gabi69 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Witam. Śniło mi się, że po zjedzeniu ciasta zaczęły mi się ruszać górna prawa dwójka i trójka, potem patrze w lustro a tam ruszają mi się prawie wszystkie górne zęby, niby je wyjęłam i potem znów włożyłam do dziąsła, ale one się chwiały, więc stwierdziłam, że sama sobie nie poradzę, tylko muszę jechać do dentysty, żeby mi wstawił sztuczną szczękę, wiedziałam że już z tych zębów nic nie będzie, dziąsła były rozpulchnione. Dziwny był czas,kiedy te zęby mi się ruszały, bo byłam nie w swoim mieście, tylko w innym na studiach i zapytałam koleżanki, z którą mieszkałam w akademiku, czy mamy jakieś zaliczenia, zależało mi żeby zdążyć zaliczyć egzamin i zrobić coś z tymi zębami. Sen był bardzo realistyczny, po przebudzeniu sprawdziłam stan uzębienia i kamień spadł mi z serca, kiedy okazało się, że wszystko ok, i że był to tylko sen. Może jakieś sugestie na temat takiego snu? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts