Skocz do zawartości

Czy zadzwoni do piątku? (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kocham karty kontaktu i testuję je na różnych moim znajomych :) ale trafił mi się taki hm nie wiem jak go dziabnąć :)

X dawno nie dzwonił - znając życie zawirował w pracy, pan X to pracoholik. Trochę się stęskniłam.

Czy X zadzwoni do mnie do piątku?

9 kielichów Cesarzowa Rydwan

X może będzie chciał zrobić sobie przerwę w pracy i teraz nie wiem bo cesarzowa i rydwan kojarzy mi się z jakimś wyjazdem z jakąś panią, ale jak to się ma z telefonem do mnie? Chyba, że cesarzowa dotyczy mnie i będzie chciał wykonać jakiś ruch w moim kierunku i zadzwoni. W pierwszej chwili miałam wrażenie, że nie zadzwoni - teraz już się pogubiłam w moim kombinowaniu. 9 to spełnienie marzeń przy tej cesarzowej wygląda ciekawie. Może coś mu się uda i będzie chciał się pochwalić? Może nową kobietą? Co w ogóle myślicie o tej cesarzowej? Ale mamram ^^`

Nie mam kompletnie pomysłu na logiczną interpretację - poratujecie? :bezradny:

Napisano
Czy X zadzwoni do mnie do piątku?

9 kielichów Cesarzowa Rydwan

Wydaje mi się, ze TY pierwsza wyjdziesz z inicjatywą jakiegokolwiek kontaktu bo, właśnie, nie wytrzymasz :D 9 kieli to niedosyt, który pełni Cesarzowa i Pan zadzwoni ;) możliwe, ze napiszesz mu jakiegoś smsa i to go tknie do kontaktu.

Gość Euterpe
Napisano

dla mnie nie...

żadna z tych kart nie mówi mi o kontakcie , każde z was zajmie się sobą

Napisano

czy ja wiem... Rydwan mógłby tutaj sugerować ruch w stronę kontaktu.

Napisano

Dokładnie najpierw pomyślałam jak Euterpe :)

A potem tak jak Trida pomyślałam o rydwanie na końcu i stanęłam w kropce jak to ja :D

Zaprosiłam pana na środową imprezę - zapraszaliśmy wszystkich, którzy u nas byli w ciągu tego roku , ale wątpię żeby spadł z nieba jutro [pan zagraniczny] :D Chociaż pan z tego pytania i pan z środowej imprezy są hmm dość mocno o siebie zazdrośni. Jeden i drugi ucina rozmowę kiedy zaczynam o którymś mówić :D Zgrzyt byłby jakby pan się pojawił i to mocny, bo jak wszyscy go uwielbiali tak swoimi głupim zachowaniem mocno stracił wśród mojej paczuszki

Dzięki za pomoc :serce:

Gość Euterpe
Napisano

przy tak biernych kartach rydwan odebrałam jako pohamowanie swoich działań - woźnica w końcu może przyspieszyć na maxa albo się zatrzymać, wszystko jest w jego rękach

no i kielichy oraz cesarzowa pokazują kobiecą energię, więc:

pierwsza opcja: będzie zajęty inną babką

druga opcja: ruch należy do pani, bo inaczej kontaktu nie będzie

Z HB wychodzi słoneczko, a to męska energia, gdzie mężczyzna nic nie musi robić, a kobitka i tak się kręci wokół niego - trochę mi ta karta maga przypomina, taka egocentryczna...

Napisano

Pan ma tendecje do bycia panem i władcą - takim słoneczkiem, a ja ostatnio podburzyłam mu tą świadomość względem mnie :)

Z ruchem pani mamy niepisaną umowę- odzywam się tylko jeżeli mam ogłoszenia parafialne albo stało się coś bardzo złego :)

Dzięki za rozpisanie tego względem kart krok po kroku bo w tym się pogubiłam :serce:

Napisano

Moim zdaniem będze kontakt. Rydwan mi pokazuje właśnie rozmowy telefoniczne.

• Maestro
Napisano

U mnie te karty pokazałyby, że facet zadzwoni na 100%..Tylko gdy wyjdę jako królowa Buław ruch należy do mnie,w kazdym innym przypadku facet kontaktuje się jako pierwszy:)

Gość SooYoung
Napisano

Myślę że karty pokazały Twoje zaproszenie pana na imprezę i możesz się tym posłużyć ;-) bo w Cesarzowej widać Twój ruch, Ty się odezwij :)

Napisano

Nie zadzwoni, brak kart kontaktu, powiedziałabym, że zajmiesz się sobą :)

• Lubię to! 1
Napisano

Mnie się wydaje, że Ty wymiękniesz i zadzwonisz :P Pan do piątku nie.

• Lubię to! 1
Napisano
Mnie się wydaje, że Ty wymiękniesz i zadzwonisz :P Pan do piątku nie.

Obyś nie wykrakała, że po pijaku w środę zadzwonię :D często wtedy mieszają mi się języki więc komunikacja ze mną graniczy z cudem xD

Napisano

Wybaczcie że dopiero teraz, miałam okres nie-internetu w życiu :)

WERYFIKACJA Pan nie zadzwonił, w ogóle się nie odezwał :) Więc karty niekontaktowe :) Ale faktycznie ja po pijaku napisałam, właściwie nic nieznaczącą wiadomość której nie planowałam :D