Skocz do zawartości

czy w tym tyg wygram kase w totka? (ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

się zawzięłam.

czy coś w tym tygodniu wygram?

Cesarz--Diabeł--Paź buław chyba szybciej mój facet wygra w tym cesarzu niż ja Zresztą jak zawsze, ja nic nie trafiam a on ciągle trójki zgarnia, że w tej chwili już jest do przodu ;)

Gość paulinqa123
Napisano

hmm,... ciezko powiedziec bo w tym cesarzu jest stalosc, czyli skoro do tej pory nie wygrywalas to raczej tym razem tez nie :P diabel ladnie wyszedl ,wiadomka hazard-totek, a pazik buław raczej taka zabawa, nic powaznego, niz zobowiazujacego, więc jak dla mnie niestety w tym tyg. nie wygrasz

Napisano

Nie, ale może być jak piszesz, że za to Twój facet znów trafi jakąś trójczynę;)

Napisano
czy coś w tym tygodniu wygram?

Cesarz--Diabeł--Paź buław

Niestety u Ciebie nic :D

Podobnie jak poprzedniczki stawiam na to, że Twój facet może trafić ;)

Napisano

Dzięki :0 to właśnie jest nie fair . on wygrywa a ja nie

Napisano

W paziu może być mila niespodzianka :) w cesarzu jest upartosc a w glupcu hazard wiec na upartego jest szansa bo się uparlas w puszczaniu totka :) ale bardziej stawiam ze pan wygra ;)

Gość Euterpe
Napisano

będziesz mieć chrapkę na wygraną, ale nic nie uda się uzyskać :(

Napisano

Obstawiłam dziś ;) Czy wygram cosik? 4 miecze--As pucharów--Królowa Pucharów flaszkę chyba ;) a poważnie, coś będę opijać ale jakoś kasy tu nie widać

Gość Euterpe
Napisano

na zmiany czwóreczka na początku nie jest dobra, ona zatrzymuje, nie pozwala wyjść z czterech ścian, a tutaj masz miecze czyli mimo wszystko nadal możesz myśleć o jednym i tym samym i niczym innym, nie wyjdziesz poza ramy, a wiąże się z to ze sporymi nadziejami, podchodzisz do tego emocjonalnie

z HB masz kapłana, a to człowiek, który lubi dzielić się wiedzą z innymi, więc może pogadaj o tym z kimś, kto już się na tym zna - może poznasz jakiś nowy sposób na wygraną(?)

Napisano

Bawie się internetowym Lotkiem, 4 miecze mogą wskazywać w sumie, że zakładam się, nie wychodząc z domu ;)

Napisano

Na obstawianie w domu wydaje mi się, ze poleciałaby 4 buław a nie mieczy.

Niestety nic nie wygrasz ale w tym asie zastanawiam się, czy nie wpadniesz na pomysł obstawiania czegoś innego, gry np w bingo etc i czy w tym nowym 'czymś' Ci się nie poszczęści :)