Skocz do zawartości

praca na pół roku

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obecnie pracuję, ale jestem gotowa do zmian. Postawiłam karty na pół roku:

as mieczy, gwiazda XVII, król pucharów

zmian tutaj większych nie widzę, raczej może pozostanie i dlasze zgłębianie wiedzy. Szczęście i dobrą passę w nowych poczynaniach.

Co wy na to?

Napisano

Według mnie to w najblizszym czasie chyba nie na pracy brdziesz skupiona :flamenco:

Napisano

A jakie konkretnie pytanie zadałaś :>?

I podobnie jak Ivi85 uważam, ze praca to bezie tematem w tle ;) chyba romanse CI w głowie zaświtają :D

Napisano

tak ogolnie pomyslalam co sie wydarzy. Bez jakis konkretow.

Napisano

Póki co odetniesz się od tego pomysłu.... Może dopiero na jesień znów zaczniesz się zastanawiać

Napisano

(ja dopiero się uczę, ale spróbuję podjąć sie interpretacji) Mi się wydaję, że odpoczniesz. Skupisz się chyba bardziej na sobie, więc możliwe, że będziesz dalej pogłębiać swoją wiedzę. (As mieczy i Gwiazda) Ale chyba najbardziej zaakcentowany jest tu spokój wewnętrzny. I chyba Król Pucharów też tutaj akcentuje, że potrzebujesz spokoju i uwolnienia się od ran. Ale zapewne może to też dotyczyć tego o czym wcześniej napisały dziewczyny. W każdym razie poproszę o skorygowanie błędów :-)

Napisano

Pracę masz.

Ale pojawia się świadomość/As mieczy/, że nie można żerować na przychylności Pana.

Ktoś ci bardzo sprzyja, ale ty nie do końca czujesz się z tym dobrze..

W Asie mieczy jest twój wgląd w istotę sprawy.

Gość Daffne
Napisano

praca na pół roku

w lipcu i sierpniu skupisz się na obowiązkach, będziesz być może zastanawiać się nad nową pracą i aplikować, mogą też być w tym czasie rozmowy kwalifikacyjne, wrzesień i październik zaznacza się niepewnie ale pozytywnie dlatego można domniemywać, że jeśli będziesz szukała nowej pracy to może się udać i zmienisz na lepszą co da CI wiele radości (gwiazda). Jeśli nie będziesz szukać nowej pracy to w starej czeka Cię bardzo dobry czas i sympatia szefa czy przełożonego (król kielichów). Mnie często wychodził Król kielichów jako wsparcie szefa i sympatia :D

Napisano

Skupisz sie na obecnej pracy, będziesz chciała pokazać sie z jak najlepszej strony, co zostanie docenione. W królu kielichow moze wyszedł szef, albo współpracownik pozytywnie do Ciebie nastawiony. Atmosfera spokojna i przyjemna.