Skocz do zawartości

czy zaproponują mi współpracę?(ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

fajna oferta, ale i chętnych sporo na 3 miejsca

czy zaproponują mi współpracę?

Sprawiedliwość--Umiarkowanie--Wisielec chyba pokazała się sytuacja-- przedstawili mi warunki, na które odpowiedziałam przedstawiając swoje i cisza...

Napisano

Uważam, że niestety nie zaproponują współpracy. Zadziałałaś- wysłałaś swoją aplikację (Sprawiedliwość ), ale współpraca się nie zrealizuje (Umiarkowanie) , zawieszenie (Wisielec).

Napisano

Moim zdaniem nie, może i nawet podejmą decyzję (sprawka), a Ty będziesz czekać na wiadomość (umiar) i się nie doczekasz (wisielec).

Napisano

Sprawiedliwość--Umiarkowanie--Wisielec

Mogą zaproponować ale za jakiś czas. Chociaż Umiarkowanie może tutaj wstrzymywać wszystko niestety ;/

Nie zdziw się, jak bd czekała na odpowiedź z pól roku... ;) ja teraz czekam już 2 miesiąc i nie wiem na czym stoję ;)

Napisano

Moim zdaniem nie zaproponują. Połączenie umiarkowanie i wisielec to długie czekanie i nie doczekanie :(

Napisano

weryfikacja : a jednak zaproponowali, już mam od nich pierwsze zlecenia. Tu Wisielec chyba symbolizuje przewlekłość z racji, że to współpraca długoterminowa

• Lubię to! 1
Napisano

Po tych kartach bym nie pomyślałam nawet o pomyślnym zakończeniu :) ale cały czas się uczę :)

Gość paulinqa123
Napisano

hmm.. u mnie sprawiedliwosc czesto nie daje jasnej odpowiedzi, pokazuje raczej ze wszystko zalezy od nas i ze nic nie jest przesądzone o dziwo... w polaczeniu z umiarkowaniem tak samo bym to odebrala, a wisielec faktycznie musial tu pokazac moze dluższą wpsolprace lub cos w ten desen, dobrze ze zaproponowali :)

Napisano

Pisałam interpretacje czekając na przyjaciółkę która się broniła i mi telefon padł, a już zweryfikowane grrr! xD

Dla mnie ten wisielec znaczy że świat wywróci się do góry nogami - nowe obowiązki i praca

Sprawiedliwość to ich wybór, ocenianie Ciebie i decyzje poparte na logicznych i mądrych decyzjach a umiarkowanie czekanie..

Gratulacje :))

Napisano

Gratulacje :) W życiu bym nie powiedziała po tych kartach, ale cały czas zaskakują czymś nowym ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Współpraca jest, jak najbardziej, ale ta firma jakaś dziwna... połowa miesiąca, a nie mogę doprosić się rozliczenia za poprzedni, chyba już rozumiem te dziwne karty.

Dlaczego jeszcze mi nie zapłacili?

Paź pucharów--Sprawiedliwość--3 buławy moje pierwsze skojarzenie to że nawalił ( bo nawalił) informatyk, który późno przesłał rozliczenie do księgowości, a teraz to swoje trwa, bo wszystko musi być tak jak trzeba ale kasa jakby była już w drodze do mnie....

• 2 tygodnie później...
Napisano
fajna oferta, ale i chętnych sporo na 3 miejsca

Sprawiedliwość--Umiarkowanie--Wisielec chyba pokazała się sytuacja-- przedstawili mi warunki, na które odpowiedziałam przedstawiając swoje i cisza...

Tu musze ponownie zweryfikować. Zaczęłam bowiem z nimi współpracować ale... już przy pierwszym rozliczeniu tekstów miałam problemy najpierw z przełożonym a później z księgową. Co było poruszane w innym wątku. Ostatecznie kasę odzyskałam, ale przestali mi dawać zlecenia, stąd zapewne w tym rozkładzie ten WISIELEC na końcu. Jeszcze z początkiem Sierpnia pewnie znowu bedę musiała walczyć o rozliczenie tekstów, które zlecili mi na początku lipca a później już moja współpraca z ta firmą się zakończy.

Podsumowując

Owszek zaproponowali mi współpracę, ale jak widać w Umiarkowaniu, było to takie na wodzie pisane, ostatecznie sprawa została zakończona, albo po prostu, z racji wakacji i urlopów, została zawieszona. Dziwne te połączenie kart, jak i sama firma ;) na szczęście, zleceniodawców mam więcej, więc nie odczuwa tak bardzo braku tej współpracy

Napisano

Gratulacje:) ja jednak inaczej zinterpretowałam ten rozkład. W tym przypadku wisielec okazał się propozycją z opóźnieniem.