Gryf Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Witam Mam pytanie, wie ktoś jak przeskanować kogoś energetycznie, kogo się wogle nie zna. Chodzi mi o wiedzenie czakr, nadi itp. Proszę o szybką odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek D. Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Jeśli potrafi się to zrobić w przypadku kogoś kogo się zna, zazwyczaj da się i bez tego, ale mając np. zdjęcie lub chociaż jakiś tekst danej osoby (ślad energetyczny). Żeby to wyszło w miarę zgodnie z tym co jest, potrzeba mieć czyste intencje i oczekiwania wobec tej osoby, neutralny stosunek. Bez tego (z tym i tak jeszcze nie ma 100% dokładności) będzie się badało swoje wyobrażenia o tej osobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasphul Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Witek jak to robisz technicznie, krok po kroku? Kolega chyba takiej odpowiedzi oczekiwał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek D. Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Intuicyjnie Patrzę i widzę. Dlatego zwracam uwagę na to, że jak to idzie w przypadku osoby znanej, to w przypadku nieznanej osoby nie ma z tym problemu, jeśli ma się jakiś ślad energetyczny i odpowiednie, neutralne nastawienie do obiektu badania i do samego celu badania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 Rozumiem. Po prostu jestem tylko ciekawy, bo dotychcasowe techniki jakich próbowałem kończyły się lekkim niepowodzeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek D. Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Jak udaje się "chwycić" ślad energii, to już to łatwo z reguły przychodzi, przynajmniej jakiś zakres informacji. Duże znaczenie wg. moich doświadczeń, ma opustoszenie głowy z wszelkich możliwych wyobrażeń na temat osoby którą badamy. Kiedy już nic nie myślisz, to coś przychodzi do głowy : )) Czyli ogólnie w postrzeganiu innych, świata, warto wyrabiać sobie neutralność, obserwować, co jest reakcją na świat, na innych i z czego te reakcje wynikają, wtedy zwiększa się zdolność rozróżniania między własnymi wnioskami, a tym co przychodzi do głowy (choćby instynktownie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 Mój znajomu ma na pewnum forum gabinet w którym właśnie tak to sprawdza i trzeba przyznać, że naprawdę mu to wychodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek D. Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 To znajomy czuje Bluesa Słyszy Jazz : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasphul Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Witek przeprowadźmy eksperyment wspólnie Ja będę obiektem badań. A Ty będziesz "skanował" mnie i porównamy wyniki z rzeczywistością? Co Ty na to? Jeśli coś jest "intuicyjne" to zazwyczaj jest skrajnie subiektywne i mało precyzyjne, zobaczymy czy w tym przypadku jest podobnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek D. Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Nie:) Nie robię takich eksperymentów, gdzie ktoś chce zaspokoić swoją ciekawość i ma nieneutralny (sceptyczny) stosunek do tego co robię. Robię badania, analizy osobom które chcą rozwiązać jakiś problem i rzeczywiście mi zaufali i nie robią tego w sposób chwilowy, na potrzeby wyżej określonego eksperymentu:) Robię też czasem pewne badania nieznanym osobom (np. aktorom, osobom publicznym) ale tam nie ma interakcji między mną a tą osobą i wyniki traktuję jako ciekawostkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts