anna56 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 na poczatek musze powiedziec ze mam klopoty z usypianiem ze wzgledu na bole kregoslupa. Usypiam prawie juz na ranem. Moj sen odbyl sie miedzy godzina 5 a 9 rano. Zaraz po zasnieciu we snie powiedzialam do siebie ze musze odwiedzic Stasie. I rzeczywiscie weszlam do jej domu, najpierw zobaczylam jej ojca, porozmawialismy chwile, rozejrzalam sie po domu, a pozniej weszla Stasia. Nie wiem o czym rozmawialismy. Ale ich dom byl caly bialy w srodku /zewnatrz nie widzialam/. Wszystko bylo biale, mury, podlogi, schody /zaokraglone/ i oni byli ubrani w bialym kolorze /wszystko bylo sniezno biale/. Po przebudzeniu uswiadomilam sobie ze przeciez oni juz dawno /25-30 lat/ nie zyja. Wiec dlaczego akurat oni mi sie przysnili. Nigdy o nich nie myslalam, a tym bardziej ze nie lubilam ojca Stasi /wychowalysmy sie w jednym malym bloku/, byl pijakiem i awanturnikiem, zawsze gburowatym. A w moim snie byl mily i spokojny. Nigdy nie moge tego powiedzie bo czasami pomyslalam o Stasi jaka byla fajna kolezanka. Ale ostatnio przez lata nie wspominalam o niej. Tym bardziej ze mieszkam bardzo daleko od mojego rodzinnego domu i nie bylam tam 10 lat. Nie wiem jak interpretowac moj sen. Moze ktos mi pomoze i powie co ten seen mogl oznaczac, bo ja mam wrazenie ze odwiedzilam ich w zaswiatach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Jakie miałaś relacje z samą Stasią? Skąd się znałyście? Czy byłaś na pogrzebie? I jak umarli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna56 Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 Stasia byla po prostu kolezanka z ktora sie wychowalam w jednym bloku. Stasia byla starsza odemnie o 2 lat, ale mimo to kontakry miedzy nami byly dobre. Nasze drogi rozeszly sie po wyjsciu za maz. Stasia zmarla w wieku okolo 30 lat, byla chora, ale nie wiem co za choroba. Na pogrzebie nie bylam gdyz dowiedzialam sie kilka dni po fakcie /mieszkala w innym miescie/. Ojciec jej zmarl nagle, tez nie wiem lub nie pamietam dlaczego. Na pogrzebie nie bylam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Wiesz sympatie i antypatie tutaj nie mają, wg mnie, większego znaczenia. A jaki miałaś kontakt z resztą jej rodziny? Z jej matką / rodzeństwem? Jeśli nie masz innych planów na przyszły weekend - pojedź może w odwiedziny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna56 Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 Stasia byla jedynaczka /sama mialadwoje dzieci/ niestety jej matka zmarla na 6 tygodni przed przed slubem Stasi. Bardzo mila kobieta i zahukana przez meza. I nawet gdybym chciala nie moglabym w wekend jechac nawet odwiedzic ich grobu bo ja mieszkam 1200 km od mojego domu rodzinnego. Jej dalszej rodziny nigdy nie znalam. I naprawde nie wiem dlaczego przysnili mi sie tylko Stasia i jej ojciec, i to po tylu latach, kiedy nawet o nich nie myslam. Dlatego szukam wyjasnienia tego snu. Bardzo dziekuje Ci Trida ze zainteresowalas sie moim przypadkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Anno możesz podać mi swoją datę urodzenia i Stasi? Od 10 postów możesz dopiero pisać pw wiec poproszę tutaj lub w moim profilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna56 Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 moja data urodzenia: 11.07.1956. Niestety Stasi dokladniej daty urodzenia nie wiem. Wiem tylko ze byla urodzona w 1954 roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elie-1 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Moim skromnym zdaniem, sen zwiastował nowiny. Dotrą do Ciebie wiadomości o kimś z dawnych znajomych, kogo lubiłaś. Kolor biały bywa również zwiastunem śmierci. I spokojnie - nie Twojej w tym wypadku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Analizując Twoje słowa podpiszę się pod nibyezoterykiem, że otrzymasz niebawem dobre nowiny od kogoś, od kogo się nie spodziewasz. Wydaje mi się, że Twoja psychika symbolicznie posłużyła się tylko przyjaciółmi w tym wypadku. Wszystkiego dobrrego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna56 Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Dziekuje bardzo Trida. Dziekuje bardzo niebyezotoryk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUL1 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 A mnie nie przekonuje ta czystość w przypadku ojca, skoro anna56 pisze że był nie dobrym człowiekiem i pijakiem itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts