afercia Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Uwielbiam pisać wiersze, bo wiem że to co ja w nich zawarłam obudzi coś zupełnie innego u drugiego człowieka. Może komuś się spodoba? *** Czasami za daleko jest słowom Więc milczą Bo ile słów należy mierzyć Na tyle kilometrów Drogi mlecznej do ciebie Czy warto wtedy Zaczynać liczyć na palcach? *** Rysuję gwiazdki Na zbędnych studenckich Notatkach Licząc, ze gwiazdki ułożą się W wielki wóz Który Zabierze mnie daleko Do ciebie Najdroższy. *** Wojna konfliktów Na skraju wanny Pomalowanej gwiazdkami Nie chcą zejść z moich rąk Chociaż usilnie próbuję Przegonić je machając Paktem z nieONZ. *** Biegnę w chodnikowym wirze Absolutu substancji nieczystych Nagle dotyka mnie księżyc. Stoję. Mija sekunda, osiem sekund Wieczność. Trzepot skrzydeł Moje rzęsy szykują się do odlotu. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 fajne też lubię wilki a to dla Ciebie Cytuj
afercia Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Napisano 9 Czerwca 2014 Dziękuję Cudne! Skoro też je kochasz to takie cudeńko dla Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi