agaMAJ Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 fajna oferta, ale i chętnych sporo na 3 miejsca czy zaproponują mi współpracę? Sprawiedliwość--Umiarkowanie--Wisielec chyba pokazała się sytuacja-- przedstawili mi warunki, na które odpowiedziałam przedstawiając swoje i cisza... Cytuj
akszeinga1985 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Uważam, że niestety nie zaproponują współpracy. Zadziałałaś- wysłałaś swoją aplikację (Sprawiedliwość ), ale współpraca się nie zrealizuje (Umiarkowanie) , zawieszenie (Wisielec). Cytuj
Sanya Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Moim zdaniem nie, może i nawet podejmą decyzję (sprawka), a Ty będziesz czekać na wiadomość (umiar) i się nie doczekasz (wisielec). Cytuj
Trida Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 czy zaproponują mi współpracę?Sprawiedliwość--Umiarkowanie--Wisielec Mogą zaproponować ale za jakiś czas. Chociaż Umiarkowanie może tutaj wstrzymywać wszystko niestety ;/ Nie zdziw się, jak bd czekała na odpowiedź z pól roku... ja teraz czekam już 2 miesiąc i nie wiem na czym stoję Cytuj
Mala_83 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Moim zdaniem nie zaproponują. Połączenie umiarkowanie i wisielec to długie czekanie i nie doczekanie Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 jak dla mnie niestety nie... Cytuj
agaMAJ Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Napisano 11 Czerwca 2014 weryfikacja : a jednak zaproponowali, już mam od nich pierwsze zlecenia. Tu Wisielec chyba symbolizuje przewlekłość z racji, że to współpraca długoterminowa 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Po tych kartach bym nie pomyślałam nawet o pomyślnym zakończeniu ale cały czas się uczę Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 hmm.. u mnie sprawiedliwosc czesto nie daje jasnej odpowiedzi, pokazuje raczej ze wszystko zalezy od nas i ze nic nie jest przesądzone o dziwo... w polaczeniu z umiarkowaniem tak samo bym to odebrala, a wisielec faktycznie musial tu pokazac moze dluższą wpsolprace lub cos w ten desen, dobrze ze zaproponowali Cytuj
afercia Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Pisałam interpretacje czekając na przyjaciółkę która się broniła i mi telefon padł, a już zweryfikowane grrr! xD Dla mnie ten wisielec znaczy że świat wywróci się do góry nogami - nowe obowiązki i praca Sprawiedliwość to ich wybór, ocenianie Ciebie i decyzje poparte na logicznych i mądrych decyzjach a umiarkowanie czekanie.. Gratulacje ) Cytuj
Sanya Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Gratulacje W życiu bym nie powiedziała po tych kartach, ale cały czas zaskakują czymś nowym Cytuj
agaMAJ Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 Współpraca jest, jak najbardziej, ale ta firma jakaś dziwna... połowa miesiąca, a nie mogę doprosić się rozliczenia za poprzedni, chyba już rozumiem te dziwne karty. Dlaczego jeszcze mi nie zapłacili? Paź pucharów--Sprawiedliwość--3 buławy moje pierwsze skojarzenie to że nawalił ( bo nawalił) informatyk, który późno przesłał rozliczenie do księgowości, a teraz to swoje trwa, bo wszystko musi być tak jak trzeba ale kasa jakby była już w drodze do mnie.... Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Lipca 2014 Autor Napisano 24 Lipca 2014 fajna oferta, ale i chętnych sporo na 3 miejsca czy zaproponują mi współpracę? Sprawiedliwość--Umiarkowanie--Wisielec chyba pokazała się sytuacja-- przedstawili mi warunki, na które odpowiedziałam przedstawiając swoje i cisza... Tu musze ponownie zweryfikować. Zaczęłam bowiem z nimi współpracować ale... już przy pierwszym rozliczeniu tekstów miałam problemy najpierw z przełożonym a później z księgową. Co było poruszane w innym wątku. Ostatecznie kasę odzyskałam, ale przestali mi dawać zlecenia, stąd zapewne w tym rozkładzie ten WISIELEC na końcu. Jeszcze z początkiem Sierpnia pewnie znowu bedę musiała walczyć o rozliczenie tekstów, które zlecili mi na początku lipca a później już moja współpraca z ta firmą się zakończy. Podsumowując Owszek zaproponowali mi współpracę, ale jak widać w Umiarkowaniu, było to takie na wodzie pisane, ostatecznie sprawa została zakończona, albo po prostu, z racji wakacji i urlopów, została zawieszona. Dziwne te połączenie kart, jak i sama firma na szczęście, zleceniodawców mam więcej, więc nie odczuwa tak bardzo braku tej współpracy Cytuj
akszeinga1985 Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Gratulacje:) ja jednak inaczej zinterpretowałam ten rozkład. W tym przypadku wisielec okazał się propozycją z opóźnieniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi