Ona pragnie podjęcia nowej pracy,nowego zajęcia.Może też niczego nie oczekuje od Niego,bo jest zbyt zmęczona Jego obecnym milczeniem...Bo chyba Ona nie pragnie być kobietą wiecznie zamartwiającą się? Może Ona szuka nowej drogi życiowej,może gdzieś pojawi się pomoc...kryzys w związku,ratowanie związku? Nie jestem pewna

10. CZY KOBIETA CHCE Z NIM STWORZYĆ

5 MIECZY: I to już w ogóle mnie zabiło! Nie mam pojęcia jak rozumieć te 5 Mieczy,skoro Ona pragnie z Nim być i związek stworzyć.A przecież ta karta to odwrotność tego oraz koniec,zerwanie,odejście,żonglerka,itp...Nie mam pojęcia tutaj w ogóle,o co chodzi. STAŁY ZWIĄZEK

12. CZY BĘDĄ RAZEM

8 DENARÓW: Też nie mam pomysłu na to do końca.Cierpliwa praca,ktoś robiący coś porządnie,mocno,ciężko pracujący (On pracuje fizycznie przy budowach i remontach za granicą).Praca,dużo obowiązków.Człowiek zajęty pracą.Zaangażowanie się.Gdzieś wyczytałam też,że to aspekt karmy.A także ciągłość: uczucia,związku,wcześniej czegoś stworzonego,wypracowanego...

Będę bardzo wdzięczna każdemu z osobna za udzielenie pomocy oraz wsparcie przy interpretacji.

Dziękuję z góry.

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez Czarownica
regulamin działu
Napisano

No post piękny, jestem szczerze miło zaskoczona, bo mało początkujących zadaje sobie tyle trudnu:) Tym bardziej mi szkoda, że nie może on tu być: pytasz o uczucia i stany wewnętrzne drugiej osoby, a w tym dziale się uczymy interpretacji (a stanów wewnętrznych nie swoich nie jesteś w stanie zweryfikować na 100%). taki rozkład możliwy jest do wstawienia ale dopiero po uzyskaniu 100 postów, w innym dziale. (także zapraszam do czynnego udziału na forum!)

Jest na to wyjście takie, że zostawię tylko Twoją stronę partnerskiego i ostatni jego punkt.

Gość Euterpe
Napisano

no to można zinterpretować tylko ostatni punkt?

8 denarów ze związkiem mi się nie kojarzy. Na mojej karcie osóbka siedzi i kuje monetę, więc obstawiam, że w najbliższym czasie każde z was skupi się bardziej na swoich zajęciach, obowiązkach, pracy/szkole.

Napisano

Ja bym na Twoim miejscu przepracowała nastawienie do pana i tego związku. Albo ewentualnie nastawienie do mężczyzn i relacji generalnie, które może się po prostu manifestować w tym konkretnym duecie.

Jak dla mnie karty mówią, że u Ciebie żadnych porywów serca tu nie ma. Widać natomiast kryzys i niespełnienie w związku (5 monet). Myślę, że może też być tak, że on nie zaspokaja jakichś Twoich potrzeb, czegoś ważnego dla Ciebie brakuje w tym związku (5 dysków). Ty może po prostu chcesz być w jakimkolwiek związku, więc jesteś w tym, ale tak naprawdę nie o coś takiego Ci chodzi- to jest jednocześnie Twoje zwycięstwo (masz partnera) i porażka (nie takiego jakbyś chciała)- 5 mieczy. Wydaje mi się, że Ty faktycznie masz silną potrzebę stabilizacji (król denarów), a widać, że między wami to bardziej luz-blues (3 kielichów). Od partnera oczekujesz wsparcia i tego, że da Ci poczucie stabilności, pewności (denarowy), a wygląda na to, że jego widzisz jako człowieka niezrównoważonego, nieprzewidywalnego, rozchwianego (5 buław). Dlatego być może nie angażujesz się w to emocjonalnie, jesteś wobec niego zimna i oschła(mieczowy). Patrząc na te karty myślę, że aby ten związek mógł się rozwijać i trwać to konieczna jest taka praca u podstaw (8 denarów), wiele problemów w relacji musielibyście przepracować.

Napisano

1. CO CZUJE KOBIETA - KRÓL DENARÓW

-- Ona ma odczucie, że na niej spoczywa zadbanie o wszystko, co jest związane z utrzymaniem materialnym, pragnie decydować o dobrach PANA!!

2.CO JEST MIĘDZY NIMI - 3 PUCHARÓW

-- super kontakt zabawowy - lubią imprezy, towarzystwo.

3. ZA JAKĄ OSOBĘ KOBIETA UWAŻA MĘŻCZYZNĘ - 5 BUŁAW

-- że jest impulsywny i ambitny, bywa też kłótliwy, ale zawsze walczy o swoje, bywa nieprzewidywalny, kłopotliwy.

6. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ KOBIETA W TYM ZWIĄZKU - KRÓL MIECZY

-- Ona się czuje MÓZGIEM - chce decydować, narzucać decyzje - chce rządzić!

8. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE KOBIETA - 5 DENARÓW

-- chciałaby poprawić swoją sytuację finansową przede wszystkim

10. CZY KOBIETA CHCE Z NIM STWORZYĆ ZWIĄZEK??- 5 MIECZY

-- Chce, ale na swoich zasadach i chce Go wykorzystać, - tu nie chodzi tylko o uczucie!!..

12. CZY BĘDĄ RAZEM - 8 DENARÓW

-- Będzie nad tym pracować

Napisano

1. CO CZUJE KOBIETA

KRÓL DENARÓW

Że ten Pan da jej stabilizację, wsparcie, ze mogą stworzyć to coś.

2.CO JEST MIĘDZY NIMI

3 PUCHARÓW:

Raczej nic zobowiązującego na chwilę obecną, flircik spotkanka ale brakuje ‘tego czegoś’. Niby jest fajnie, wesoło, radośnie ale jakoś tak aż za swobodnie.

3. ZA JAKĄ OSOBĘ KOBIETA UWAŻA MĘŻCZYZNĘ

5 BUŁAW:

aktywny, impulsywny, trochę taki ambitny nad wyrost. Tutaj widać, ze chyba nie do końca uważasz pana za bezpieczną osobę. Troszkę chwiejny.

6. JAKĄ OSOBĄ CZUJE SIĘ KOBIETA W TYM ZWIĄZKU

KRÓL MIECZY

osobą inicjującą, kombinującą co by tu zrobić, aby było dobrze ;)

8. CZEGO TAK NAPRAWDĘ PRAGNIE KOBIETA

5 DENARÓW:

przestać płakać, chce stabilności, nie chce się więcej prosić o uczucia.

10. CZY KOBIETA CHCE Z NIM STWORZYĆ STAŁY ZWIĄZEK

5 MIECZY:

a ja bym powiedziała, ze nie… Czy to nie jest Twoja ambicja, by wrócić do niego? Tutaj albo karta jakoś dziwnie wypadła albo podświadomość wzięła górę nad uczuciami i Ci pokazuje, ze Ty nie chcesz z nim być tak naprawdę.

12. CZY BĘDĄ RAZEM

8 DENARÓW

Jeśli oboje się mocno postarają, zbudują ten związek oboje to i owszem, jest szansa. Ale nie prędko. Widać tu pracę nad relacją, nad związkiem ale karta jednoznacznie nie odpowiada wg mnie.
Napisano

Ciekawe, jaka przeszłość Was łączy.. bo po tych katrach widać, że masz bardzo chłodne i racjonalne podejście do pana. Chciałabyś wyciągnąć z tej relacji jak najwięcej korzyści dla siebie, właściwie żalezy Ci wyłącznie na zaspokajaniu jedynie własnych potrzeb. Nie wiem z czego to wynika, czy to zwyczajne wyrachowanie czy może wynik nastawienia pana do Ciebie? Może on nastawiony jest wyłącznie na rozrywki (3 pucharów), więc myślisz sobie: skoro nie mam szans na poważne deklaracje z jego strony, to przynajmniej skorzystam z okazji i wyciągnę z niego tyle, ile się da".

Ale karty mogły pokazać również Twój obecny stan emocjonalny. Jesteś zawiedziona tym, że pan przestał się kontaktować, brakuje Ci go. I zaczynają rodzić się w Tobie negatywne uczucia, które popychają do chęci zemsty, odwetu albo..."zabicia" własnych uczuć .

5 mieczy kojarzy mi się z taką potrzebą zrównoważenia uczuć, dążeniem do takiego wewnętrznego poczucia sprawiedliwości wszelkimi środkami, choćby tymi najpodlejszymi (8 monet pokazuje Twoje zaangażowanie, ale ostrzega również przed przecenianiem swoich możliwości).