Sanya Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 W lipcu wyjeżdżam na 3 miesiące do pracy. Zapytałam kart jak będzie mi się pracować w nowym miejscu? Mag, Paź pucharów, 3 pucharów Wygląda na to, że nie czeka mnie tam nic strasznego. Będę dobrze radzić sobie ze wszystkimi zadaniami (Mag), natomiast pazik pucharów i 3 pucharów sugerują mi, że może mnie tam spotkać więcej zabawy i luzu niż jakichś bardzo poważnych obowiązków. Cytuj
Trida Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 W lipcu wyjeżdżam na 3 miesiące do pracy. Zapytałam kart jak będzie mi się pracować w nowym miejscu? Mag, Paź pucharów, 3 pucharów Początkowo niepewnie, lekko odizolowana ale z każdym dniem coraz fajniej i w sumie całkiem luźno w tej 3 kieli Znajdzie się i czas na zabawę i odpoczynek więc nie powinno być źle. Początkowo widać, że jesteś nastawiona tak średnio do tego ale wszystko ułoży się, wg mnie, pomyślnie 1 Cytuj
Sanya Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 Super Trida, zgadza się to moje nastawienie, po czym to widzisz? Cytuj
Trida Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Super Trida, zgadza się to moje nastawienie, po czym to widzisz? Po magu to raz a dwa - no jakoś tak czuję te karty Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Zapytałam kart jak będzie mi się pracować w nowym miejscu? Mag, Paź pucharów, 3 pucharów wykażesz się silną wolą niejednokrotnie, będziesz skoncentrowana głównie na pracy, przejmiesz inicjatywę będziesz próbowała wypaść jak najlepiej w nowej pracy, momentami będzie niepewność jak to w nowym miejscu ale dasz rade będziesz czerpać ze swojej pracy przyjemność, i ogólnie będizesz zadowolona Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 też myślę, że praca da Ci zadowolenie - może nawet poznasz nowych ludzi (paź pucharów + 3 kielichy) w magu widzę, że podwiniesz rękawy i weźmiesz się do pracy, aby szef zobaczył jak świetnie sobie potrafisz radzić, aby otoczenie było usatysfakcjonowane z HB masz cesarza, a to dobra karta na pracę - stabilizacja, stałe zarobki, konkrety i zero obaw powodzenia! Cytuj
niiwa Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Sanyo MAG daje ci gwarancję, że sobie poradzisz z wszelkimi pracami, bo jesteś kreatywna i otwarta. Reszta kart z uwagi na puchary/z Magiem/ może wskazywać na to iż pewien Pan okaże ci względy/zainteresowanie, co też pobudzi twoje zmysły. - z pracą sobie spokojnie dasz radę, ale karty zwracają uwagę na uczucia. Uważaj więc na Pana, który cię omami i nie da poczucia jedności w relacji./Mag,Paź.puch.3 puch/. Pytasz jak będzie? - pracowo ok, ale zauroczysz się kimś, kto nie będzie ci gwarantował przyszłości - bądź ostrożna! 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Ja zgadzam się z niiwą. Po pierwsze ze względu na te karty- od pierwszej do ostatniej - jak dla mnie one ewidentnie mówią o wakacyjnej przygodzie;). Po drugie pamiętam inny Twój rozkład, który mówił o gorącym romansie w tym czasie. Więc jak dla mnie praca pracą, ale dla Ciebie będzie istotniejsze to, co się będzie działo po godzinach;). Faktycznie tu nie widać nic stałego, ale jeśli nie będziesz się tym frustrować i nastawisz się na skorzystanie z chwil przyjemności, to ten wyjazd może Ci całkiem fajowo upłynąć . 1 Cytuj
Arcan Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Trida, dlaczego mag to odizolowanie? Przecież to największy bajerant i cwaniak w tali Umie makaron na uszy nawijać, bajerka i te sprawy Te karty są super...ale na zabawę... jak na pracę to jakieś denarki by się przydały Cytuj
roszpunka79 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Te karty są super...ale na zabawę... jak na pracę to jakieś denarki by się przydały Ale to jest chyba jakaś praca sezonowa, więc można wrzucić na luz . Cytuj
Sanya Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 No tylko na wakacje, także traktuje to bardziej jako przygodę Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 dokładnie, jak byk w pierwszym poście jest napisane że wyjezdza na 3 miechy ;P Cytuj
roszpunka79 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 No tylko na wakacje, także traktuje to bardziej jako przygodę No...to pieprzyć denary Cytuj
Moon girl Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Paź wskazuje na początkową niepewność, ale nie ma się czego obawiać, bo spotka Cię tam dobry czas i dobra zabawa. Poczujesz się wolna. Mag też zapewnia sukcesy. Są tutaj 2 karty Kielichów więc będzie sporo emocji. 3 Kielichów u mnie ma nazwę Świętowanie, więc wszystko wskazuje na okres odprężenia. :-) Ważne byś nie zatraciła się za bardzo w ciągłej zabawie (różne rzeczy mogą człowiekowi przyjść na myśl) i pamiętała też o zdrowym rozsądku. Dobrej zabawy życzę :-) 1 Cytuj
ivi185 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Mag, Paź pucharów, 3 pucharów Odreagujesz, odpoczniesz psychicznie...Tez uwazam, ze Mag moze mowic o nowej znajomosci....moze to nic powaznego ale spedzisz mile czas, bedziesz sie dobrze bawic. Taka odskocznia od codziennosci... 1 Cytuj
bridaa Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 pokazana jest bardzo sympatyczna atmosfera w pracy, poznasz dużo nowych ludzi, albo możesz poznać pana z którym spędzisz miło, wakacyjnie ten czas pracy jako orki tu nie ma , więc nie bedzie źle jesli chodzi stricte o pracę, ale pieniądze mogą być małe przy takich kartach ogólnie fajnie, letnio i zabawowo, całkiem sympatyczne karty 1 Cytuj
Sanya Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 WERYFIKACJA: W pracy TOTALNY luz, praktycznie nic nie muszę robić. Jestem najmłodsza w pokoju, co pewnie pokazał pazik, no i całkiem nieźle również radzę sobie z obowiązkami, choć na początku czułam się nieco zagubiona. Atmosfera jest świetna, pracuję z 4 facetami i czuję się bardziej jak w knajpie niż w pracy Cały czas częstują mnie słodyczami, już mam dość Generalnie jest mega wesoło i te wakacyjne zajęcie trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno Mogę zatem z czystym sumieniem potwierdzić, że karty miały rację.Niestety wakacyjnej przygody nie przeżyłam, ale tak jak wspomniałam, karty odnoszą się pewnie do tej przyjemnej atmosfery Cytuj
Sanya Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 Roszpunko nic straconego, jeden jest wolny Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 No, to dobrze, bo Ty miałaś pracować tak, żeby wióry leciały...a nie tylko pracować Cytuj
Trida Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Sanya suuuper dobrze, ze nie trafiłaś do jakiegoś wakacyjnego kołchozu Cytuj
Sanya Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Napisano 2 Grudnia 2014 Ostateczna weryfikacja po zakończeniu pracy we wrześniu: paź pucharów oznaczał nową koleżankę poznaną w zasadzie w ostatnim tygodniu mojego pobytu w firmie. Wygląd i charakter typowo paziowo-kielichowy, delikatna, ciepła osoba, blondynka, bardzo się zaprzyjaźniłyśmy i mimo mojego wyjazdy z miasta utrzymujemy kontakt 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi