Skocz do zawartości

Jak będzie w nowej pracy? (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W lipcu wyjeżdżam na 3 miesiące do pracy. Zapytałam kart jak będzie mi się pracować w nowym miejscu? :)

Mag, Paź pucharów, 3 pucharów

Wygląda na to, że nie czeka mnie tam nic strasznego. Będę dobrze radzić sobie ze wszystkimi zadaniami (Mag), natomiast pazik pucharów i 3 pucharów sugerują mi, że może mnie tam spotkać więcej zabawy i luzu niż jakichś bardzo poważnych obowiązków.

Napisano
W lipcu wyjeżdżam na 3 miesiące do pracy. Zapytałam kart jak będzie mi się pracować w nowym miejscu? :)

Początkowo niepewnie, lekko odizolowana ale z każdym dniem coraz fajniej ;) i w sumie całkiem luźno w tej 3 kieli :) Znajdzie się i czas na zabawę i odpoczynek więc nie powinno być źle.

Początkowo widać, że jesteś nastawiona tak średnio do tego ale wszystko ułoży się, wg mnie, pomyślnie :)

• Lubię to! 1
Napisano

Super Trida, zgadza się to moje nastawienie, po czym to widzisz? :)

Napisano
Super Trida, zgadza się to moje nastawienie, po czym to widzisz? :)

Po magu to raz a dwa - no jakoś tak czuję te karty ;)

Gość paulinqa123
Napisano

Zapytałam kart jak będzie mi się pracować w nowym miejscu? :)

wykażesz się silną wolą niejednokrotnie, będziesz skoncentrowana głównie na pracy, przejmiesz inicjatywę będziesz próbowała wypaść jak najlepiej w nowej pracy, momentami będzie niepewność jak to w nowym miejscu ale dasz rade :) będziesz czerpać ze swojej pracy przyjemność, i ogólnie będizesz zadowolona

Gość Euterpe
Napisano

też myślę, że praca da Ci zadowolenie - może nawet poznasz nowych ludzi (paź pucharów + 3 kielichy)

w magu widzę, że podwiniesz rękawy i weźmiesz się do pracy, aby szef zobaczył jak świetnie sobie potrafisz radzić, aby otoczenie było usatysfakcjonowane

z HB masz cesarza, a to dobra karta na pracę - stabilizacja, stałe zarobki, konkrety i zero obaw :)

powodzenia! :D:slonko::szampan:

Napisano

Sanyo

MAG daje ci gwarancję, że sobie poradzisz z wszelkimi pracami, bo jesteś kreatywna i otwarta.

Reszta kart z uwagi na puchary/z Magiem/ może wskazywać na to iż pewien Pan okaże ci względy/zainteresowanie, co też pobudzi twoje zmysły.

- z pracą sobie spokojnie dasz radę, ale karty zwracają uwagę na uczucia.

Uważaj więc na Pana, który cię omami i nie da poczucia jedności w relacji./Mag,Paź.puch.3 puch/.

Pytasz jak będzie?

- pracowo ok, ale zauroczysz się kimś, kto nie będzie ci gwarantował przyszłości - bądź ostrożna! :)

• Lubię to! 1
Napisano

Ja zgadzam się z niiwą. Po pierwsze ze względu na te karty- od pierwszej do ostatniej - jak dla mnie one ewidentnie mówią o wakacyjnej przygodzie;). Po drugie pamiętam inny Twój rozkład, który mówił o gorącym romansie w tym czasie. Więc jak dla mnie praca pracą, ale dla Ciebie będzie istotniejsze to, co się będzie działo po godzinach;). Faktycznie tu nie widać nic stałego, ale jeśli nie będziesz się tym frustrować i nastawisz się na skorzystanie z chwil przyjemności, to ten wyjazd może Ci całkiem fajowo upłynąć ;).

• Lubię to! 1
Napisano

Trida, dlaczego mag to odizolowanie? Przecież to największy bajerant i cwaniak w tali :P Umie makaron na uszy nawijać, bajerka i te sprawy

Te karty są super...ale na zabawę... jak na pracę to jakieś denarki by się przydały

Napisano

Te karty są super...ale na zabawę... jak na pracę to jakieś denarki by się przydały

Ale to jest chyba jakaś praca sezonowa, więc można wrzucić na luz ;).

Gość paulinqa123
Napisano

dokładnie, jak byk w pierwszym poście jest napisane że wyjezdza na 3 miechy ;P

Napisano
No tylko na wakacje, także traktuje to bardziej jako przygodę :)

No...to pieprzyć denary :D

Napisano

Paź wskazuje na początkową niepewność, ale nie ma się czego obawiać, bo spotka Cię tam dobry czas i dobra zabawa. Poczujesz się wolna. Mag też zapewnia sukcesy. Są tutaj 2 karty Kielichów więc będzie sporo emocji. 3 Kielichów u mnie ma nazwę Świętowanie, więc wszystko wskazuje na okres odprężenia. :-) Ważne byś nie zatraciła się za bardzo w ciągłej zabawie (różne rzeczy mogą człowiekowi przyjść na myśl) i pamiętała też o zdrowym rozsądku.

Dobrej zabawy życzę :-)

• Lubię to! 1
Napisano

Odreagujesz, odpoczniesz psychicznie...Tez uwazam, ze Mag moze mowic o nowej znajomosci....moze to nic powaznego ale spedzisz mile czas, bedziesz sie dobrze bawic. Taka odskocznia od codziennosci...

• Lubię to! 1
Napisano

pokazana jest bardzo sympatyczna atmosfera w pracy, poznasz dużo nowych ludzi, albo możesz poznać pana z którym spędzisz miło, wakacyjnie ten czas

pracy jako orki tu nie ma , więc nie bedzie źle jesli chodzi stricte o pracę, ale pieniądze mogą być małe przy takich kartach

ogólnie fajnie, letnio i zabawowo, całkiem sympatyczne karty

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

W pracy TOTALNY luz, praktycznie nic nie muszę robić. Jestem najmłodsza w pokoju, co pewnie pokazał pazik, no i całkiem nieźle również radzę sobie z obowiązkami, choć na początku czułam się nieco zagubiona. Atmosfera jest świetna, pracuję z 4 facetami i czuję się bardziej jak w knajpie niż w pracy :P Cały czas częstują mnie słodyczami, już mam dość :D Generalnie jest mega wesoło i te wakacyjne zajęcie trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno :P Mogę zatem z czystym sumieniem potwierdzić, że karty miały rację.Niestety wakacyjnej przygody nie przeżyłam, ale tak jak wspomniałam, karty odnoszą się pewnie do tej przyjemnej atmosfery :)

Napisano

No, to dobrze, bo Ty miałaś pracować tak, żeby wióry leciały...a nie tylko pracować :P

Napisano

Sanya suuuper :D dobrze, ze nie trafiłaś do jakiegoś wakacyjnego kołchozu :D

• 4 miesiące temu...
Napisano

Ostateczna weryfikacja po zakończeniu pracy we wrześniu:

paź pucharów oznaczał nową koleżankę poznaną w zasadzie w ostatnim tygodniu mojego pobytu w firmie. Wygląd i charakter typowo paziowo-kielichowy, delikatna, ciepła osoba, blondynka, bardzo się zaprzyjaźniłyśmy i mimo mojego wyjazdy z miasta utrzymujemy kontakt :)

• Lubię to! 1