Skocz do zawartości

Ogólny na tydzień 16.06. - 22.06.2014 (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IX PUSTELNIK - wyciszenie, zwolnienie tempa życia, uspokojenie, rozmyślanie nad czymś w samotności

2. Atmosfera w pracy: VII Monet - wyczekiwanie aż moja praca przyniesie zyski ale okażą się mniejsze niż sądziałam, kończą mi się w tym tyg powystawiane aukcje powiedziałabym że większość rzeczy się nie sprzeda więc będę musiała wystawić je ponownie stąd karta mówiąca o cierpliwości i wyczekiwaniu na plony

3. Atmosfera w domu: VII Mieczy - nie powiem komuś o czymś w moim mniemaniu dla jego dobra ?

4. Atmosfera w uczuciach: IV Buławy - poznam kogoś, spotkam osobę z perspektywami na jakiś dłuższy związek

5. Istotne wydarzenie: VI Buław - odniosę sukces w jakiejś dziedzinie życia, coś mi się wyjątkowo uda

6. Tym powinnam się zająć: Królowa Pucharów - Powinnam zaufać swoim uczuciom.

7. Efekty jakie otrzymam: VII Buław - Wyzwanie, któremu stawię czoła i prawdopodobnie wygram (VI buław wcześniej)

Napisano
1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IX PUSTELNIK -
Wyciszenie, lekka doza samotności, myślenie. Uważaj, co by depresja Cię nie złapała.

Możliwe, ze bd sporo czytać / dokształcać się w czymś.

2. Atmosfera w pracy: VII Monet
Oczekiwanie na zakończenie jakiegoś projektu / etapu. Kiedyś mi pokazała ta karta nadgodziny i sporo pracy ale na szczęście takiej, która mnie jakoś wielce wybitnie nie męczyła. Ale wpadła lekka rutyna wtedy.

3. Atmosfera w domu: VII Mieczy
Tutaj jakieś małe kłamstweka. I nie wiem, czy Ty nie zostaniesz z czymś oszukana.

4. Atmosfera w uczuciach: IV Buławy
tutaj jakiś romans może się szykować :)

5. Istotne wydarzenie: VI Buław
Sukces, zwycięstwo i szczęście :) będziesz ogólnie zadowolona ;)

6. Tym powinnam się zająć: Królowa Pucharów
Swoimi uczuciami, swoim wnętrzem, emocjami.

7. Efekty jakie otrzymam: VII Buław
Będzie trzeba nad czymś pracować, skończy się czas spokoju i nicnierobienia a zacznie praca :)

Miłego i owocnego tygodnia życzę :)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Pustelnik Czyli takie zwrócenie się do wnętrza. Niektóre osoby samotności nie lubią i kojarzą ją źle. Warto się wyciszyć i rozważyć pewne sprawy...

2. VII Monet Oczekiwanie na coś. Chyba będziesz potrzebowała cierpliwości.

3. VII Mieczy Też tutaj widzę jakieś kłamstwa. Prawdopodobnie Ty lub ktoś będzie udawał miłą osobę, a za maską skrywał dość negatywne emocje. Będziesz musiała rozeznać się w sytuacji i spróbować uderzyć kogoś w czuły punkt.

4. IV Buławy "Masz teraz okazję, aby wraz z innymi uczestniczyć w tworzeniu czegoś większego i piękniejszego niż to, co każda z tych osób mogłaby stworzyć osobno. Twój udział nie tylko cię ożywli, lecz także wniesie coś cennego do całości" ~Osho Zen Tarot. To chyba dobrze wróży :-)

5. VI Buław Tak, sukces i podekscytowanie.

6. Królowa Kielichów Tak, powinnaś zaufać swoim uczuciom, przyjąć postawę "przyjmowania".

7. VII Buław Hm, tutaj wydaje mi się, że powinnaś zachować ostrożność, możliwie będzie to czas stresu, jeśli dasz przewage ambicjom.

Miłego tygodnia.

• Lubię to! 1
Napisano

Domyślnie Ogólny na tydzień 16.06. - 22.06.2014

1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IX PUSTELNIK - jesteś zagubiona, szukasz mądrości, rozwiązań,coś musisz ustalić,zdecydować

2. Atmosfera w pracy: VII Monet - zastanawiasz się co dalej, czy warto inwestować i jak to zrobić aby nie stracić

3. Atmosfera w domu: VII Mieczy - robisz uniki, myślami jesteś gdzie indziej,

4. Atmosfera w uczuciach: IV Buławy - może jakiś gril ze znajomymi?-ale jesteś usatysfakcjonowana:) choć nie ma porywów uczuć.

5. Istotne wydarzenie: VI Buław - zyskasz poparcie u innych

6. Tym powinnam się zająć: Królowa Pucharów - określ w końcu swoje uczucia, pragnienia-może jakieś konflikty/7 m/ z kimś bliskim?

7. Efekty jakie otrzymam: VII Buław - będziesz przypięta do muru aby się określić, czego pragniesz, na czym ci zależy -

- dlatego masz Pustelnika - będziesz musiała rozważyć/sama/w spokoju - czy stawiasz na ambicje czy uczucia?/6 buł,QPuch/

Napisano (edytowane)
1. Moje samopoczucie w tym tygodniu: IX PUSTELNIK - wyciszenie, zwolnienie tempa życia, uspokojenie, rozmyślanie nad czymś w samotności

2. Atmosfera w pracy: VII Monet - wyczekiwanie aż moja praca przyniesie zyski ale okażą się mniejsze niż sądziłam, kończą mi się w tym tyg powystawiane aukcje powiedziałabym że większość rzeczy się nie sprzeda więc będę musiała wystawić je ponownie stąd karta mówiąca o cierpliwości i wyczekiwaniu na plony

3. Atmosfera w domu: VII Mieczy - nie powiem komuś o czymś w moim mniemaniu dla jego dobra ? -

4. Atmosfera w uczuciach: IV Buławy - poznam kogoś, spotkam osobę z perspektywami na jakiś dłuższy związek

5. Istotne wydarzenie: VI Buław - odniosę sukces w jakiejś dziedzinie życia, coś mi się wyjątkowo uda

6. Tym powinnam się zająć: Królowa Pucharów - Powinnam zaufać swoim uczuciom.

7. Efekty jakie otrzymam: VII Buław - Wyzwanie, któremu stawię czoła i prawdopodobnie wygram (VI buław wcześniej)

Weryfikacja:

Tydzień upłynął mi nad zastanawianiem się nad swoim życiem i relacjami z innymi ludźmi, czułam się taka jakby "samotna wśród tłumu" (Pustelnik i VI buław) a tłum był miałam od środy urlop i pojechałam na taki zlot miłośników starych samochodów (jestem członkiem klubu). Dużo ludzi i dużo się działo (VI Buław) pożarłam się z przyjaciółką na tym wyjeździe (VII Mieczy i VII buław) i pogodziłam aczkolwiek nie wyrzuciłam jej jeszcze wszystkiego na co miałam ochotę (VII mieczy). Grill był ze znajomymi i ognisko i pieczonki itp (IV buławy) duża impreza w sumie na kilkaset osób. Pożarłam się z przyjaciółka bo nagromadziło się pomiędzy nami ostatnio dużo takich ukrywanych niekoniecznie dobrych emocji (Królowa Pucharów pewnie) w zasadzie to prawie nad swoimi straciłam kontrolę. No i przyjechał mój najlepszy kumpel (VI buław ?) z którym za często się nie widuję, bo mieszka za granica w zasadzie to mi zasponsorował cały wyjazd :)

Praca (VII Monet) tak jak myślałam większość aukcji do ponownego wystawienia i nadgodziny małopłatne ale się nie przepracowałam na dodatek dostałam o 1 dzień urlopu mniej niż planowałam.

Edytowane przez Ceres
  • Lubię to! 1