afercia Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Spontanicznie idziemy dzisiaj do klubu z bliskimi przyjaciółmi. Pan z środowej imprezy wczoraj się rozkręcił. Odprowadzaliśmy moją współlokatorkę jeszcze z 2 innych przyjaciół. Płakaliśmy oboje pocieszając się nawzajem. Wracaliśmy na nogach i całe 7 kilometrów szliśmy pod rękę potem przytuleni i strasznie się otworzyliśmy. Zaczęliśmy opowiadać swoje największe życiowe bóle. I ani ja ani on przypuszczaliśmy że mieliśmy takie jazdy. Powiedział `jesteś najbardziej pozytywną osobą jaką znam, przypominasz mi mnie - wszędzie szukasz dobra, nigdy nie powiedziałbym że tyle przeszłaś`. Jak będzie wyglądała moja relacja z X dzisiaj wieczorem? Siła [XI] Szóstka monet Trójka kielichów Siła to silna chemia - będzie nas do siebie ciągnąć. Szóstka to wzajemne dawanie i branie, może to nacisk na odwzajemnienie chemii z siły? W trójce bliski i serdeczny kontakt w gronie bliskich nam osób. Resumując będziemy razem szaleć i chyba warto założyć najlepszą sukieneczkę Jak będę się bawić? Siła [XI] Ósemka Monet Gwiazda [XVII] Będę chyba bać się wydawania pieniędzy. Ale ogólnie to super - siła i gwiazda dużo śmiechu, nadziei i chemii Ogólnie mimo, że będę trochę skąpa będzie świetnie. Aż chce mi się iść jeszcze bardziej <3 1 Cytuj
Trida Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z X dzisiaj wieczorem? Siła [XI] Szóstka monet Trójka kielichów Wow widać moc, siłę przyciągania ale nie bd chcieli dać po sobie nic poznać - w 3 kielichów zabawa ze wszystkimi ale Siła będzie Was do siebie ciągnęła. Widać rozmowy ale takie kontrolowane. I tak - zakładaj sukieneczkę najlepszą jaką masz Jak będę się bawić?Siła [XI] Ósemka Monet Gwiazda [XVII] Bardzo fajnie będziesz wprawiona w fajny nastrój, widać, ze cała impreza będzie miała w fundamentach relację z Panem, gdzieś dotyk, otarcie i takie - kiedy będziecie mogli pobyć sami. jest silne przyciąganie między Wami. Stawiam na bardzo udaną imrpezę Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z X dzisiaj wieczorem? Siła [XI] Szóstka monet Trójka kielichów na początku może być spokojnie, pełna kultura, wymienicie się informacjami, relacja z nim tego wieczoru będzie wyglądać na zrównoważoną, w trójce kielichów widać wasz świetny nastrój, wczujecie się w klimaty wieczoru, wyluzujecie się no i oczywiście nie będziecie sami, może nawet poczujesz przypływ nowej energii do działania, odżyjesz Jak będę się bawić? Siła [XI] Ósemka Monet Gwiazda [XVII] na początku chyba nie specjalnie Cię poniesie, skupisz się bardziej na sobie niż otoczeniu, ale później możesz odlecieć, oderwać się od rzeczywistości, mimo tłoku może poczujesz się bardziej samotna(?) pod koniec wieczoru może bardziej pogrążysz się w marzeniach... Udanej zabawy Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Jak będzie wyglądała moja relacja z X dzisiaj wieczorem? Siła [XI] Szóstka monet Trójka kielichów chemia wisi w powietrzu magnetyzm przyciąganie, widać że się sobie podobacie i ciągnie Was do siebie, w 6monet widać współprace, wsparcie, przyjazne środowisko, dobre relacje, no a wzmacnia to tylko 3 kiel. przyjemności, radość, zabawa w dobrym gronie i zadowolenie Jak będę się bawić? Siła [XI] Ósemka Monet Gwiazda [XVII] będzie super, będziesz czułą spojrzenia na sobie, będziesz mieć dobre samopoczucie, wiesz typowo jak kobieta w szpileczkach, sukience, make-upie ,pojdziesz na podbój i będziesz czuła że wygladasz jak milion dolarów będziesz "Dopracowana" na tip top , zabawa będzie przednia Cytuj
afercia Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Napisano 13 Czerwca 2014 Jak na razie najgorsza impreza na jakiej byłam. Cytuj
Davisa Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Jak na razie najgorsza impreza na jakiej byłam. Co Ty powiesz? A dlaczego? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 własnie.... dlaczego ? :/ karty pokazały coś zupełnie innego,byc moze były to Twoje pragnienia... Cytuj
Trida Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Jak na razie najgorsza impreza na jakiej byłam. Post pisany o północy wiec moze do tej 2-3 coś się zmieniło... Czekam(y) na wyjaśnienia Rybko. Cytuj
ivi185 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Bedziesz wiodła prym na tej potańcówce ale uwazanm, ze mozesz miec mała konkurencje. Bedzieci sie swietnie bawic ale nie bedziesz miała Pana tylko dla siebie... Jego zainteresowanie bedzie skierowane do Was obu jednoczesnie Cytuj
roszpunka79 Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Bedziesz wiodła prym na tej potańcówce ale uwazanm, ze mozesz miec mała konkurencje. Bedzieci sie swietnie bawic ale nie bedziesz miała Pana tylko dla siebie... Jego zainteresowanie bedzie skierowane do Was obu jednoczesnie Zgadzam się z Ivi, że właśnie „brak monopolu” na pana mógł być przyczyną niezadowolenia z imprezy. I wydaje mi się, że jakiś jego zaczyn mógł mieć miejsce na poprzedniej imprezie środowej. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/79869-sroda-impreza-2.html Jak będzie wyglądała nasza relacja w czasie tej domówki? Szóstka monet Dwójka kielichów Czwórka monet Wprawdzie afercia nie napisała niczego na ten temat, ale wydaje mi się, że już wtedy mogło się pojawić jakieś ukłucie zazdrości. Tym bardziej, że napisała, że pan więcej uwagi poświęcał przyjaciółce. Być może dlatego, że to przyjaciółka uczucie zostało wyparte. Nie udzielałam się w tym wątku wprawdzie (w poprzednim tak i z weryfikacji aferci wynika, że się sromotnie pomyliłam), ale jestem bardzo ciekawa weryfikacji. Cytuj
afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Wybaczcie że dopiero teraz, miałam okres nie-internetu w życiu WERYFIKACJA Gdybym pisała o tej imprezie zaraz po ciskałabym chyba zdrowo mięsem Faktycznie wiodłam prym, ale chyba nie taki o jakim myślałam. Prawie się pobiłam. Zbluzgałam parę osób i ogólnie sprawdziłam jakich mam przyjaciół. Panowie faktycznie się do mnie uśmiechali, nawet pan X ciągle mnie zaczepiał, uśmiechał się, puszczał oczka. Jego uwaga faktycznie była również na innych bo musiał pilnować walizki o.o` Kto normalny na imprezę przyprowadza niepełnoletnią siostrę z walizką? Przez to do żadnego dobrego klubu nas nie wpuścili i musiałam słuchać piosenek z lat mojego gimnazjum - prehistoria. Pan jest ciepłą kluchą, która nie ma za grosz asertywności i wkopali go w opiekę nad walizką. Więc na imprezie kibicowaliśmy oboje Holandii - oboje kochamy ten kraj i wygrała pięknie z Hiszpanią. W końcu zbulwersowana zachowaniem przyjaciółki która to organizowała poszłam sobie z inną koleżanką, zaraz doszedł do nas pan R i dzwonił do X żeby też się ewakuował. Pan R stwierdził że X też tam dobrze się nie bawi i jest zbulwersowany tym wszystkim. Jednak ciepła klucha nie umiała się postawić rozwścieczonej organizatorce i poszliśmy go odbijać. Skończyło się na tym, że pan X przytulał mnie i uspokajał bo bym gówniarze walizkę do gardła wsadziła. Bawiłam się z chłopakami, organizatorka się poryczała. W końcu wszystko dobrze się skończyło i chyba wszystko nas zbliżyło bardzo mocno chociaż ja jeszcze do wtorku mało nie mordowałam. Wracaliśmy pieszo i bardzo nas to złączyło. Reasumując nie było tak źle jak się wydawało, z biegiem czasu widzę to z innej perspektywy i wcale nie było tak źle Ciekawe które karty pozakały moją furię na pierdołe z walizką? Cytuj
roszpunka79 Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Ja myślę, że furię mogła pokazać siła. Być może objawiła się w swoim cieniu jako problem z pohamowaniem emocji. 1 Cytuj
afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Roszpunko chyba masz rację Byłam jak rozwścieczony tygrys Cytuj
Vivere Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 8 monet też wymaga cierpliwości ( by szło po naszej mysli) jak tej cierpliwości zabraknie (cień: Siła + 8 monet) to frustracja gotowa Cytuj
afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Z cierpliwością mam duże problemy i pewnie faktycznie jest jak mówisz Vivere - brakło i wybucham Cytuj
afercia Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 Hahaha Cornelia Twój komentarz najlepiej pasuje do tej imprezy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi