Ceres Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Idę w sobotę na imprezę w klubie z tańczeniem. Mam ostatnio 2 cele w życiu zarobić więcej pieniędzy i znaleźć sobie faceta - NORMALNEGO. Bo mam taki problem jak mam dwóch facetów do wyboru normalnego i nienormalnego czyli z jakimiś problemami to zawsze wybieram tego nienormalnego i próbuję go ratować. Impreza jest w celu poszukiwania faceta - zabieram znajomych żeby mnie ogłuszyli i wynieśli jak zacznę się znowu interesować jakimś nienormalnym. 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) Będę się czuła jak seksbomba, pewna siebie, zadowolona. - zgadza się 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) Tak będzie (as) i zainteresowanie będzie obustronne ( VI denarów) - mnie nie zainteresował nikt za to ja wpadłam w oko Dj -owi non stop puszczał kawałki z dedyikacją od siebie dla mnie ;p 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) Tu mam problem 3 buławy powiedziałabym, że to ktoś nowy a 2 miecze, że ktoś z kim dawno nie miałam kontaktu, nie rozmawiałam. - Mi nikt nie wpadł w oko a Dj to ktoś nowy nie kojarzę go wcale 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) Nie być zbyt rozrzutną, powstrzymać język (złośliwa jestem), czyli być bardziej otwartą i tolerancyjną dla innych. - nie byłam rozrzutna w zasadzie to była najtańsza impreza na jakiej ostatnio byłam, kumpel sie uparł i stawiał wszystkim piwo przez całą noc 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) Będę zadowolona z imprezy. - jestem zadowolona z imprezy wytańczyłam się na zapas 6. Z kim wrócę (kto mnie odprowadzi)? (Król Buław, VIII Mieczy) Odwiezie mnie żonaty taksówkarz. - odprowadził mnie kumpel i jego dziewczyna w zasadzie to u nich nocowałam Jakieś inne sugestie ? Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Ceres Cytuj
Gość bakea Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 Będziesz zwracała na siebie uwagę jako atrakcyjna kobieta... samopoczucie super... a co do reszty kart, myślę że wpadnie Ci jakiś Pan w oko ale moze być problem Bo pan który Ci się spodoba, nie będzie sam ... będzie z kobietą, co spowoduje ograniczony kontakt czy dostęp do siebie.. w rezultacie koncowym odprowadzi Cię Pan którym Ty nie bedziesz zainteresowana... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 4 - uważaj, aby go nie odstraszyć 5 - ogólnie będziesz bardzo zadowolona i zaczniesz czekać na jego ruch z otwartymi ramionami, tzn. chętnie go poznasz bliżej, spędzisz z nim więcej czasu, ale będziesz czekać głównie na jego pierwszy krok, po Twojej stronie jest bierność 6 - odprowadzi Ci pan, ale może mieć w sobie jakieś blokady, ale przy tym buławowym to obstawiam, że chodzi o to, że nie wciśnie Ci się od razu do łóżka na pierwszym spotkaniu, zechce się zachować jak należy albo jakiś Twój tekst go od czegoś powstrzyma.. baw się dobrze! z resztą się zgadzam Cytuj
Trida Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) Będziesz czuła się pewnie, swobodnie, pięknie. Bardzo możliwe, ze bd w centrum zainteresowania 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) A i owszem i też spojrzysz na pana przychylnym okiem. 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) Ktoś nowy. 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) nie będziesz jedyną kobietą na tej imprezie więc uważaj, co by ktoś Ci go nie odbił. 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) Miła impreza w ciekawej atmosferze i poznanie jakiegoś pana z rokowaniem na dalszą znajomość. 6. Z kim wrócę (kto mnie odprowadzi)? (Król Buław, VIII Mieczy) Tutaj się zastanawiam…. Na pewno nie będzie to pan z wcześniejszych rozkładów. Odprowadzi Cię ktoś zainteresowany Tobą ale Ty niestety tu nie odwzajemnisz zainteresowania i szybko się pożegnasz. 1 Cytuj
Davisa Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) Będę się czuła jak seksbomba, pewna siebie, zadowolona. Pójdziesz z takim nastawieniem 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) Tak będzie (as) i zainteresowanie będzie obustronne ( VI denarów) Pewnie będą kręcić się przy Tobie różne typki szukający przygód (jak to w klubie), ale przecież Ty nie po to tam się wybierasz;-) 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) Tu mam problem 3 buławy powiedziałabym, że to ktoś nowy a 2 miecze, że ktoś z kim dawno nie miałam kontaktu, nie rozmawiałam. Rozejrzysz się i zwątpisz :-) 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) Nie być zbyt rozrzutną, powstrzymać język (złośliwa jestem), czyli być bardziej otwartą i tolerancyjną dla innych. Sama płać za swoje drinki;-) 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) Będę zadowolona z imprezy. Możliwe, że dojdziesz do wniosku, że nie jest to odpowiednie miejsce na szukanie miłości. Może wrócisz do domu wcześniej, niż planowałaś? 6. Z kim wrócę (kto mnie odprowadzi)? (Król Buław, VIII Mieczy) Odwiezie mnie żonaty taksówkarz. Może przykleić się do Ciebie jakiś przystojniaczek, który usilnie będzie proponował "odprowadzenie Cię do domu" albo spacer w świetle księżyca;-). Ale wygląda na to, że nie skorzystasz 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) poczujesz się jak milion dolarów, pewna siebie, GIRLS RULESS & run the world ! 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) będzie będzie, może nawet nie jedna osoba on Tobą tez sie zainteresuje, może zechce w czymś pomóc ? lub poprosi do tańca albo zaproponuje drina 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) albo ktoś kto miał już jakiś czas Ciebie na oku, a Ty nie będziesz pewna czy lub skąd sie znacie 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) jeśli Ty jesteś królową denków to powinnaś oddać się imprezowemu szaleństwu a nie analizować wszystko dokładnie i przejmować się tym co ktoś inny powie 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) będzie gruboo ;D imprezka będzie udana, i będziesz adorowana, poprawi to Twoją samoocene, ale możliwe że kimś będziesz musiała się zająć, tj. załatwić transport lub odwieźć do domu, coś w tym stylu 6. Z kim wrócę (kto mnie odprowadzi)? (Król Buław, VIII Mieczy) no jakiś facet na pewno, może to być osoba przed którą się broniłaś wcześniej ale może załatwić odwózke i z tego skorzystasz Cytuj
Vivere Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) Bardzo dobre. 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) Tak będzie zainteresowanie i to wzajemne. Może ktoś Ci postawi drinka. 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) Jesli znasz, to tylko z widzenia. Nigdy wczesniej nie mieliście okazji porozmawiać 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) Nie być zbyt rozrzutną - też tak pomyślałam. Dbaj o cenne drobiazgi by nie zgubić 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) Będę zadowolona z imprezy - oj tak, bardzo. 6. Z kim wrócę (kto mnie odprowadzi)? (Król Buław, VIII Mieczy) No jakby z kimś ale ta 7 mieczy mnie trapi. Może wyjdziesz w trakcie imprezy ukradkiem Poprawiam pkt 6: jeśli jest 8 mieczy, to wg mnie wrócisz tak jak pójdziesz, nie z nowo poznanym panem. Może byc tak, że nawet sie nr tel nie wymienicie. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Vivere Cytuj
ivi185 Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Bedziesz sie czuła bardzo atrakcyjnie ale wg mnie to raczej Ty bedziesz tą, ktora poszukuje...rozglada sie. Wydaje mi sie, ze ktos przykuje Twoja uwage, ale to moze byc tylko jednostronne zainteresowanie. Według mnie, nie znasz tego Pana... 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) Bardzo dobre. 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) Tak będzie zainteresowanie i to wzajemne. Może ktoś Ci postawi drinka. 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) Jesli znasz, to tylko z widzenia. Nigdy wczesniej nie mieliście okazji porozmawiać 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) Nie być zbyt rozrzutną - też tak pomyślałam. Dbaj o cenne drobiazgi by nie zgubić 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) Będę zadowolona z imprezy - oj tak, bardzo. 6. Z kim wrócę (kto mnie odprowadzi)? (Król Buław, VIII Mieczy) No jakby z kimś ale ta 7 mieczy mnie trapi. Może wyjdziesz w trakcie imprezy ukradkiem ja tutaj widze 8 mieczy ,że tak się deikatnie wtrące Cytuj
Ceres Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 Dla mnie te 8 mieczy zawsze jak pytam o osobę to wychodzi, że jest związana, zajęta a król buław to podróżowanie, przemieszczanie się no i nie zabieram nigdy do domu osób, które dopiero co poznałam dlatego tak mi sie skojarzyło,że wrócę taksówką a 8 mieczy że taksiarz będzie żonaty Cytuj
niiwa Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 O Matko, ile kart na imprezę!! 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) -- błyszczysz, czujesz że lepiej być nie może, sięgasz zenitu-dajesz z siebie wszystko - bawisz się wspaniale- czujesz, że nie jeden ma na ciebie "ochotę":)). - ale widzę tu jakąś "rutynę" - nic cię nie zaskoczy - a więc będziesz się czuła jak zwykle - tzn czujesz się piękna, adorowana 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) -- tak, nieśmiało będziesz zerkała na kogoś, z kim wcześniej miałaś już do czynienia/6 den/. 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) -- znasz go i od jakiegoś czasu o nim myślałaś 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) -- aby nie utracić swojego wizerunku /EGO/, swoich wartości oraz świadomości tego co jest ważne w twoim życiu. 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) -- to byłby dobry partner, ale daleka droga do niego - on chyba z innej bajki??!!!- jakoś nie pasuje do ciebie?! 1 Cytuj
Ceres Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Napisano 16 Czerwca 2014 Idę w sobotę na imprezę w klubie z tańczeniem. Mam ostatnio 2 cele w życiu zarobić więcej pieniędzy i znaleźć sobie faceta - NORMALNEGO. Bo mam taki problem jak mam dwóch facetów do wyboru normalnego i nienormalnego czyli z jakimiś problemami to zawsze wybieram tego nienormalnego i próbuję go ratować.Impreza jest w celu poszukiwania faceta - zabieram znajomych żeby mnie ogłuszyli i wynieśli jak zacznę się znowu interesować jakimś nienormalnym. 1. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( Królowa Buław, III Cesarzowa) Będę się czuła jak seksbomba, pewna siebie, zadowolona. - zgadza się 2. Czy będzie tam ktoś godny uwagi/wzbudzi moje zainteresowanie? (VI Denarów, As Pucharów) Tak będzie (as) i zainteresowanie będzie obustronne ( VI denarów) - mnie nie zainteresował nikt za to ja wpadłam w oko Dj -owi non stop puszczał kawałki z dedyikacją od siebie dla mnie ;p 3. Czy będzie to ktoś nowy czy ktoś kogo już znam? (III Buław, II Miecze) Tu mam problem 3 buławy powiedziałabym, że to ktoś nowy a 2 miecze, że ktoś z kim dawno nie miałam kontaktu, nie rozmawiałam. - Mi nikt nie wpadł w oko a Dj to ktoś nowy nie kojarzę go wcale 4.Na co uważać? (Królowa Denarów, As Mieczy) Nie być zbyt rozrzutną, powstrzymać język (złośliwa jestem), czyli być bardziej otwartą i tolerancyjną dla innych. - nie byłam rozrzutna w zasadzie to była najtańsza impreza na jakiej ostatnio byłam, kumpel sie uparł i stawiał wszystkim piwo przez całą noc 5. Wynik (ogólnie)? (XIX Słońce, Rycerz Denarów) Będę zadowolona z imprezy. - jestem zadowolona z imprezy wytańczyłam się na zapas 6. Z kim wrócę (kto mnie odprowadzi)? (Król Buław, VIII Mieczy) Odwiezie mnie żonaty taksówkarz. - odprowadził mnie kumpel i jego dziewczyna w zasadzie to u nich nocowałam Jakieś inne sugestie ? weryfikacja na zielono Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi