piu79 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 1.Znaczenie związku:10 mieczy +Cesarzowa -> gwałtowne zmiany spowodowane przez kobietę 2.Moje karmiczne dziedzictwo:As mieczy ->ambicje,aktywnoś,praca 3.Jego karmiczne dziedzictwo:7Monet ->sukcesy,materialne zadowolenie, przyjaźń 4.Przeszłość naszego związku:Diabeł ->namiętność 5.Moje zadanie:9Pucharow -> oddaj się tej przyjaźni,to dobra droga 6.Jego zadanie: Kolo Fortuny ->poddaj się karmie 7.Ile znaczy On dla mnie? 2miecze-> nie jestem pewna 8.Ile znacze dla niego? 8kijow -> bije mu szybciej serce na moj widok 9.Co moge zrobic dla związku? 7Pucharow -> otworzyc serce i poddac sie marzeniom 10.Co on moze zrobic dla zwiazku? : As Pucharow ->oddać się radosci związku 11.Dokąd doprowadzi związek? 19Słońce -> cieplo,radość,serce,udane partnerstwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Na interpretacje rozkładów karmicznych jest oddzielny wątek http://www.ezoforum.pl/interpretacja-rozkladow-karmicznych/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts