agaMAJ Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 się zawzięłam. czy coś w tym tygodniu wygram? Cesarz--Diabeł--Paź buław chyba szybciej mój facet wygra w tym cesarzu niż ja Zresztą jak zawsze, ja nic nie trafiam a on ciągle trójki zgarnia, że w tej chwili już jest do przodu Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 hmm,... ciezko powiedziec bo w tym cesarzu jest stalosc, czyli skoro do tej pory nie wygrywalas to raczej tym razem tez nie diabel ladnie wyszedl ,wiadomka hazard-totek, a pazik buław raczej taka zabawa, nic powaznego, niz zobowiazujacego, więc jak dla mnie niestety w tym tyg. nie wygrasz Cytuj
Czarownica Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Nie, ale może być jak piszesz, że za to Twój facet znów trafi jakąś trójczynę Cytuj
Trida Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 czy coś w tym tygodniu wygram?Cesarz--Diabeł--Paź buław Niestety u Ciebie nic Podobnie jak poprzedniczki stawiam na to, że Twój facet może trafić Cytuj
agaMAJ Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Napisano 11 Czerwca 2014 Dzięki :0 to właśnie jest nie fair . on wygrywa a ja nie Cytuj
afercia Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 W paziu może być mila niespodzianka w cesarzu jest upartosc a w glupcu hazard wiec na upartego jest szansa bo się uparlas w puszczaniu totka ale bardziej stawiam ze pan wygra Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 będziesz mieć chrapkę na wygraną, ale nic nie uda się uzyskać Cytuj
agaMAJ Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Napisano 16 Czerwca 2014 weryfikacja: z tego wszystkiego nawet nie obstawiła m 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 Obstawiłam dziś Czy wygram cosik? 4 miecze--As pucharów--Królowa Pucharów flaszkę chyba a poważnie, coś będę opijać ale jakoś kasy tu nie widać Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 na zmiany czwóreczka na początku nie jest dobra, ona zatrzymuje, nie pozwala wyjść z czterech ścian, a tutaj masz miecze czyli mimo wszystko nadal możesz myśleć o jednym i tym samym i niczym innym, nie wyjdziesz poza ramy, a wiąże się z to ze sporymi nadziejami, podchodzisz do tego emocjonalnie z HB masz kapłana, a to człowiek, który lubi dzielić się wiedzą z innymi, więc może pogadaj o tym z kimś, kto już się na tym zna - może poznasz jakiś nowy sposób na wygraną(?) Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 Bawie się internetowym Lotkiem, 4 miecze mogą wskazywać w sumie, że zakładam się, nie wychodząc z domu Cytuj
Trida Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Na obstawianie w domu wydaje mi się, ze poleciałaby 4 buław a nie mieczy. Niestety nic nie wygrasz ale w tym asie zastanawiam się, czy nie wpadniesz na pomysł obstawiania czegoś innego, gry np w bingo etc i czy w tym nowym 'czymś' Ci się nie poszczęści Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi