afercia Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Kocham karty kontaktu i testuję je na różnych moim znajomych ale trafił mi się taki hm nie wiem jak go dziabnąć X dawno nie dzwonił - znając życie zawirował w pracy, pan X to pracoholik. Trochę się stęskniłam. Czy X zadzwoni do mnie do piątku? 9 kielichów Cesarzowa Rydwan X może będzie chciał zrobić sobie przerwę w pracy i teraz nie wiem bo cesarzowa i rydwan kojarzy mi się z jakimś wyjazdem z jakąś panią, ale jak to się ma z telefonem do mnie? Chyba, że cesarzowa dotyczy mnie i będzie chciał wykonać jakiś ruch w moim kierunku i zadzwoni. W pierwszej chwili miałam wrażenie, że nie zadzwoni - teraz już się pogubiłam w moim kombinowaniu. 9 to spełnienie marzeń przy tej cesarzowej wygląda ciekawie. Może coś mu się uda i będzie chciał się pochwalić? Może nową kobietą? Co w ogóle myślicie o tej cesarzowej? Ale mamram ^^` Nie mam kompletnie pomysłu na logiczną interpretację - poratujecie? Cytuj
Trida Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Czy X zadzwoni do mnie do piątku?9 kielichów Cesarzowa Rydwan Wydaje mi się, ze TY pierwsza wyjdziesz z inicjatywą jakiegokolwiek kontaktu bo, właśnie, nie wytrzymasz 9 kieli to niedosyt, który pełni Cesarzowa i Pan zadzwoni możliwe, ze napiszesz mu jakiegoś smsa i to go tknie do kontaktu. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 dla mnie nie... żadna z tych kart nie mówi mi o kontakcie , każde z was zajmie się sobą Cytuj
Trida Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 czy ja wiem... Rydwan mógłby tutaj sugerować ruch w stronę kontaktu. Cytuj
afercia Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Napisano 10 Czerwca 2014 Dokładnie najpierw pomyślałam jak Euterpe A potem tak jak Trida pomyślałam o rydwanie na końcu i stanęłam w kropce jak to ja Zaprosiłam pana na środową imprezę - zapraszaliśmy wszystkich, którzy u nas byli w ciągu tego roku , ale wątpię żeby spadł z nieba jutro [pan zagraniczny] Chociaż pan z tego pytania i pan z środowej imprezy są hmm dość mocno o siebie zazdrośni. Jeden i drugi ucina rozmowę kiedy zaczynam o którymś mówić Zgrzyt byłby jakby pan się pojawił i to mocny, bo jak wszyscy go uwielbiali tak swoimi głupim zachowaniem mocno stracił wśród mojej paczuszki Dzięki za pomoc Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 przy tak biernych kartach rydwan odebrałam jako pohamowanie swoich działań - woźnica w końcu może przyspieszyć na maxa albo się zatrzymać, wszystko jest w jego rękach no i kielichy oraz cesarzowa pokazują kobiecą energię, więc: pierwsza opcja: będzie zajęty inną babką druga opcja: ruch należy do pani, bo inaczej kontaktu nie będzie Z HB wychodzi słoneczko, a to męska energia, gdzie mężczyzna nic nie musi robić, a kobitka i tak się kręci wokół niego - trochę mi ta karta maga przypomina, taka egocentryczna... Cytuj
afercia Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Napisano 10 Czerwca 2014 Pan ma tendecje do bycia panem i władcą - takim słoneczkiem, a ja ostatnio podburzyłam mu tą świadomość względem mnie Z ruchem pani mamy niepisaną umowę- odzywam się tylko jeżeli mam ogłoszenia parafialne albo stało się coś bardzo złego Dzięki za rozpisanie tego względem kart krok po kroku bo w tym się pogubiłam Cytuj
QPucharów Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Moim zdaniem będze kontakt. Rydwan mi pokazuje właśnie rozmowy telefoniczne. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Czerwca 2014 Maestro Napisano 10 Czerwca 2014 U mnie te karty pokazałyby, że facet zadzwoni na 100%..Tylko gdy wyjdę jako królowa Buław ruch należy do mnie,w kazdym innym przypadku facet kontaktuje się jako pierwszy:) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Myślę że karty pokazały Twoje zaproszenie pana na imprezę i możesz się tym posłużyć ;-) bo w Cesarzowej widać Twój ruch, Ty się odezwij Cytuj
Sanya Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Nie zadzwoni, brak kart kontaktu, powiedziałabym, że zajmiesz się sobą 1 Cytuj
Czarownica Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Mnie się wydaje, że Ty wymiękniesz i zadzwonisz Pan do piątku nie. 1 Cytuj
afercia Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Napisano 10 Czerwca 2014 Mnie się wydaje, że Ty wymiękniesz i zadzwonisz Pan do piątku nie. Obyś nie wykrakała, że po pijaku w środę zadzwonię często wtedy mieszają mi się języki więc komunikacja ze mną graniczy z cudem xD Cytuj
afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Wybaczcie że dopiero teraz, miałam okres nie-internetu w życiu WERYFIKACJA Pan nie zadzwonił, w ogóle się nie odezwał Więc karty niekontaktowe Ale faktycznie ja po pijaku napisałam, właściwie nic nieznaczącą wiadomość której nie planowałam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi